Mówisz Taniu o tym serialowym bobku, na którego leci mucha? (Ja pitole, trzeba mieć naprawdę poczucie humoru, żeby takie dwa świetne nazwiska umieścić w rolach głównych)
Mówisz Taniu o tym serialowym bobku, na którego leci mucha? (Ja pitole, trzeba mieć naprawdę poczucie humoru, żeby takie dwa świetne nazwiska umieścić w rolach głównych)
A mnie wkurza wątek o bryczesach. A konkretnie rozmiary, wokół których głównie kręcą się pytania: 36 i 38, z tym że 38 traktowany jest już jak rozmiar prawie gigantyczny. Chyba wchodzę tam w akcie masochizmu (albo rozpaczy).
Wkurza mnie, wkurza, wkurza ..... 👿 (ciekawe, dlaczego ta emotka nazywa się "marzę" - dla mnie to obraz wkurzenia, żeby nie powiedzieć tego dosadniej)
trusia a może to jest "marze" w takim kontekście że o czymś strasznie marze ale za cholere nie możemy zarzenia zrealizować....np. mnie wkurza to że nie wiem jak bezpiecznie przewieźć konia-bez ekscesów. jak do tej pory nie udało mi sie wiec jak ktoś mnie pyta co chce toodpowiadam że wreszcie przywieźć Acoba do Warszawy ( a moja gestykulacja czy też napięcie odpowiada tej buźce 😀 )
hehe nie wiem czy mój przekaz myśli trafił tak jak powinien-bo ja 👿 już o pójściu do domu 😉
BASZNIA -by zaspokoić ciekawość wystarczy wejść w profil ktosi, w ostatnie jej posty, poprzewijać scrollem aż trafisz na taki z pomarańczowym napisem, kliknąć w odnośnik do tematu w poście poczytać tą stronę w wątku.
Basznia, a do tego jak tylko wypowiedzi moderowanych przejdą przez cenzurę, to jak już w końcu doją do odpowiedniego wątku, nie ma informacji,że ktoś coś nowego napisał.
[quote author=Ktoś link=topic=785.msg921383#msg921383 date=1299087976]i brakuje mi tu ikonki z papierosem i to mnie wkurza 👿 [/quote] złość piękności szkodzi, zatem specjalnie dla ciebie 😉
caroline, dzięki 🙂 faktycznie,chodziło mi oikonkę,którą wkleiła Dzionka, (<cfaniak>😉...
wkurza mnie sposób działania moderowania....piszę post,ktoś z moderacji po zatwierdzeniu puszcza go do publikacji...: a) nie widac,że ten post napisałam,nadal świeci się post ostatniej osoby przede mną, b) nie mogę edytować,a często odruchowo robię wyślij, c) czasami odpisując na post piszę o problemie,który po publikacji mojego postu został już dawno rozwiązany i mój post jest już nieaktualny,albo nie potrzebny,a nie lubię się powtarzać i udawać,że jak skleję to,co powiedzieli inni w jedną całość,to znaczy,że to moje 😉
i wawrek mnie wkurza,swoim brakiem refleksji nad sobą,nad swoim zadufaniem i bezsensownym i niczym nieuzasadnionym wywyższaniem się...rób to jako zwykły user,ale moderatorowi nie wypada,żeby nazwać to delikatnie...