Forum towarzyskie »

Kto/co mnie wkurza na re-Volcie? Reaktywacja ;)

No przecie dziewczyny my tutaj psychicznie go zmaltretowałyśmy. 😁
Teraz trzeba uważać na nalot obrońców od siedmiu boleści. Oj, nie będę wywoływać wilka z lasu.

Bo zrobi się tutaj rolnikowy sajgon :P
Jak to w końcu jest z uciszeniem Arkadego? Niby uciszony, a ja kolejne PW przed chwilą dostałam. 👿 👿 Moderatorki, wyjaśnijcie mi to krok po kroku, bo nie rozumiem

edit: pw oczywiscie w stylu arkadego, pełne kpin i docinek, że tak ładnie się wyrażę
dragonnia, Może ma zmienne ip?
Jesli sie nie myle to uciszony nie moze pisac na forum, natomiast pw wysylac moze.
To zaden interes dla mnie w takim razie, bo bedzie jechał mi na PW. Można jakoś to zblokować?
Jak to w końcu jest z uciszeniem Arkadego? Niby uciszony, a ja kolejne PW przed chwilą dostałam. 👿 👿 Moderatorki, wyjaśnijcie mi to krok po kroku, bo nie rozumiem
Klami sie nie myli - uciszony nie moze pisac na forum, ale PW moze pisac. wiem z autopsji  😎
Dzieki caroline :kwiatek: Fajnie że wróciłaś. 😅
Kochani, w związku z tym, że arkady, podobnie jak korsarz nie zrozumiał za co został wyciszony i wysyłał dragonii obraźliwe pw - został właśnie zbanowany.Prosiłabym zatem, byście już ten temat zamknęli i po prostu nie zwracali nadmiernej uwagi na człowieka, który na to nie zasługuje. Zamknijmy zatem tę sprawę i wróćmy do tematu i przyjemniejszych rzeczy 😉.

Swoją drogą, znów wróciła sprawa ujawniania PW. Myślę, że w takich sytuacjach kuriozalne jest, że użytkownicy boją się ujawniać korespondencję. Trzeba jakoś temu zaradzić i ustalić zasady ujawniania PW chociażby moderatorom i administratorowi... o ile nie całemu forum. Zadałam temat już na naszym sekretnym forum, będziemy informować Was o ustaleniach 🙂

Pozdrawiam serdecznie
A.
Dziękuję za szybka interwencję. Cieszę się, że sprawa paskudnych wiadomości PW nabierze tempa.
ushia, i uważasz, że to jest powód do umieszczania na forum PW? W jakim celu? Bo wszyscy tu jesteśmy ciekawi, jakich to obelg użył delikwent w stosunku do użytkowniczki?

W takiej sytuacji wystarczy PW do moderatorek ze zgłoszeniem problemu. To one zdecydują, jak potraktują zgłoszenie. Sytuacja jest raczej jasna - znamy i jednego, i drugiego użytkownika. Wiemy, że Arkady jest kontrowersyjny, jego udział w forum jest ignorowany przez wielu osób. Dragonnia należy do bardzo wartościowych piszących - w tej sytuacji daję jej w 100% wiarę i przychylam się do decyzji moderatorek.
I nadal obstaję, że takie działanie można przeprowadzić bez umieszczania na forum prywatnej pisaniny.
tak, uwazam, ze jest to powod do ujawnienia PW

i nie chodzi o to czy jestesmy ciekawi, tylko o mozliwosc bronienia sie osoby obrazanej

a nigdzie nie jest napisane, ze PW mozna ujawniac modom - jedynie ze NIE MOZNA

moze ta sytuacja jest jasna, ale wlasciwie to nie wiemy - bo nie wiemy, czy np Dragonnia nie wziela za obelgi zupelnie neutralnych tresci?
a co z uzytkownikami mniej znanymi?
mozemy zrobic probe - napisze do arkadego PW z obelgami, on sie Wam poskarzy - i co? nic mi nie zrobicie, bo ja jestem grzeczna a on nie?

nie upieram sie, ze trzeba przy kazdej okazji wklejac PW na forum - ale powinna byc mozliwosc ujawnienia go modom, a jezeli sprawa dotyczy moda i jest przez obrazajacego wyciagana publicznie (bo niedobry mod mnie ukaral "za nic"😉 to jak najbardziej na forum
zeby zmienic temat, powiem ze wkurza mnie, ze tyle sie mowilo o nie wklejaniu tych samych zdjec w kilku watkach rownoczesnie, a niektorzy voltowicze znow zaczeli takie praktyki...  🙄 wkurza mnie, bo raz wystarczy, naprawde. zwlaszcza ze czesto srednie te zdjecia.
zeby zmienic temat, powiem ze wkurza mnie, ze tyle sie mowilo o nie wklejaniu tych samych zdjec w kilku watkach rownoczesnie, a niektorzy voltowicze znow zaczeli takie praktyki...  🙄 wkurza mnie, bo raz wystarczy, naprawde. zwlaszcza ze czesto srednie te zdjecia.

Dokładnie !

A jeszcze mnie wkurza jak ktoś prawie codziennie dodaje nowe zdjęcia z tej samej ujeżdżalni, te same kadry w tych samych miejscach tylko kolory czapraczków się różnią...
nie lepiej olac komentowanie tych zdjec? moze jak sie walnie total ignor na tego osobnika, to znudzi sie wklejanie zdjec? chociaz chyba w przypadku jednej osoby, ktora mi do glowy przychodzi a ktora to namietnie ow proceder uprawia- to raczej moja metoda nie zda egzaminu 😁

mnie w sumie standardowo nic nie wkurza. chyba juz do wszystkiego przywyklam 😉
zen - wydaje mi się, że myślimy o jednej osobie a mnie już palec boli od przewijania tych zdjęć.
zen, no wlasnie, na niektorych taki ignor nie dziala. zwlaszcza ze znajdzie sie zawsze choc 1 osoba ktora sie nie polapie i skomentuje. wiec kilka razy w tygodniu mamy te same konie na tym samym tle, w tych samych kilku kompletach kolorystyczych... az do zrzygania

edit: i chyba wiem o kim myslicie 😉
Przede wszystkim jak ktoś dodaje zdjęcia na serwer to każde takie zdjęcie zabiera miejsce z serwera, któremu kiedyś skończy się w końcu miejsce...
Ale jak to zabiera miejsce? przecież każde zdjęcie jest unikatowe- na każdym zdjęciu koń ma o centymetr lub dwa inaczej nogę !  🤔wirek:
no i można udokumentować zmienianie się krajobrazu z dnia na dzień, jak wygląda w danym dniu, zobaczycie ktoś o tym prace dyplomową kiedyś pisać będzie  😁
edit: aż policzyłam - ponad 90 zdjęć dodanych od 1 kwietnie do dziś. Dalej nie miałam siły liczyć.
Jak mi dobrze ze czuję sie wolna od podejrzeń.... 😅 mimo ze zawaliłam ostatnio Was fotkami to były one pierwsze od chyba... pół roku?

Chociaz... na volcie nikt nie powinien czuć się pewnie 😀iabeł:
Też czuję się wolna od podejrzeń... Mam tylko 3 komplety i to w takich mało trendowych kolorach...

Mnie na volcie denerwuje czepialstwo... są tu osoby, które tylko wyszukują byle głupoty, aby ponarzekać i kogoś poniżyć... powoli robi sie to nudne...

to jak was to drazni to zignorujcie te osobe. mam oczywiscie na mysli funkce 'ignoruj' 😉 a jak bedzie jakas merytoryczna dyskuska to zawsze mozecie przeczytac wybrane wiadomosci napisane przez tego konkretnego uzytkownika.
Aż się zaczęłam zastanawiać czy te 90 zdjęć to moje, ale chyyyba nie  😀 wiem o kim piszecie i też mnie denerwują te zdjęcia.

Edit: policzyłam i faktycznie od 1 kwietnia 90 zdjęć  🤔
A mnie wkurza ze nie wiem o kogo chodzi! 👿
ja naliczyłam 130.. ale może to inna osoba 😉
Wszystkich drażni a mimo to nikt tej dziewczynie nie powie, że może by przystopowała z fotkami bo troche nudno nam oglądać w kółko dokumentacje jej jazd tylko dlatego, że ma osobistego fotografa 😉 Zamiast tego zazwyczaj sie pojawia kilka pozytywnych komentarzy pod fotkami 😉
a ja tam lubie oglądać jej zdjęcia

bardziej mnie denerwuje jak ta sama sesja pojawia się w ZNK KR i może jeszcze rewia mody i szmatoholicy

ale na szczęście mamy magiczny przycisk ignoruj  😉
ja mialam na mysli brzask. zwyczajnie czekam az sie jej zdjecia zaladuja i je skrupulatnie przewijam 😉 ale jakos niespecjalnie mnie to wkurza.
ja naliczyłam 130.. ale może to inna osoba 😉

Pewnie ta sama 🙂 pewnie niektóre zdjęcia mi się nie załadowały dlatego napisałam "ponad"
Wszystkich drażni a mimo to nikt tej dziewczynie nie powie, że może by przystopowała z fotkami bo troche nudno nam oglądać w kółko dokumentacje jej jazd tylko dlatego, że ma osobistego fotografa 😉 Zamiast tego zazwyczaj sie pojawia kilka pozytywnych komentarzy pod fotkami 😉

Ja nie będę się wypowiadać za ogół, mnie to wkurza i ja nie przepadam za oglądaniem miliona takich samych zdjęć ale nie chce tego pisać w postaci "wstawiaj mniej" bo jak widać innym to nie przeszkadza a wręcz pasuje.

ja mialam na mysli brzask.

Ja też.
ha
to mamy innego rekordzistę
Espanę
choc jej koniska cudowne to ilośc zdjęć kosmiczna wręcz
espana od niedawna nas tak zasypuje więc jeszcze nie jest to aż tak drażniące.
jej "plusem" jest to, że zdjęcia pojawiają się tylko w ZNK a nie dodatkowo we wszystkich możliwych kącikach.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się