przyznam że jak zdjęć czyichś dużo często to omijam po prostu. nie drażni mnie to bo łącze super i zdjecia szybko sie ładują
faktem jest że był okres kiedy brzask wstawiała dużo zdjęc często z każdej jazdy i bardzo podobnych do siebie ale ludzie nie macie innyc powodow do zmartwień?? 😉
hmm. może przy tej ilości zdjęć mimowolnie wyszła chęć jakiegoś "zaistnienia"na volcie? W temacie "czytają ale nie piszą" czy jakoś tak był chyba poruszany wątek osób wręcz.... niewidzialnych.😉 Ja się w pewnym momencie poczułam zupełnie niewidzialna, bo cokolwiek powiedziałam, wstawiłam, skomentowałam, przechodziło to zupełnie bez echa, jakby mnie nie było. 😁 Nie żebym specjalnie cierpiała z tego powodu, nie czuję chęci jakiegoś "wywyższenia się na piedestały", tylko stwierdzam fakt. Może komuś taki stan rzeczy przeszkadzał?
faktem jest że był okres kiedy brzask wstawiała dużo zdjęc często z każdej jazdy i bardzo podobnych do siebie ale ludzie nie macie innyc powodow do zmartwień?? 😉
pewno, że mam a jest jakiś limit ? 😂 kurczę ! akurat tego jednego mi brakowało do okrągłej liczby 😁 Ale Ty jesteś... 😕
Zanim wkurzycie się na deb za to, że wszędzie wrzuca ogłoszenie o skradzionych siodłach 😉 chciałam powiedzieć, że ma ona moderskie przyzwolenie i jeśli siodła się zajdą (oby) owe ogłoszenia znikną. Chcemy, by jak największa ilość osób wiedziała, że te siodła są poszukiwane. Gdyby ktoś miał podobny problem, służymy pomocą 🙂
Dziękuje za troske o mój paluszek skrót działa i od dziś będzie używany ale tak samo jak deborah masz minusa za zabieranie mi problemów! Gdzie ja nowy znajdę 😕 Jesteś u Mojej Mamy 😂
Chyba aktualnie prowadzi w wyścigu na użytkownika, którego ignoruje największa liczba osób. Ktoś tam rzucił mi się w oczy, kto był ignorowany przez 3 osoby i byłem przekonany że to duża liczba... a tu 12? 😲 Jak dla mnie to zasługa linku, który każdy klika z ciekawości, by zobaczyć co się pod nim kryje. 😉
co do zdjec to ja polecam taki prosty sposob: jesli wchodze do watku tylko zerknac na tresc a foty juz widzialam, to po zaladowaniu sie tekstu wciskam w mozilli taki krzyzyk czerwony 🙂 i on zatrzymuje ladowanie zdjec i tylko sobie jade do ostatniego postu czytam go i znikam
Pauli dbam o reputację 😎 Ale na serio, ja nikogo nie obgaduję, nie mam zamiaru urazić Brzask, bo tak naprawdę jak jakieś zdjęcia mi się podobają, to oglądam je z przyjemnością i zagłębiam się w ich szczegóły, a na te mniej fascynujące tylko rzucam okiem 😉. Dopóki prędkość mojego komputora na to pozwala, mogę tak egzystować. Owszem, może być to momentami niewygodne, ale szczerze powiedziawszy też bym chciała żeby ktoś mi robił tyle fotek 🤣 😁 Pauli, Ty mi nie podpadaj Babo, bo Cię zignoruję! 😀iabeł: