okwiat przejdź się na Peowiaków i popytaj w kantorach 😀 idąc od strony Osterwy prawie na samym końcu ulicy po lewej stronie jest taki kantor, bodajże po schodkach w górę się wchodzi (jak wejdziesz po lewej wisi tablica z przelicznikami, po prawej są 3 okienka, nie umiem dokładnie wytłumaczyć który to;p) przy wymianie większej ilości mają tam często korzystne promocje, tylko musisz się targować 😉
Czy ma ktoś z Was sprawdzonego, którego możecie polecić, endokrynologa w Lublinie? Bo pilnie potrzebuje, a nie chcę iść do pierwszego lepszego. No i żebym na wizyty nie wydała majątku...
Targ jest teraz pod Leclerkiem na Turystycznej, przeniesiony z Rusałki. Zwierząt trochę jest, jakieś psy - głównie owczarki, labradory, jakieś małe jorkopodobne piskacze, czasem koty - persy, dachowce... Dość dużo gołębi, kur, królików... Są jeszcze jakieś rybki, ptaszki itd. Fajne są stoiska sklepów zoo... Dosyć tanio można kupić jakieś psio-kocie akcesoria.
Ja praktycznie co tydzień jeżdżę po karmę dla psa 🙂😉.
Hej! Polećcie mi proszę jakieś fajne miejsce w Puławach, gdzie można spokojnie porozmawiać - jakiś pub/knajpa...
ja polecam pub Oskar - ładnie, kameralnie i w sam raz do pogadania🙂 (nie wiem jak wkleić lokacje google map bo ulica nie ma nazwy wiec wystarczy że wpiszesz w google map namiary: "51.417008,21.96127" i znajdzie)
albo grotę parkową, prawie zawsze jest tam pusto, ale knajpa jest w klimatycznej piwnicy, też bardzo kameralna, dość wcześnie zamykają, chyba ok 22 nawet w weekendy. Lokacja:51.413491,21.956568
Dziewczyny, mam problem.. Mam za dużo nieobecności na wfie i jedynym wyjściem jest załatwienie zwolnienia lekarskiego na cały bieżący semestr. Orientuje się któraś gdzie mogę takie coś zdobyć? Wiem, że czasami zdarzają się lekarze tak przychylni że pomogą.. Czekam na PW 🙁
Dziewczyny🙂 Macie może namiary na jakąś stancje, ew. pokój, 1-osobowy, w granicach opłat plus minus 350 zł, jak najbliżej Miasteczka Akademickiego? Może być jakieś wspólne mieszkanie, oby mieć właśnie pokój do własnej dyspozycji🙂