całkiem po ciemku to napis na żadnym tle nie będzie do przeczytania - wtedy liczy się ilość i kształt odblasków -wiec tką czytelnością nei ma sie co martwić faktycznie 😉
no i mi też bardziej czytelny wydaje się zapis z tym dziekuje z boku - widać że to taki dodatek i podsumowanie, a nie kolejny nakaz 😉
tylko właśnie - z tą czytelnością i tłem - napisy czarne na szarym będą na pewno mniej widoczne (choć nie jakoś dramatycznie mniej) niż na żółtym (za jasności - tzn nie w całkowitej ciemności 😉 ) no ale rezygnując z odblasku tracimy widoczność siebie....
ale nic - uznaje, że projekt się podoba, jeśli znany będzie już model kamizelki(ksztalt, wielkość), to czy ma gotowe paski odblasku czy nie .... wtedy będziemy dokładnie dopasowywać - szkoda teraz czasu na szczegóły jak może okazać się, że układ będzie musiała się zmienić.
i prośba:
czy możecie poszukać na necie sprzedawców kamizelek? takich i z odblaskami i bez ... może powysyłać ten projekt do wyceny do innych firm? (podeśle wtedy plik do tej osoby z rozpisanym projektem co i jak - będzie im to potrzebne). fajnie byłoby spr inne ceny.
i może model jakis super się trafi.
ja bym pogrzebała, ale mam teraz takie łącze, że tragedia, a zaraz pewnie skończy mi się limit i nie będzie można już nawet poczty otworzyć ;/
no i co z resztą projektu?? założenia, teksty,
www? bo dostając wyceny odrazu można by prosić tych wykonawców o jakiś sponsoring w zamian za reklamę na nich 😉))