Forum towarzyskie »

KLUB "STAREJ GWARDII" forum

Surowizna szybka (i ja lubię ją bardzo):

pomidory - pokrojone
ogórek - pokrojony
awokado - pokrojone (łatwa metoda: przekroić wzdłuż na pół, wyjąc pestkę, naciąć miąższ nożem w kratkę - nie przecinając skóry, wyjąć łyżką)

sól, pieprz, oliwa, sok z cytryny
mi też bardzo czarnuszka do tego pasuje

można dodać poszarpaną sałatę

--

A w pracy znowu jakoś cicho...
Dożywiamy się ciastami wzajemnie 😉
I domykamy.
Dzięki za kolejny przepis 🙂
Ja musze coś prostego, bo kucharka ze mnie żadna.

Ja sie nie mogę 15😲0 doczekać, żeby juz wyjśc z pracy 😉
nie tylko ty.
własnie poczta pantoflowa mówi coś o szybszym wyjściu o 14 😉
A my tu nie wiemy, kto ma nas uwolnić...
a ja wyszłam już o 12 😀
u nas też na razie pat decyzyjny.. więc siedże na re-volcie 🙂
Fajny watek 🙂

Ja dolaczylam do Volty w So kwi 09, 2005 11😲0 😉

Pamietam, ze za duze zdjecia wstawilam i mnie Lostak zjechala za to, a poza tym nikt mi nie wierzyl, ze to moje zdjecia haha
[quote author=Ktoś link=topic=77198.msg1241768#msg1241768 date=1325248452]
własnie poczta pantoflowa mówi coś o szybszym wyjściu o 14 😉
[/quote]
zazdroszczę. Niestety, u nas nie ma na to szans 🙁
jeżeli Cie to pociewszy,to nadal siedzimy 🙁
Ja też siedzę i też nie wiem po co :/
I ja takoż, do 18 😉
i ja też do 18! a później do Karego 🏇
ash, ja też do Karego 😁
😅 bo kare to fajne chłopaki 😅
a ja wychodze zaraz!  💃

<a u gniadego, aktualnie zimowo skarego - juz bylam>

czy u Was w ciagu dnia tez jakies biale byleco lecialo z nieba?
kujka, na Żoliborzu- owszem 😉 Wybaczcie brak śniegu- to moja wina. Aktualnie zaklinam pogodę, by śnieg nie miał czelności padać. Do 6 lutego (końca naszej rehabilitacji) ma być miękko i bez grudy!
Averis, to ja Cie poprosze zebys pozaklinala tak do marca wlacznie, ok? miekko i bez grudy ma byc przez cala bezhalowa zime!

(wczoraj nam wlasciciel stajni pieknie wyrownal plac, zwiozl z niego wszystkie dragi i przeszkody i teraz sie tak suuuper jezdzi! zeby jeszcze jakies biale gie nie spadalo z nieba...)
Królik mi padł 😕
Ja mam masci gniada, kara, kasztanowata i skarogniada za soba, siwego niestety nie mam. Dzisiaj po poludniu bylo wolne, trzeba czasem odpoczac i mieszkanie sprzatnac haha

Bischa ojej 🙁
w wawie zimowo??  🤔
znaczy mam przeorganizowac pakowanie i spakowac naprawde cieple rzeczy jadac tam?  😵
buu..
Bischa, przytulam....

Bischa :przytul:

Ja jestem jeszcze dzisiaj w pracy. Miałam tyle zabiegów w tygodniu, że jeszcze dzisiaj mnóstwo kontroli.
Moi starzy wykręcili mi numer z Sylwestrem, nigdzie nie idziemy.
Szlag mnie trafia.  😤
Bischa przykro...

W 3mieście jest piękna pogoda na spacer, zaraz się wybiorę ( jak tylko mi podłoga wyschnie 😉 )

Miłego dnia wszystkim, że już o wieczorze nie wspomnę...  😅
Dzięki dziewczyny :kwiatek: Taka widać była kolej rzeczy.

Tak się cieszyłam, że sobie u rodziców pójdę na spacer nad zalew... No i dupa wielka. Pada deszcz, w nocy padał śnieg, nad ranem też zdrowo sypnęło, a teraz lipa. CHCE ŚNIEGU! NATYCHMIAST!
pokemon, o czwartej skończyłem cesarke, uwielbiam być najmłodszym w powiecie  😤
Ja już, od tego roku nie jestem najmłodsza.

Pytanie z innej beczki  😁 nie wiedziałam, gdzie zapytać. Poszukuję czegoś takiego:
http://trocheinnaspizarnia.pl/pl/p/Lopatka-Swinka/333
nie musi to być łopatka. Ma spełniać trzy wymagania: ma być różowe, ma to być świnia i musi być funkcjonalne, czyli rzeczy typu skarbonki, figurki odpadają.
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?  :kwiatek:
Starsi mają w dupie i nie chce im się telefonów odbierać. Szczególnie jeżeli chodzi o jakieś małe miasta/wioski.
niech wam się darzy stare dupska, oby ten nowy rok był hmmm pogodny, bez kontuzji(tutaj tyczy to zestawów koń+jeździec), forsiasty i szczęśliwy...

i bez migren, właśnie idę w kimono bo mi łeb napierdala ...
Starsi mają w dupie i nie chce im się telefonów odbierać. Szczególnie jeżeli chodzi o jakieś małe miasta/wioski.

w sumie się nie dziwię, szczególnie że najgorsze przypadki zdarzają się właśnie w weekendy, święta narodowe i inne wolne od pracy dni 🙂

ja trochę zawiedziona bo oddałam derki zimowe do nowej pralni ( zawsze prałam sama) i odebrałam je niedoprane. ze smugami od proszku, plamami na całości i nie wiem co zrobić. oddać do reklamacji? są bardziej czyste niż przed praniem bez wątpienia, bo oddałam ekstremalnie usyfione ale do czystości im daleko  👀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się