No przecie dziewczyny my tutaj psychicznie go zmaltretowałyśmy. 😁 Teraz trzeba uważać na nalot obrońców od siedmiu boleści. Oj, nie będę wywoływać wilka z lasu.
Jak to w końcu jest z uciszeniem Arkadego? Niby uciszony, a ja kolejne PW przed chwilą dostałam. 👿 👿 Moderatorki, wyjaśnijcie mi to krok po kroku, bo nie rozumiem
edit: pw oczywiscie w stylu arkadego, pełne kpin i docinek, że tak ładnie się wyrażę
Jak to w końcu jest z uciszeniem Arkadego? Niby uciszony, a ja kolejne PW przed chwilą dostałam. 👿 👿 Moderatorki, wyjaśnijcie mi to krok po kroku, bo nie rozumiem Klami sie nie myli - uciszony nie moze pisac na forum, ale PW moze pisac. wiem z autopsji 😎
Kochani, w związku z tym, że arkady, podobnie jak korsarz nie zrozumiał za co został wyciszony i wysyłał dragonii obraźliwe pw - został właśnie zbanowany.Prosiłabym zatem, byście już ten temat zamknęli i po prostu nie zwracali nadmiernej uwagi na człowieka, który na to nie zasługuje. Zamknijmy zatem tę sprawę i wróćmy do tematu i przyjemniejszych rzeczy 😉.
Swoją drogą, znów wróciła sprawa ujawniania PW. Myślę, że w takich sytuacjach kuriozalne jest, że użytkownicy boją się ujawniać korespondencję. Trzeba jakoś temu zaradzić i ustalić zasady ujawniania PW chociażby moderatorom i administratorowi... o ile nie całemu forum. Zadałam temat już na naszym sekretnym forum, będziemy informować Was o ustaleniach 🙂
ushia, i uważasz, że to jest powód do umieszczania na forum PW? W jakim celu? Bo wszyscy tu jesteśmy ciekawi, jakich to obelg użył delikwent w stosunku do użytkowniczki?
W takiej sytuacji wystarczy PW do moderatorek ze zgłoszeniem problemu. To one zdecydują, jak potraktują zgłoszenie. Sytuacja jest raczej jasna - znamy i jednego, i drugiego użytkownika. Wiemy, że Arkady jest kontrowersyjny, jego udział w forum jest ignorowany przez wielu osób. Dragonnia należy do bardzo wartościowych piszących - w tej sytuacji daję jej w 100% wiarę i przychylam się do decyzji moderatorek. I nadal obstaję, że takie działanie można przeprowadzić bez umieszczania na forum prywatnej pisaniny.
i nie chodzi o to czy jestesmy ciekawi, tylko o mozliwosc bronienia sie osoby obrazanej
a nigdzie nie jest napisane, ze PW mozna ujawniac modom - jedynie ze NIE MOZNA
moze ta sytuacja jest jasna, ale wlasciwie to nie wiemy - bo nie wiemy, czy np Dragonnia nie wziela za obelgi zupelnie neutralnych tresci? a co z uzytkownikami mniej znanymi? mozemy zrobic probe - napisze do arkadego PW z obelgami, on sie Wam poskarzy - i co? nic mi nie zrobicie, bo ja jestem grzeczna a on nie?
nie upieram sie, ze trzeba przy kazdej okazji wklejac PW na forum - ale powinna byc mozliwosc ujawnienia go modom, a jezeli sprawa dotyczy moda i jest przez obrazajacego wyciagana publicznie (bo niedobry mod mnie ukaral "za nic"😉 to jak najbardziej na forum
zeby zmienic temat, powiem ze wkurza mnie, ze tyle sie mowilo o nie wklejaniu tych samych zdjec w kilku watkach rownoczesnie, a niektorzy voltowicze znow zaczeli takie praktyki... 🙄 wkurza mnie, bo raz wystarczy, naprawde. zwlaszcza ze czesto srednie te zdjecia.
zeby zmienic temat, powiem ze wkurza mnie, ze tyle sie mowilo o nie wklejaniu tych samych zdjec w kilku watkach rownoczesnie, a niektorzy voltowicze znow zaczeli takie praktyki... 🙄 wkurza mnie, bo raz wystarczy, naprawde. zwlaszcza ze czesto srednie te zdjecia.
Dokładnie !
A jeszcze mnie wkurza jak ktoś prawie codziennie dodaje nowe zdjęcia z tej samej ujeżdżalni, te same kadry w tych samych miejscach tylko kolory czapraczków się różnią...
nie lepiej olac komentowanie tych zdjec? moze jak sie walnie total ignor na tego osobnika, to znudzi sie wklejanie zdjec? chociaz chyba w przypadku jednej osoby, ktora mi do glowy przychodzi a ktora to namietnie ow proceder uprawia- to raczej moja metoda nie zda egzaminu 😁
mnie w sumie standardowo nic nie wkurza. chyba juz do wszystkiego przywyklam 😉
zen, no wlasnie, na niektorych taki ignor nie dziala. zwlaszcza ze znajdzie sie zawsze choc 1 osoba ktora sie nie polapie i skomentuje. wiec kilka razy w tygodniu mamy te same konie na tym samym tle, w tych samych kilku kompletach kolorystyczych... az do zrzygania
Ale jak to zabiera miejsce? przecież każde zdjęcie jest unikatowe- na każdym zdjęciu koń ma o centymetr lub dwa inaczej nogę ! 🤔wirek: no i można udokumentować zmienianie się krajobrazu z dnia na dzień, jak wygląda w danym dniu, zobaczycie ktoś o tym prace dyplomową kiedyś pisać będzie 😁 edit: aż policzyłam - ponad 90 zdjęć dodanych od 1 kwietnie do dziś. Dalej nie miałam siły liczyć.
to jak was to drazni to zignorujcie te osobe. mam oczywiscie na mysli funkce 'ignoruj' 😉 a jak bedzie jakas merytoryczna dyskuska to zawsze mozecie przeczytac wybrane wiadomosci napisane przez tego konkretnego uzytkownika.
Wszystkich drażni a mimo to nikt tej dziewczynie nie powie, że może by przystopowała z fotkami bo troche nudno nam oglądać w kółko dokumentacje jej jazd tylko dlatego, że ma osobistego fotografa 😉 Zamiast tego zazwyczaj sie pojawia kilka pozytywnych komentarzy pod fotkami 😉
Pewnie ta sama 🙂 pewnie niektóre zdjęcia mi się nie załadowały dlatego napisałam "ponad" Wszystkich drażni a mimo to nikt tej dziewczynie nie powie, że może by przystopowała z fotkami bo troche nudno nam oglądać w kółko dokumentacje jej jazd tylko dlatego, że ma osobistego fotografa 😉 Zamiast tego zazwyczaj sie pojawia kilka pozytywnych komentarzy pod fotkami 😉
Ja nie będę się wypowiadać za ogół, mnie to wkurza i ja nie przepadam za oglądaniem miliona takich samych zdjęć ale nie chce tego pisać w postaci "wstawiaj mniej" bo jak widać innym to nie przeszkadza a wręcz pasuje.
espana od niedawna nas tak zasypuje więc jeszcze nie jest to aż tak drażniące. jej "plusem" jest to, że zdjęcia pojawiają się tylko w ZNK a nie dodatkowo we wszystkich możliwych kącikach.