W zasadzie mogę powiedzieć, że też byłam na T-love. Nie musiałam wychodzić z mieszkania, scenę miałam pod samym oknem😉 Mam nadzieję, że też uda mi się wybrać w środę na Myslovitz, ale to wszystko zależy od jutrzejszego dnia. Dawno się tak nie stresowałam 🤔wirek:
Dosyć pilne. Gdzie moge kupić w Lublinie kalosze z fajnymi wzorkami ? Potrzebne mi są na praktyki na przyszły tydzień więc sprawa dosyć pilna :kwiatek:
Robię paskudnego 🚫 ale to bardzo pilna sprawa. Bardzo Was proszę dziewuchy zerknijcie na moje ogłoszenie na towarzyskich (wątek ogłoszenia). Może akurat któraś z Was miałaby możliwość...
okwiat pisałam Ci już na fbl, że niestety ze względu na domek jednorodzinny i 2 koty odpadam, ale jak nie będziesz mogła nikogo znaleźć, to pogadam z babcią, ona w bloku mieszka i nie ma żadnego zwierzaka...
okwiat kurcze też chciałabym Ci pomóc ale tak jak Arroch mieszkam w domku, mam kocura i w dodatku mieszkam blisko lasu więc jakby mi zwiała to.. 🤔
dobra teraz ja: poszukuję dobrego, godnego polecenia studia tatuażu i piercingu w Lublinie. Czytałam już fora, odwiedzałam stronki ale interesują mnie Wasze opinie, gdzie byłyście i widziałyście :kwiatek: