Forum towarzyskie »

Kto/co mnie wkurza na re-Volcie? Reaktywacja ;)

przyznam że jak zdjęć czyichś dużo często to omijam po prostu. nie drażni mnie to bo łącze super i zdjecia szybko sie ładują

faktem jest że był okres kiedy brzask wstawiała dużo zdjęc często z każdej jazdy i bardzo podobnych do siebie ale ludzie nie macie innyc powodow do zmartwień?? 😉
hmm. może przy tej ilości zdjęć mimowolnie wyszła chęć jakiegoś "zaistnienia"na volcie? W temacie "czytają ale nie piszą" czy jakoś tak był chyba poruszany wątek osób wręcz.... niewidzialnych.😉 Ja się w pewnym momencie poczułam zupełnie niewidzialna, bo cokolwiek powiedziałam, wstawiłam, skomentowałam, przechodziło to zupełnie bez echa, jakby mnie nie było. 😁 Nie żebym specjalnie cierpiała z tego powodu, nie czuję chęci jakiegoś "wywyższenia się na piedestały", tylko stwierdzam fakt. Może komuś taki stan rzeczy przeszkadzał?
faktem jest że był okres kiedy brzask wstawiała dużo zdjęc często z każdej jazdy i bardzo podobnych do siebie ale ludzie nie macie innyc powodow do zmartwień?? 😉

pewno, że mam a jest jakiś limit ? 😂 kurczę ! akurat tego jednego mi brakowało do okrągłej liczby  😁
Ale Ty jesteś... 😕
ninevet, wariatka 😉
Sankarita, to że nikt nie odpowiadał nie znaczyło że nikt Cię nie czytał ;]
Zanim wkurzycie się na deb za to, że wszędzie wrzuca ogłoszenie o skradzionych siodłach 😉 chciałam powiedzieć, że ma ona moderskie przyzwolenie i jeśli siodła się zajdą (oby) owe ogłoszenia znikną. Chcemy, by jak największa ilość osób wiedziała, że te siodła są poszukiwane. Gdyby ktoś miał podobny problem, służymy pomocą 🙂
ale ludzie nie macie innyc powodow do zmartwień?? 😉

ja lubie mieć takie zmartwienia, większych/powazniejszych absolutnie nie potrzebuję 😎 😉

zen - wydaje mi się, że myślimy o jednej osobie a mnie już palec boli od przewijania tych zdjęć.

ninevet, specjalnie dla ciebie i twego bolacego paluszka: jeden KLIK i po sprawie (mam nadzieję, ze skrót zadziała 😉)

quantaaa  😍
caroline, ciekawe ile ludków dzięki Tobie sobie teraz Brzask'ę (??) doda do ignorowanych :P
Gillian zepsułaś zabawę  😁

Dziękuje za troske o mój paluszek skrót działa i od dziś będzie używany ale tak samo jak deborah masz minusa za zabieranie mi problemów!  Gdzie ja nowy znajdę  😕 Jesteś u Mojej Mamy  😂
przepraszam  😜 😜
o kurde, brzask ma 12 ignorow 😲
mocne 🤔
Chyba aktualnie prowadzi w wyścigu na użytkownika, którego ignoruje największa liczba osób. Ktoś tam rzucił mi się w oczy, kto był ignorowany przez 3 osoby i byłem przekonany że to duża liczba... a tu 12?  😲 Jak dla mnie to zasługa linku, który każdy klika z ciekawości, by zobaczyć co się pod nim kryje.  😉
Grzegorz2, ja mam dwa ignory i właśnie zostałam zdetronizowana. Smutno mi  :oczopląs:
arkady miał chyba 10
teraz zagadka, kto sprawdził ile ignorów było przed wstawieniem linka?
Czy był jakiś w ogóle ?

Ja sprawdziłam 😎 Był 1 :P
co do zdjec to ja polecam taki prosty sposob: jesli wchodze do watku tylko zerknac na tresc a foty juz widzialam, to po zaladowaniu sie tekstu wciskam w mozilli taki krzyzyk czerwony  🙂 i on zatrzymuje ladowanie zdjec i tylko sobie jade do ostatniego postu czytam go i znikam
o  ! Wiem co mnie wkurza !  👿
Wymyśle sobie problem, nawet fajny, kolorowy i nagle jakieś bestie mi go rozwiązują bez pozwolenia  😁 😜
ja chcialam kliknac na link, ale w zwiazku z tym, ze siedze na voltopirach, to mi re-voltowe linki kaza sie ponownie zalogowac.

to bedzie nowa metoda szukania uzytkownikow? 'szukaj po ilosci ignorowan'? 😂
a jak to sprawdzic czy ktoś mnie ignoruje? 😀
wejdz na swoj profil 😉
no dobra, jestem ślepa 😀 już widzę 😀
zenku, specjalnie dla ciebie voltopirowy klik 🤣

Ja sprawdziłam 😎 Był 1 :P

no ba, że był! 😎
no ba, że był! 😎

Hm, ciekawe czyj... 😎
to chyba jasne, ze mój 🤣
To było pytanie retoryczne 😁 :emota2006092:
Tak sobie Was czytam i doszłam do wniosku, że oto w całej okazałości wylazła zołzowatość Voltopirów  😁
Ładnie to tak obgadywać nieobecnych??  🤬

Raven się nie dziwię, bo to mroczna jędza, ale Wy, takie grzeczne dziewuszki??  😁

Też chyba muszę się na coś wkurzyć  :emota2006092:
a mnie wkurza ze nikogo nie wkurzam i nikt mnie nie ignoruje!
Sznurka, szczęśliwa?  😅
Pauli dbam o reputację 😎 Ale na serio, ja nikogo nie obgaduję, nie mam zamiaru urazić Brzask, bo tak naprawdę jak jakieś zdjęcia mi się podobają, to oglądam je z przyjemnością i zagłębiam się w ich szczegóły, a na te mniej fascynujące tylko rzucam okiem 😉. Dopóki prędkość mojego komputora na to pozwala, mogę tak egzystować. Owszem, może być to momentami niewygodne, ale szczerze powiedziawszy też bym chciała żeby ktoś mi robił tyle fotek 🤣 😁
Pauli, Ty mi nie podpadaj Babo, bo Cię zignoruję! 😀iabeł:
czy osoba, ktora sie zignoruje jest w stanie sprawdzic kto ja ignoruje? wieceie o co mi chodzi ?  😁
margaritka,  nie ;]
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się