Forum towarzyskie »

Kto/co mnie wkurza na re-Volcie? Reaktywacja ;)

Mówisz Taniu o tym serialowym bobku, na którego leci mucha?
(Ja pitole, trzeba mieć naprawdę poczucie humoru, żeby takie dwa świetne nazwiska umieścić w rolach głównych)
(Ja pitole, trzeba mieć naprawdę poczucie humoru, żeby takie dwa świetne nazwiska umieścić w rolach głównych)

No tak. Zabawne zestawienie.
majek, padłam, faktycznie boskie zestawienie 😀 😀
Bobek to postać wyjątkowa. Za wiki: "Bobek – lubi broić i niszczyć. Jedyny zbir w Dolinie Muminków. Zawsze bardzo wesoły i uśmiechnięty."
wiedzialam, ze ja go od Muminków znam a nie z jakiegoś South Parku 😉
Presja, ee, nie chcialam Ci d.. zawracac 😉 Ale juz jestes 🙂

Wkurza mnie, ze " nie zdanrzam" z czytaniem wszystkiego na RV...
A mnie wkurza wątek o bryczesach.  A konkretnie rozmiary, wokół których  głównie kręcą się pytania: 36 i  38, z tym że 38 traktowany jest już jak rozmiar prawie gigantyczny.  Chyba wchodzę tam w akcie masochizmu (albo rozpaczy). 

Wkurza mnie, wkurza, wkurza .....  👿  (ciekawe, dlaczego ta emotka nazywa się "marzę" - dla mnie to obraz wkurzenia, żeby nie powiedzieć tego dosadniej)

Uhahaha, padam. Niezłe zestawienie  🤣  🤣  🤣

Swoją droga, kuchnia to jakieś wyjątkowo specyficzne miejsce. U was też na taką kolorową "posypkę" do ciast mówią "kozie bobki" ? 😁
trusia a może to jest "marze" w takim kontekście że o czymś strasznie marze ale za cholere nie możemy zarzenia zrealizować....np. mnie wkurza to że nie wiem jak bezpiecznie przewieźć konia-bez ekscesów. jak do tej pory nie udało mi sie wiec jak ktoś mnie pyta co chce toodpowiadam że wreszcie przywieźć Acoba do Warszawy ( a moja gestykulacja czy też napięcie odpowiada tej buźce 😀 )

hehe nie wiem czy mój przekaz myśli trafił tak jak powinien-bo ja  👿 już o pójściu do domu 😉
Jeśli dobrze pamiętam to nie jest "marzę", tylko skrót od "Marzena"  👀
Jeśli dobrze pamiętam to nie jest "marzę", tylko skrót od "Marzena"  👀

dobrze pamietasz oczywiscie 🙂
💃 to też pochodzi od forumowiczki...sznurki,jak jeszcze była linką...i brakuje mi tu ikonki z papierosem i to mnie wkurza 👿
Jaaa, znowu jestem wkurzona: Ktosia moderowana ? Kto mnie oswieci? Znowu przegapilam jakas fajna awanture 😉?

Edit:Chyba juz sie polapalam 😉.
BASZNIA -by zaspokoić ciekawość wystarczy wejść w profil ktosi, w ostatnie jej posty, poprzewijać scrollem aż trafisz na taki z pomarańczowym napisem, kliknąć w odnośnik do tematu w poście poczytać tą stronę w wątku.
Ano wlasnie jako rzeklam wyedytowawszy przejrzalam conieco i sie polapalam. Dziekuje za podpowiedz 🙂.
Basznia, a do tego jak tylko wypowiedzi moderowanych przejdą przez cenzurę, to jak już w końcu doją do odpowiedniego wątku, nie ma informacji,że ktoś coś nowego napisał.
ja też pamiętam, że marze to od Marzeny, jeszcze była tanczacalinka- tez się stad wzięla, edit- wciąż tak samo się nazywa- 💃
Bogdan, o widzisz, tez nie wiedzialam...Cienka jestem w internetowe klocki 😉

[quote author=Ktoś link=topic=785.msg921383#msg921383 date=1299087976]i brakuje mi tu ikonki z papierosem i to mnie wkurza 👿
[/quote]
złość piękności szkodzi, zatem specjalnie dla ciebie 😉

Ktosinie może chodzi o emotkę taką jak na gg - ja ją b. lubię! Zwie się <cwaniak> chyba 🙂

Edit, jednak <faja> 🙂
A mi strasznie, ale to strasznie brakuje emotek:
<hahaha>
<krzyk>
<głaszcze>
i wkurza mnie, jak na RV przedstawia się emotikonka : /
też żaden problem 😉

i taka faja tez 😉

[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRcMvBMr-_Iry1zoMchrVobJOiELhD0IPk2hcqW3cniv4M1mLgg&t=1[/img]

bonusem 😉

(kursorek mnie rozbroił 😉)
O-ooo, moja ulubiona to ta druga od lewej właśnie 🙂 Jest super 🙂

(sprawdzam co r-v robi z : / :/ )
haha ja nie wiedziałam, że mamy takie emoty:  :bum: :allcoholic: :emota2006097:

rozwaliły mnie  🤣
caroline, jak się wrzuca własne emotki?
ikarina tak jak zwykłe zdjęcia- bierzesz z netu z rozszerzeniem np .gif i wrzucasz pomiędzy [ img ] [ / img ] 😉
aha, dziękuję 🙂
caroline, dzięki 🙂 faktycznie,chodziło mi oikonkę,którą wkleiła Dzionka,  (<cfaniak>😉...

wkurza mnie sposób działania moderowania....piszę post,ktoś z moderacji po zatwierdzeniu puszcza go do publikacji...:
a) nie widac,że ten post napisałam,nadal świeci się post ostatniej osoby przede mną,
b) nie mogę edytować,a często odruchowo robię wyślij,
c) czasami odpisując na post piszę o problemie,który po publikacji mojego postu został już dawno rozwiązany i mój post jest już nieaktualny,albo nie potrzebny,a nie lubię się powtarzać i udawać,że jak skleję to,co powiedzieli inni w jedną całość,to znaczy,że to moje 😉

i wawrek mnie wkurza,swoim brakiem refleksji nad sobą,nad swoim zadufaniem i bezsensownym i niczym nieuzasadnionym wywyższaniem się...rób to jako zwykły user,ale moderatorowi nie wypada,żeby nazwać to delikatnie...
Mnie absolutnie nic nie wkurza. No i to mnie wkurza trochę...

Pozdrawiam wszystkich cieplutko :kwiatek:
branka, Emota z buką to moja ulubiona 😁
ikarina, Noo, te emotki były niezłe. Szczególnie <hahaha>  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się