A mnie bardzo wkurza jak ktoś umieszcza ogłoszenie w końskich, a jak coś chce się kupić to nie wysyła tylko kłamie, że wysłał. Jestem teraz w takiej sytuacji i już nie wiem czy mam czekać czy olać. Osoba przeprosiła mnie i niby (w poniedziałek), paczkę puściła, a dziś mamy sobotę i przesyłki dalej brak. Jesteśmy dorośli i jak nawalamy to miejmy odwagę przyznać się do tego. Narazie nie podaję kto to, bo może poczta faktycznie nawaliła. Zaraz poproszę o skan nadania paczki.
Mnie wkurza ten licznik (czas zalogowania) bo nieubłagalnie wskazuje ile czasu tutaj "baluję"... 😉 No i wtedy załącza się tzw. wyrzut sumienia, że przecież miałam zrobić ileś tam rzeczy, które leżą i kwiczą a ja radośnie się "forumuję" 😎
mnie wkurza pewna praktyka ktora się w ogłoszeniach pojawia ogłoszenie nie ma jeszcze 2 tyg ale spadło ze dwie strony wczesniej zostaje wyedytowane i po 4 dniach znow jest jako nowe dla mnie osobiscie to irytujace bo finał finałow oglądam non stop to samo upierdliwych sprzedajacych...
A mnie bardzo wkurza jak ktoś umieszcza ogłoszenie w końskich, a jak coś chce się kupić to nie wysyła tylko kłamie, że wysłał. Jestem teraz w takiej sytuacji i już nie wiem czy mam czekać czy olać. Osoba przeprosiła mnie i niby (w poniedziałek), paczkę puściła, a dziś mamy sobotę i przesyłki dalej brak. Jesteśmy dorośli i jak nawalamy to miejmy odwagę przyznać się do tego. Narazie nie podaję kto to, bo może poczta faktycznie nawaliła. Zaraz poproszę o skan nadania paczki.
Sprawa wyjaśniona - transakcji nie będzie. Siła wyższa spowodowała opóźnienia wysyłki. Jednak zrezygnowałam z zakupów, bo jadę sama do sklepu jeździeckiego.
Szkoda, czytając go, aż się wzruszyłam 😁 Swoją drogą, najpierw chęć odejścia, teraz zmiana o 180 stopni? Janku, co cię przekonało? Ta wspaniała atmosfera tutaj? 😀
wkurza mnie nieczytanie postów i pisanie tych samych rzeczy co ktos inny post wyżej, po co? zeby nabic posty, byc widocznym? na poprzednim forum też to bylo nagminne.
[quote author=_kate link=topic=785.msg150551#msg150551 date=1232382427] wydaje mi się, że ludzie nie czytają po prostu, jeśli osoba pisząca nie jest dla master of puppets [/quote]
nie wiem. Ich zapytaj 😉 ja czytam. Choć i mi czasem zdarzało się w wirze napisać coś nie czytając co wcześniej ludzie napisali. Tak mnie tknęło i musiałam 😉
Ja się już przyzwyczaiłam, że na forum są idole, których zdanie się liczy, a szaraki nawet jak mają coś sensownego do powiedzenia... to mogą sobie mówić 😉
mi tez sie zdarza nie czytać ale to w tematach "jak wy..." gdzie nie ma znaczenia co kto napisał wczesniej bo kazdy wyraza swoje zdanie ale nie gdzie jest zadane pytanie i pod nim 5takich samych odpowiedzi lub odp "zgadzam sie z ..." i to nie w takim czasie ze sie pisalo posta gdzie w miedzy czasie ktos napisał swojego to po pierwsze po drugie chyba wlasnie po to jest ta opcja ze pojawia sie nformacja "podczas piasnia ktos wyslał posta czy chcesz go przeczytac" no jakos tak w kazdym razie ten sens. No chyba wlasnie po to zeby nie zaśmiecac tematu tysiacem takich samych odpowiedzi.
A mnie wkurza, że są osoby które piszą zawsze to samo, tak samo i o tym samym aż umrzeć można i do tego w komplecie zawsze prawie identyczne zdjęcia, albo takie które zawsze tylko jęczą i biadolą na wszystko. Aż się czytać nie chce, więc z czasem 5, 10 post i się omija, bo ileż można?
A w życiu każdy was słucha, każdy chce z wami rozmawiać, z każdym się lubicie? Pomyślcie laski 😉
Bo to w jednym wątku się na to psioczyło a w drugim się cieszyło, że volta taka specyficzna i trzeba 'wejść', z tego co pamiętam 😉 Wydaje mi się, że nikt kto ma coś do powiedzenia nie jest pomijany, nie widzę też żeby nie wchłaniali się z powodzeniem tutaj nowi- Manta doskonałym przykładem 🙂
A jeśli ktoś pisze, pisze i nic- może pisze głupoty, jest mało ciekawy, nie potrafi zainteresować?
Dla mnie brak odzewu każe się zastanowić czy nie piszę dla pisania, czy nie zanudzam, marudzę- po części przychodzimy się tu zrelaksować przecież.
Wkurza mnie, ze ludzie wklejaja calymi seriami wieeeelkie zdjecia, ktore sie dlugo laduja a potem jeszcze skrypt forum je przez dluzsza chwile dopasowuje do obowiazujacych wymiarow. A mam raczej dobre lacze. Odechciewa mi sie czytac te watki. Czy na prawde tak strasznie trudno samemu owe zdjecia zmniejszyc?? Zadna filozofia. Kilka klikniec w nawet najprostszym programie.
mnie bardziej niz duze zdjecia wkurza wklejanie tych samych zdjec w 5 roznych watkach. i w kazdym sie oczywiscie oczekuje ochow i achow, chocby nie wiem jak byly one nieciekawe... nie liczy sie jakosc ale ilosc ;]
burza nie chodzi mi o nieczytanie postów, chodzi mi o pisanie po raz Nty tego co ktoś napisał wczesniej jak w wątku o interpretacji zdjec gdzie koniczka nawet wstawiła drugi raz to samo zdjecie pod postem dzionki.
albo w wątku o stajniach w warszawie gdzie bylo pytanie o Lastradę odpowiedzialam wszytsko o hali jakie ma wymiary ze stoi i ze wlasciciel sie zmienił po czym podemną dokladnie to samo tylko 2 dwóch postach napisała calathea.
ohoho, wzruszyliście się? pewnie na to czekaliście 😀
nie odchodzę, bo mam tu sprawy do załatwienia z zamówieniami.
wasze wypowiedzi tylko mnie hartują, uwierzcie 😁 😉
Janek, jesteś hipokrytą 🙂 poznajesz?
odchodzę z forum
Nowy postprzez janek15 w Wto Gru 30, 2008 11:29 Właśnie o to mi chodzi Pauli. Po co komu oświadczać, że się odchodzi, nie wiem, po to żeby wszyscy za tobą płakali?
Burza, ale to wlasnie wynika z nieczytania innych postów, no chyba ze ktos to robi wlasnie celowo zeby sie pokazac. Nie wiem.
Ja też czytam tylko wypowiedzi wybranych ale w wątkach stworzonych dla samego pisania a nie pozyskania konkretnego info. a głownie to ogladam zdjecia 😉
mnie bardziej niz duze zdjecia wkurza wklejanie tych samych zdjec w 5 roznych watkach. oj, racja, racja... wkurza to koszmarnie. a co gorsza - jest nagminne, zwlaszcza u niektorych uzytkownikow... i poniekad powoduje efekt "omijania" niektorych postow/postow niektorych uzytkownikow - przynajmniej u mnie.
(bo zupelnie swiadomie ignoruję posty napisane tak niechlujnie, ze trzeba wysilku zeby je odczytac :P)
no i cos co mnie nie tyle, że "wkurza", a po prostu powala na łopatki - orty jakie ludzie ostatnio sadzą 😲 zerknełam do watku "bieda" a tam takie kwiatki, ze ja sie zgadzam - jest BIEDA, ale z jezykiem polskim 🙄
[quote author=kujka link=topic=785.msg151060#msg151060 date=1232401922] mnie bardziej niz duze zdjecia wkurza wklejanie tych samych zdjec w 5 roznych watkach. oj, racja, racja... wkurza to koszmarnie. a co gorsza - jest nagminne, zwlaszcza u niektorych uzytkownikow... i poniekad powoduje efekt "omijania" niektorych postow/postow niektorych uzytkownikow - przynajmniej u mnie. [/quote] mam to samo. Lepiej gdyby ktoś część wstawiał w znk, część w kr i wtedy jest zabawa, bo wszędzie coś innego. A tak to mamy TO SAMO we wszystkim.
Volta(re) jest jaka jest - nie ma poważnej konkurencji. Co tu marudzić? Ale... jako wieloletnia czytelniczka-uczestniczka (jeszcze z całkiem pierwszego serwera - nik pewnie inny) zauważam, że... popierają się dziewczyny, które pozytywnie znają się osobiście. I co dziwnego, że trudno się podłączyć do grona przyjaciółek? Zatem wolę czytać (bo sporo sensownych tutaj osób) niż pisać - bo na to trochę szkoda wysiłku. Ja piszę tylko wtedy...gdy trudno mi się powstrzymać 😡 ale czytam uważnie i czasem przykro, gdy ktoś "obcy" pisze zdecydowanie fajnie, na temat i zero odzewu... Szkoda. Im więcej nas - was by było ("pełnoprawnych"😉 tym byłoby ciekawiej! I nie zwalajcie na powtarzanie, nudne posty, ortografię etc. bo nie trza być ministrem sprawiedliwości, żeby dojrzeć, że są równi i równiejsi. No i (jw.) OK. Ale zarzekać się, że tak nie jest???