Forum towarzyskie »

Kto/co mnie wkurza na re-Volcie? Reaktywacja ;)

Sankaritarina, to nie buka, to ring!
a ta ikonka zdaje sie byla dla nizmiernej

i zeby nie bylo offtopa - wkurza mnie ze nie ma ikonki <foch>

edit: uzupelnienie
katija, Zepsułaś moje dzieciństwo. Ja byłam święcie przekonana, że to buka wychodząca z telewizora! :P
a wiecie, ze wujek google ma w swojej szafie wszystkie te emotki pochowane...? wystarczy go zapytać i szafę otworzy 😉

edit
Ktos, jeszcze tylko pare dni 😉
a na przyszłość, nie tylko dla ciebie, ale i dla czytających o tym jak nieprzyjemnie jest być moderowanym - nauczka 😉
aaaa! caroline, TO [img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRcMvBMr-_Iry1zoMchrVobJOiELhD0IPk2hcqW3cniv4M1mLgg&t=1[/img] od dzis moja ulubiona emotka!  nie wiem gdzie taka znalazlas ale jest MOJA.
mój ulubiony foch to ten

a w ogóle to mamy wątek o emotach 😉
http://www.voltopiry.pl/forum/index.php/topic,17207.0.html
caroline, nie chcę tu off topować,ale swoje moderowanie nie uznam za nauczkę,bo gdybysmy mogli cofnąć czas,nadal napisałabym to samo co napisałam,w miejscu,w którym to napisałam....i już,nie będę ciągnąć tego tematu dłużej...tym bardziej,że widzę,iż jeden z moich postów kierowanych tutaj nie został puszczony...ciekawe dlaczego  😁
Ktoś, napisałam o tej nauczce, bo ja sama niegdyś też się moderowanej dosłużyłam i tez wiem jakie to potrafi być wpieniające 😉 ale niektórzy nie wiedza i sobie grabią i grabią... dla nich info o uciążliwości bycia na moderowanej to dobra rzecz - ale z perspektywy moderatora, przyznaję 😉
wiadomo,co się stało z moim postem omentującym post wawrka i odnoszącym się rownież do denerwującego mnie wysypu niców z "xxx" w nazwie?
rozumiem,że cenzura nie puściła?

caroline, może i jest ot wychowawcze,ale pięć razy się zastanawiam,zanim np. w kąciku skoków wcisnę "odpisz"...zwyczajnie,nie chce mi się 😉
[quote author=Ktoś link=topic=785.msg922215#msg922215 date=1299151038]ale pięć razy się zastanawiam,zanim np. w kąciku skoków wcisnę "odpisz"...zwyczajnie,nie chce mi się 😉
[/quote]
hehe, miałam tak samo 😉 to znaczy nie w kąciku skoków, ale przy pisaniu na moderowanej 😉
jesli dobrze pamietam, to przeszlam do trybu pisania dopiero jak widzialam, ze jakis mod jest zalogowany - zeby sto lat nie czekać na zatwierdzenie 😉

ja pisze ,jak widze Ciebie albo katiję,bo wawrek widze ignoruje - przynajmniej część - moich wpisów 😉

kurde to mnie widac???  😲
skoro piszesz,to widać 😉 w spisie Cię nie widać 🙂
A ja powtórzę, bo znów się zjawisko nasiliło.
Wkurzają mnie osoby, które w konkretnych wątkach nabijają sobie posty na zasadzie:
- odchudzanie = a ja nie mam problemów z wagą
- rozwód = a ja jestem szczęśliwie zamężna
- kac = a ja nigdy nie mam kaca
etc,etc.....
Po co pisać takie posty? Nic to nie wnosi do dyskusji . Takie przechwalanie puste.
Taniu, a może to ten "dualizm internetowo-realowy"  http://www.re-volta.pl/forum/index.php/topic,47505.90.html i tak naprawde te osoby to grubasy na stałym kacu po dziesięciu rozwodach?  🤣
Taniu, a może to ten "dualizm internetowo-realowy"   http://www.re-volta.pl/forum/index.php/topic,47505.90.html i tak naprawde te osoby to grubasy na stałym kacu po dziesięciu rozwodach?  🤣

Może. Mnie się podobał ten Twój wątek. Założenie było ciekawe. Ale oczywiście zdryfował.
W kierunku : kac- a ja nie mam kaca.  😉
Myślisz,że jak ktoś pisze,że waży 40 kilo przy 170 cm wzrostu i się musi odchudzać to w realu ma 140 cm i 70 kilo?
Hm... pocieszyło mnie to nieco.
Myślisz,że jak ktoś pisze,że waży 40 kilo przy 170 cm wzrostu i się musi odchudzać to w realu ma 140 cm i 70 kilo?
Hm... pocieszyło mnie to nieco.

Nie wiem, czy aż tak daleko się posunęlam, ale teraz z tą myślą będzie mi łatwej czytać wątek o bryczesach.  😅 
A mnie wkurza, że w wątku o koszulkach jest tylko jeden projekt - ze stylistyką re-volty. A ja korzystam z voltopirów, bo szata graficzna re-volty w ogóle mi się nie podoba i wcale nie konweniuje z charakterem forum. Voltopiry to voltopiry, wiadomo
Czy jestem jedyną osobą korzystającą z voltopirów, a nie re-volty? Nikt nawet nie zauważył, że koszulki są tylko re-voltowe? A może gdzieś toczy się o tym dyskusja, a ja nie wiem, gdzie. Wkurza mnie to i wkurza mnie, że nawet, gdyby koszulki voltopirowe były, to nie miałabym na takową kasy
kenna, ja też korzystam tylko z voltopirów! Re-volta mi nie pasuje 🙂
No, to jest nas dwie  🤣
Było głośno powiedziane- na początek jeden model, pójdzie, będą chęci zrobi się inne.
Burza, napisałam przecież może gdzieś toczy się o tym dyskusja, a ja nie wiem, gdzie.W wątku koszulkowym, tym przyklejonym, nie mam o tym ani słowa. Więc najwidoczniej co innego rozumiemy pod sformułowaniem "głośno powiedziane". Poza tym to jest wątek "co mnie wkurza", a nie "mam pretensje o..", więc chill out - jak wyżej niestety stwierdziłam, nawet mnie obecnie nie stać na tą koszulkę, więc to tylko takie marudzenie dla marudzenia  🙄
kenna, ja tez korzystam tylko z voltopirow. a projekt koszulki jest IMHO strasznie paskudny :P
jak sie odkuje finansowo to mam plan sobie wykorzystac kilka projektow ktore byly przerabiane wczesniej i zrobic wlasna wspaniala voltopirowa polowke. wtedy bede w 100% zadowolona 😉
kujka, doszłam do identycznego wniosku 🙂
Mnie wkurza, że na koszulkach nie ma żadnego konika.
Ktoś jeszcze pomyśli, że należę do jakiejś grupy planującej bunt czy powstanie przeciwko aktualnej władzy. A ja nic nie mam do aktualnej władzy w moim kraju.  😉
A ja korzystam z voltopirów, bo szata graficzna re-volty w ogóle mi się nie podoba i wcale nie konweniuje z charakterem forum.

ja tak samo 🙂

kujka jak będziesz robić własną voltopirową koszulkę, to count me in!
a mnie wkurza że ludzie wybiórczo czytają posty.
Napisałam w ogłoszeniach że kontakt wyłącznie na maila i dostaje dziesiątki Pw z zapytaniami o ogłoszenie.

Deb,a ja prosiłam o kontakt bezpośredni telefoniczny,a dostaję pytania na pw  🙁 pewne sprawy szybciej jest załatwic rozmawiając...
Bogdan, może powinnam odpowiadac na PW podając adres e-mail na który należy pisać w tej sprawie  😵

a do Ciebie nie dzwonia tylko piszą bo nie wiedzą jaka miła może być taka rozmowa 😉 :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się