To i ja się przywitam po latach 🙂 Pamiętam Was wszystkich. Jestem tu z przerwami
od ... Eee. Od najpierwszej strony Volty. To będzie ile lat? Ze 20 już? 🙂
Ej stara Gwardia, zamiast narzekać, że szkoda i ledwo zipie i że młodzież woli forum Facebooka to nieśmiało przypomnę, że to Wy tworzyliście forum 😜 wiec śmiało wracajcie do jakiejś aktywności.
espana, ja też! Czytałam na pewno odkąd skończyłam 12ście lat, pamiętam jak Beata Stremler była na forum i Dominika Kraśko. Zresztą, Twoje zdjęcia pięknego, gniadego ogiera (?) też pamiętam. Pamiętam pierwszy szmatowy szał na pomarańczowe lamicelle, a potem ANKY. Pamiętam jak odświeżało się forum i już były wyprodukowane dwie nowe strony wątku.
Właśnie dowiedziałam się i szukałam odpowiedniego wątku... Ten chyba będzie najlepszy w sumie...
Jakoś nieco ponad rok temu forumowa CISKA odeszła po długiej walce z chorobą.
Piszę tu, bo uważam, że była bardzo widzialnym elementem "starej gwardii" i zasługuje na naszą pamięć.
ogurek, to nie gabinet, a całkiem spora przychodnia zdaje się 😉 http://modernvet.pl/
Natomiast w zespole już nie widzę Tani, może zdecydowała się jednak odpocząć.
Właśnie dowiedziałam się i szukałam odpowiedniego wątku... Ten chyba będzie najlepszy w sumie...
Jakoś nieco ponad rok temu forumowa CISKA odeszła po długiej walce z chorobą.
Piszę tu, bo uważam, że była bardzo widzialnym elementem "starej gwardii" i zasługuje na naszą pamięć.