Mnie się wydaje, że "wątek obiadowy" jest na tyle mało popularny, że po prostu jeden dzień czekania, aż to pytanie zobaczy ktoś, kto zna odpowiedź, to mogło być za mało. 😉 Dla mnie trochę problemy pierwszego świata, re-volta nie jest jedynym źródłem wiedzy - pewnie na forum kulinarnym byłoby trochę łatwiej o odpowiedź. Ja tam musiałam sprawdzić, co to w ogóle są te pampuchy (nazwa mi się obiła o uszy, ale nie wiedziałam, co to dokładnie jest). 😀 Raczej mi się skojarzyło z oponkami. 😉
No dramat, garnek mi się palił, a pampuchy pleśniały 😉. Ale swoją drogą, często osoby mało udzielające się na tematycznych, zostały olane. Sama przekonałam się niejednokrotnie, a i niejednokrotnie, pisano tu w wątku.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 02 sierpnia 2016 20:14
Watrusia, ja to bym wrzuciła hasło do googla. Odpowiedź byś miała od razu.
W sumie czym się różni gotowanie na garnku z gazą a w takim do gotowania na parze?
safie, masz rację, nawet nie wiem dlaczego zamiast wygoogować, przyszła mi na myśl Re-volta, i wątek obiadowy. Kurcze, coś w tym jest, bo przecież tyle forumowiczów, robi tak samo.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 02 sierpnia 2016 21:02