Forum towarzyskie »

KLUB "STAREJ GWARDII" forum

Linka/Sznurka go nie ma?
Trzeba będzie powołać komisję śledczą...
deborah, ja do tej pory mam kaloszki od Ciebie i gdyby nie to że Ruda w tym roku musiała je na tyłach nosić (i dobiła je totalnie) to by przetrwały następne kilka lat 🙂 szkoda że już ich nie robisz
na tym grupowym zdjeciu to chyba czubek mojej glowy tez jest? albo gdzies na hipo sie krecilam ogolnie
aaa też pamiętam tamto zdjęcie ! wydaje mi się jakbym je widziała no może z rok temu maksymalnie  🤣

A propos starych zdjęć właśnie znalazłam w otchłani zdjęcia z WKKW w Rakowcu i z zawodów w Redzie 🙂
Mam nadzieję, że Ktoś wybaczy ale to zdjęcie mimo ,że dupnym aparatem robione i niewyraźne podoba mi się

Na drugim kompie gdzieś miałam stare fotki z Deb w roli głównej niech no tylko znajdę  😁 😀iabeł:

Arimona,szafirowa, to byla aleqsandra 🙂 i cricetidae tez z nami byla!

Ja chyba też? Tak mi się coś zdaje, pamiętam Ciebie Kujka (potem na torwarze się zgadałyśmy, ja nie miałam pojęcia, żeś Ty to Kalynca z grona :hihi🙂, aleqsandrę, cricetidae i kłótnie głupie z Seqiem (jest tu na volcie?). Miałam nick tam Harbina.
Bischa, na poczatku mialam tez taki nick na starej volcie, ale jakims dziwnym sposobem przejela go (? admin nie umial odpowiedziec na pytanie jak to sie stalo) uzytkowniczka znana tutaj pod nickiem caira.
i tak musialam zalozyc drugie konto, juz jako kujka.

seqa nie ma na volcie, walhamdu lillahi.

nie wiem jak moglam zapomniec o szam, przeciez ona oczywiscie tez byla na elite 😉
walhamdu lillahi

A cóż to znaczy? 😉 Z ciekawości pytam 😉

Powoli się zbieram do Bischy, niezawodnej voltopirowej wybawicielki zbłąkanych dusz podróżujących samotnie do Wawy 

Polecam się na przyszłość, każdemu kto by potrzebował ciepłego kąta do spania w czasie pobytu w Wawie 😁
Dobra kończę pracę na dziś. Migrena trochę się uspokoiła, może faktycznie wymieszanie tabletki z pepsi dało jakiś efekt  😁. Mam nadzieję że wyspanie się do rana ukoi moją głowę.

Kenna- Następnym razem wypróbuję Twój sposób.

Dzięki ludzie za ten wątek, fajnie jest przenieść się w czasie.

Dobranoc wszystkim!
Ja też w kimę, Lena już dawno w objęciach Morfeusza, tylko ja siedzę, a jutro bieganina po uczelni za wpisami koleżanki, bo picza z dziekanatu wymyśliła, że ma zrobić wpisy, które ma w indeksie, ale kartę jej zgubili. A koleżanka w tygodniu nie ma szans przyjechać i za nimi latać.

DOBRANOC!
Dzień dobry, nie wiem jak u Was, ale u mnie nawet o 5 rano było wyjątkowo ciepło jak na grudzień...
W Warszawie cieplo i slonce. Brzmi jakbym pisala o wiosennym a nie grudniowym poranku 😉
Witam. I u mnie tak samo. Nie czuć zimy wogóle.
dzień dobry
znalazłam stare zdjęcia
zdjęcie z początków posiadania Holdy
moje pierwsze zawody

i słynny róż
3 takie same zdjęcia 😎 Zamierzone? 👀
Edit: po ponownym wejściu, jest ok 😁
sznurka, te same zdjęcia Ci się wkleiły ... 🙁
U mnie dziś lekko zachmurzone, ale zapowiada się, że będzie ciepło 🙂

A ja wczoraj przeżyłam wizytę u dentysty, powinnam być z siebie dumna bo lekko nie było, a ja do tego panicznie sie boję 😉

Miłego dnia!

edit: już są różne fotki.
Linka, sliczny ten frak mialas!

dopijam herbatke i trzeba na uczelnie sie zbierac. kolejne kolo i znowu nie jestem przygotowana 🙁 mam nadzieje ze w przerwie swiatecznej w koncu nadrobie material!
sznurka to jeszcze w Białym ❓...to były Gieniusze gdzie stała? 🙄

mam jeszcze z analogowego aparatu zdjęcie Twoje...mój ojczulek Ci cykał....jak pojade do domu to wygrzebie 😀

ale mam jeszcze nasz cały szereg...nie jestem pewna, ale chyba widze Twoje Rude 🙂

ps pamiętam-uratowałaś mnie bo kupiłaś mi biały czaprak i dałaś na miejscu :kwiatek:

róż był mega!
gust człowieka ewoluuje a mój stos końskich szmat bardzo zachowawczy taki teraz

Nat, pierwsze zdjęcie jest z pierwszej stajni
z Geniusz jest różowe to;]
ale fajna oldschoolowa fota! poszukaj prosze!

magda, był cudny, przywiozłam go sobie ze Szwecji, ale wiesz to były czasy gdy wydawało mi się że podbijemy czworoboki 😎
aszka, fajnie że były takie trwałe. pewnie teraz mogłabym tez je szyć. zaplecze mam w końcu większe 😉 kto by wtedy pomyślał że tak to się skończy

Sznurka zdjęcia mega! pokaż holdę z korytarza !
A ja się zbieram i zbieram i zebrać nie mogę, żeby na uczelnię pojechać 😵 Lenka mnie wcześniej zerwała, oj nie lubię takiego wstawania 🤔 A jutro biblioteka i przeglądanie czasopism do pracy inż, w piątek wykład z drobiu, w sobotę ćwiczenia z drobiu i kolos i do 14 stycznia wolne od uczelni 😀iabeł:
to były czasy gdy wydawało mi się że podbijemy czworoboki

pewnie i by tak było gdybyś nie zapadła na sznurkozę 😉
ElaPe,
po nickach sądząc zawsze miała do tego predyspozycje 🙂
no predyzpozycje do zapadnięcia na sznurkozę na pewno trzeba mieć, to fakt. 😉
Sznurka zdjęcia mega! pokaż holdę z korytarza !

Znalazłam już z re volty post
dla przypomnienia
moj rudy "łach"

ElaPe, a teraz byłabym sfrustrowana ze lata lecą a nie mogę jeździc
ElaPe, a teraz byłabym sfrustrowana ze lata lecą a nie mogę jeździc

o, a co się stało że nie możesz jeździć?
uszkodziłam się poważnie i na razie musiałam odpuścic,  za czas jakiś jak mnie naprawią będę znów jak nowa i znów będę pląsac bez stresu że mam dwa lata w plecy
uszkodziłam się poważnie i na razie musiałam odpuścic,  za czas jakiś jak mnie naprawią będę znów jak nowa i znów będę pląsac bez stresu że mam dwa lata w plecy

o masz to faktycznie nie za wesoło.
jeszcze bylo holda w korytarzu stajni, przy zakladaniu owijek czy jakos tak  🤣 to najbardziej pamietam  😁
Apropo ciepłych grudniowych poranków, u mnie jest 8/9 stopni na plusss  😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się