Forum towarzyskie »

KONCERT ŻYCZEŃ

Zakładam temat "życzeniowy"

Okazja zawsze się znajdzie a to urodziny a to imieniny , może u kogoś ślub a może rozwód  😁 , cała masa przeróżnych świąt albo po prostu życzenia takie dość osobiste jak zdanie matury , egzaminu , z okazji znalezienia pracy , zresztą Wy sami chyba wiecie najlepiej !

Więc zacznę ogólnie i nie będę jakaś zbyt pomysłowa

W związku z tym że wyjeżdżam i nie wiem kiedy tu zaglądną , życzę wszystkim z tego forum spokojnych , zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia , nie zależnie od tego czy dla są one dla większości świętem z tradycjami czy tylko wolnymi dniami od pracy , szkoły  nauki a może rodziny to mam nadzieję że wszyscy będą w tym czasie świetnie się bawić , podobnie zresztą jak w Nowym Roku 2009.

Wasze zdrowie i jeszcze raz wszystkiego NAJ  :kwiatek: :winko:
Ja również chciałabym złożyć wszystkim forumowiczom życzenia z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia. Abyscie spędzili je w spokoju, w rodzinnym gronie. I oczywiście wielu wspaniałych prezentów a także szampańskiego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku!
To i ja się dołączam do zyczeń.

Szczęśliwych, kojących, wartych pamięci, przeżytych w zgodzie ze światem i z sobą samym, pełnych życia i miłości Świąt Bożego Narodzenia oraz niesamowitego, niezapomnianego i niepowtarzalnego Sylwestra 😉
Kapri wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. baw sie dobrze  :kwiatek:  :allcoholic:
Kapri, wszystkiego najlepszego  :kwiatek:
mamy kolejne urodziny  😎

Anaa wszystkiego najlepszego!  😅
Wszystkiego naj Anaa  😉
Z okazji urodzin Slojmy, pragnę  złożyć jej najserdeczniejsze życzenia.
Madziu! końskiego zdrowia, szczęścia w miłości,  pociechy z kopytniaków.
Spełnienia  marzeń i żebyś zawsze była  tak radosną osobą, jaką Cię znam :-*
Dziękuję kochana :przytul: Dopiero zobaczyłam, że są dla mnie tu życzonka 😡
A dzisiaj śpiewamy "Sto lat" dla Sznurki 🙂
Wszystkiego najlepszego  :kwiatek:
wszystkiego najlepszego Sznurka!
Sto lat dla Hiacynty!!!  🏇  :winko:
Od 11 minut mam 18 lat.

Hiacynta - sto lat!
martva, Hiacynta wszystkiego! :winko:
martva,  😅 wszystkiego najlepszego! 😀
Lotnaa, Ramires - dziekuje dziewczyny!  :kwiatek:
Z okazji 35 urodzin urodzin wszystkiego najlepszego, sił do kozy i sukcesów z kobyłkami dla jkobusa 🙂
przylaczam sie do zyczen 😉
Zdrowie jkobusa! :winko:
Na starej volcie było info o urodzinach, tutaj nie ma - więc zakładam wątek "życzeniowy"

Dziś urodziny ma Freddie - wszystkiego najlepszego  :kwiatek:
i ninevet :kwiatek: 🙂 🙂
Ninevet sto lat i dalszej pociechy z fantastycznego faceta 😉  :kwiatek:
Freddie, Ninevet wszystkiego najlepszego 🙂
Najlepsze życzenia!
100 lat dziewczyny 🙂
100 lat!
wątek podobny do tego http://www.voltopiry.pl/forum/index.php/topic,790.0.html ten też miał służyć do składania życzeń urodzinowych 😉
ojoj, nie zauważyłam...
O godz. 15:15 będę mieć 14 latek.. Ach jak ten czas przeleciał!!
Zdrówka, szczęścia, pomyślności!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się