mnie nie wkurza, raczej żałośnie śmieszy, ze komuś przeszkadzał link do konkursu gdzie namacalnie można wygrać fajny plecak rozumiem, ze niektórzy są mocno sfrustrowani i wolą kogoś podkablować cichaczem niż mu wprost napisać może dlatego nie kumam, że ja wyrosłam ze szczeniackich czasów
CzarownicaSa, chyba wkurza nas ten sam wątek... Każdy cieszy się z tego, co ma i w takim stopniu, jak uważa za słuszne, ale niektórzy mają "wyższe standardy" czy coś... 🙄
Murat-Gazon, ale nikt (chyba nikt) nie mówi tu konkretnie o Tobie. Ostatnio chyba za często śledzę niektóre wątki na RV i niemal za każdym razem uderza mnie łatwość wydawania skrajnych opinii i negowanie tego, co dla innych jest powodem do radości. Więc żeby nie było personalnie - wkurza mnie wyolbrzymianie i umniejszanie, o 😉
a Ty In. potrafisz coś napisać poza wpadaniem do różnych tematów pokopać, pojechać po kimś? Już baaaardzo dawno nie widziałam nigdzie Twojego "normalnego" postu, który nie byłby wjeżdzaniem do jakiegoś wątku z niemiłym komentarzem. Naprawdę jesteś taka niepozytywna, że tylko negatywy możesz komentować?