Okazja zawsze się znajdzie a to urodziny a to imieniny , może u kogoś ślub a może rozwód 😁 , cała masa przeróżnych świąt albo po prostu życzenia takie dość osobiste jak zdanie matury , egzaminu , z okazji znalezienia pracy , zresztą Wy sami chyba wiecie najlepiej !
Więc zacznę ogólnie i nie będę jakaś zbyt pomysłowa
W związku z tym że wyjeżdżam i nie wiem kiedy tu zaglądną , życzę wszystkim z tego forum spokojnych , zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia , nie zależnie od tego czy dla są one dla większości świętem z tradycjami czy tylko wolnymi dniami od pracy , szkoły nauki a może rodziny to mam nadzieję że wszyscy będą w tym czasie świetnie się bawić , podobnie zresztą jak w Nowym Roku 2009.
Wasze zdrowie i jeszcze raz wszystkiego NAJ :kwiatek: :winko:
Ja również chciałabym złożyć wszystkim forumowiczom życzenia z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia. Abyscie spędzili je w spokoju, w rodzinnym gronie. I oczywiście wielu wspaniałych prezentów a także szampańskiego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku!
Szczęśliwych, kojących, wartych pamięci, przeżytych w zgodzie ze światem i z sobą samym, pełnych życia i miłości Świąt Bożego Narodzenia oraz niesamowitego, niezapomnianego i niepowtarzalnego Sylwestra 😉
Z okazji urodzin Slojmy, pragnę złożyć jej najserdeczniejsze życzenia. Madziu! końskiego zdrowia, szczęścia w miłości, pociechy z kopytniaków. Spełnienia marzeń i żebyś zawsze była tak radosną osobą, jaką Cię znam :-*