Forum konie »

In memoriam

Dempsey - współczuję  :przytul:
Dempsey -  trzymajcie się dzielnie 🙁
współczuje...
Dempsey- wyrazy współczucia 🙁
Smutne... Trzymaj się!
Dempsey- był u Ciebie szczęśliwy. I na pewno był/jest Ci za to wdzięczny.
Trzymaj się jakoś.
Dempsey - trzymaj się  :przytul: Pamiętaj, że on będzie z Tobą zawsze, w myślach, ale będzie...
Dempsey, trzymaj się!
dempsey bardzo mi przykro  😕 trzymaj się dzielnie
dempsey - brak mi słów... Trzymaj się  :przytul:
dempsey, wszyscy jesteśmy z Tobą, ale żadne słowa nie ukoją na razie bólu.. 🙁
Dempsey -  był z Wami szczęśliwy, nie mógł sobie wymarzyć lepszego domu. Trzymajcie się  :przytul:
dempsey, wyrazy współczucia. Serce pęka, gdy odchodzą Przyjaciele
dempsey, strasznie przykro, że tak nagle... 🙁
😕
dempsey  po prostu 'wzial i zdechl'?  niewyobrazalne po prostu... trzymaj sie dzielnie 🙁
dempsey  wiem jak cierpisz mimo wszystko bądz silna, masz teraz napewno kopytnego aniołka który bedzie czuwał nad tobą
Dziękuję bardzo Wam wszystkim za te wpisy. To wzruszające.

Jest nam coraz ciężej.

szafirowa, tak. Ja też w to nie mogę uwierzyć. Dziś wiem, że muszę sprawdzić dokładnie co to mogło być, muszę się dowiedzieć.

A teraz niech ten wątek przepadnie na jak najdłużej.

edit: Dopisuję po tygodniu: ostatnia już sprawa
Dempsey strasznie mi przykro, wiem co znaczy stracic przyjaciela- baaardzo współczuję.
dempsey, nie ma słów pocieszenia na takie chwile. Pocieszające jest tylko to, że nie cierpiał. Ale za wcześnie, zdecydowanie!
Sekret to jeden z najsympatyczniejszych koni, jakie miałam okazję znać.
Trzymajcie się.
[*]
Łączę się we współczuciu.

Z ogromnym żalem dopisuję swoją ukochaną Be Fightful, ur. 2003 po Castilio hol. od Barka młp. Piękna, lekka, siwa klacz zamieniła się w siwą chmurkę na niebie. Ciągle ją tam widzę.
Ale na ziemi już jej nie ma, 30.04.2011 przegrała w klinice ze skrętem jelit.
Zupełnie bez sensu  🙁
Felix współczuję, strasznie przykre jak takie młode konie odchodzą.
Felix, bardzo mi przykro...  😕
  {*}
Dzięki.
Straszne, jak w stajni kolki nikt nie zauważy, a kliniki są tak daleko... Przydałaby się czasem moc widzenia wszystkiego i umiejętność konioteleportacji. Pozostaje żal do siebie i reszty świata 🤔
dempsey - bardzo mi przykro 🙁( trzymaj się

Felix - 🙁(( współczuję 🙁
RIP dla bezimiennego, gniadego, mlodego walaszka, ktory musial zostac zgladzony po wypadku ciezarowki na trasie 92 w Ludowie pod Pniewami...Widzialam go pierwszy raz, a to mnie przypadlo w udziale glaskanie jego chrap podczas ostatnich chwil. Reszta koni bez szwanku...I jak zwykle retoryczne pytanie: dlaczego...
Basznia jak to się stało?  😕
Bezimienny Źrebak [*]
21.05.2011r - 22.05.2011r  😕
Współczuje ,co się stało  ❓ 
Z tego co mi powiedziano w stajni miał Sepsę.. został uśpiony.Nie było szans na uratowanie.  😕
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się