M<nie wkurza, że mam teraz 116 wiad 11 dni i 1 h na rv. Przez to ciągle mam wrażenie, że mam nową wiadomość. Mam nadzieję, że juiedługo uzupełnię moją skrzynkę, bo zaraz trafi mnie coś!
Mnie od dłuższego już czasu wkurza adrianna32, która jak zwykle rozpisuje sie na temat poprzedniej stajni. Niestety pisząc przy tym same kłamstwa, zreszta nie tylko o stajni ale i o swoim kucyku. Moim zdaniem oszukiwanie nie ma sensu, w końcu jesteśmy poważnymi ludźmi.
BASKIL, adrianna od prawie miesiaca nie pisala nic, a duzo dluzej nie pisala nic o poprzedniej stajni. nie zbyt powaznie to wyglada, ze wygrzebujesz sprawy sprzed dwoch miesiecy albo i wiecej.
nie wkurza moze, raczej smieszy mnie po raz kolejny, kiedy widze ogloszenie znajomego, z ktorego wynika ze ten ma doswiadczenie z konmi takimi i smakimi, ze to niewiadomo jaki spec, a ja wiem ze jezdzic uczyl sie w zwyklej szkolce ktora szybko porzucil, nie ma pojecia o pojeciu... troche wlos sie jezy na glowie jak pomysle ze jakis nieswiadomy laik moglby chciec korzystac z jego pomocy... i jakie to mogloby miec skutki.
katija nie mam za bardzo czasu siedzieć i śledzić kiedy adrianna32 pisze, widzę to po czasie, i dlatego pisze teraz. Wiadomości pisane do niej na PW nic nie wskórały, dlatego napisałam to oficjalnie. Jeśli Twoim zdaniem nie powinnam, to wielkie sorry.
katija nie mam za bardzo czasu siedzieć i śledzić kiedy adrianna32 pisze, widzę to po czasie, i dlatego pisze teraz. Wiadomości pisane do niej na PW nic nie wskórały, dlatego napisałam to oficjalnie. Jeśli Twoim zdaniem nie powinnam, to wielkie sorry.
da się to zauważyć bo Twoja bytność na forum ogranicza się do ripostowania opinii na temat stajni. zastanawiam się tylko po co? jak stajnia dobra to sama się obroni. ja tam byłam raz wieki temu pojeździć jako człowiek z ulicy i nie tak dawno też zupełnie incognito i wybacz, ale nie postawiłabym tam konia. za bardzo go lubię.
No po prostu szlag mnie trafia o.O Co wrzucę ogłoszenie do Ogłoszeń bądź do "pożyczę, wymienię" to dostaję PW czy nie zechcę wymienić cottona Eskadrona lub nowej derki z owijkami NA 4 owijki LUB sztyblety (gumowe) LUB skrzynię na szczotki... 😵 I chociaż cały czas odpisuję NIE NIE NIE NIE, to PW dostaję w kółko. Niektórzy tu są bardzo dowcipni i niepoważni 😁
[quote author=BASKIL link=topic=785.msg932085#msg932085 date=1299832659] katija nie mam za bardzo czasu siedzieć i śledzić kiedy adrianna32 pisze, widzę to po czasie, i dlatego pisze teraz. Wiadomości pisane do niej na PW nic nie wskórały, dlatego napisałam to oficjalnie. Jeśli Twoim zdaniem nie powinnam, to wielkie sorry.
da się to zauważyć bo Twoja bytność na forum ogranicza się do ripostowania opinii na temat stajni. zastanawiam się tylko po co? jak stajnia dobra to sama się obroni. ja tam byłam raz wieki temu pojeździć jako człowiek z ulicy i nie tak dawno też zupełnie incognito i wybacz, ale nie postawiłabym tam konia. za bardzo go lubię. [/quote]
No to na tej samej zasadzie powinna wkurzać działalność na forum użytkowniczki o nicku qupaa która ogranicza się jedynie do ripostowania i gnojenia innej użytkowniczki. Już pomijając to czy słusznie, czy niesłusznie... No ale powody udzielania się na forum są różne i raczej nie da się nikomu nakazać udzielania się ogólnego, a nie wybiórczego.
No po prostu szlag mnie trafia o.O Co wrzucę ogłoszenie do Ogłoszeń bądź do "pożyczę, wymienię" to dostaję PW czy nie zechcę wymienić cottona Eskadrona lub nowej derki z owijkami NA 4 owijki LUB sztyblety (gumowe) LUB skrzynię na szczotki... 😵 I chociaż cały czas odpisuję NIE NIE NIE NIE, to PW dostaję w kółko. Niektórzy tu są bardzo dowcipni i niepoważni 😁
o matko 😵 myślałam, że tylko ja tak mam i tak samo proponowano mi owijki, sztyblety gumowe i skrzynię 😵
Nawiązując do tematu wątku, na re-volcie mnie wkurzają wszyscy a zdecydowanie liderem jest Lostak, ma zdecydowanie zawyżone mniemanie o sobie i o posiadanej wiedzy, taka jest moja opinia. Co do reszty użytkowników, to szkoda że nie potraficie mówić na forum tego co na prawdę myślicie i byście chcieli zmienić bojąc się opinii takich użytkowników jak przykładowy Lostak...
no ja wiem, ze każdy ma takiego konia, na jakiego zasłużył i dba jak może, ale widzę takich kilka, które ludzie chwalą i głowię się "za co"?? co z tego, że w eskadronie, skoro wygląda jak strach na wróble zgwałcony przez marę z jeziora. zdaję sobie sprawę z nieracjonalności tego wkurzenia, ale uznaję w pełni że wkurw zasadny być nie musi. o tak. i dodam jeszcze, że do właścicieli tych koni nić nie mam.
Dzionka, wkurza mnie, bo to nikogo nie obchodzi, a ludzie piszą, żeby się pochwalić. Albo dlatego, że w realu nikt nie słucha, więc tak rzucają w próżnię.