Forum towarzyskie »

KLUB "STAREJ GWARDII" forum

nine, za co podpadłas?

Aaa... Bo namowilam ja na wspólne studiowanie po czym lekko olalam temat chodzenia na zajęcia 😉
sznurka, Chętnie :-)
Ale ten tydzień mam szalony,niby jestem do piątku na zwolnieniu lekarskim,ale właśnie teraz próbuje zrobić wszystko to,na co normalnie nie mam czasu ;-)
Melduję się w wątku jako stara Makia  😉 oficjalnie zalogowana na forum starym od 2005?

sznurka - przykro mi :kwiatek:

Apropo avatarów chyba dalej mam ten który miałam najdłużej

autorstwa m.indiry

ha, coś dla mnie

na volcie 11 lat (jak nie dłużej...?)
od początku, gdy otwieranie 1 wątku zajmowało z 10 minut

pewnie mało kto pamięta, ale zaistaniałam tam jak większość na początku "genialnym" szczypiorczym wątkiem o tandemie  😂
endurka Tandemie?  🤔
Ktoś - czyli biegasz po domu wysmarowana wszystkimi możliwymi balsamami, równocześnie szydełkując i tańcząc ?  😁

A ja mam rejestracje z listopada 2006 roku (stara volta). Ojj to były czasy (praktycznie tylko czytałam)  😀

Pamiętam jak się Dodofon wkurzał na Kraków za brak odpowiedniej stajni i te całe rozterki w poszukiwaniu właściwej  🤣 (teraz byś miała w czym wybierać  🙂 )

Wiele osób pamiętam ale z nikim nie nawiązywałam bliższych kontaktów (studia i praca jednocześnie wykluczały 'konikowanie się' na forum) 🙂

To były czasy...
lets-go ano tandemie  😵

jako szczypior z przerostem ego wynalazłam go w jakimś zachodnim czasopiśmie i postanowiłam ujarzmić nim swoją dziką bestię

uprzednio konsultując ten pomysł z voltowiczami i zostając pożarta na śniadanie  😂

stare czasy, teraz się z tego śmieję
cóż, większość tak zaczynała, na szczęście (a może i dzięki volcie) pomysł nie został zrealizowany, a zamieniony na współpracę z trenerem  😁
😵 masakracja jaki miałam dzień
rozpieprzony przez mało słownych ludzi, wraz z dniem jutrzejszym, tak więc czeka mnie dziś jeszcze nieplanowana wizyta w galerii po prezent na odwiedki 👿
a galerii nie lubię, a przed świętami jeszcze bardziej
lets-go ano tandemie  😵

jako szczypior z przerostem ego wynalazłam go w jakimś zachodnim czasopiśmie i postanowiłam ujarzmić nim swoją dziką bestię

uprzednio konsultując ten pomysł z voltowiczami i zostając pożarta na śniadanie  😂

stare czasy, teraz się z tego śmieję
cóż, większość tak zaczynała, na szczęście (a może i dzięki volcie) pomysł nie został zrealizowany, a zamieniony na współpracę z trenerem  😁

👀 Nie martw się, jak ja sobie przypomnę jakie miałam pomysły w okolicach "dwniejszych czasów" to dziękuję Bogu że nie przelałam tego nigdy na forumowy papier...  😵 Zreszta jeszcze w 2008 nie bywało ze mna najlepiej, kiedy to juz na nowej re-volcie, umęczona brakiem diagnozy zapoczątkowałam chyba pierwszy wątek z kategorii "lecz się sam" czyli "niezdiagnozowane kulawizny"  😡  😵
Siedząc w pracy, z ciekawości weszłam i ja na starą voltę i sprawdziłam...
Dołączył(a): Pn kwi 10, 2006 19:23  😲 Dzizas, toć wtedy jeszcze dinozaury chodziły po ziemi!  🤣
Ale to były najfajniejsze czasy mojego jeździectwa, więc miło powspominać... ;-)

Z ciekawości zalogowałam sie na volte a tam maj 2005🙂
nine, chciałabym mieć na to czas...
ale przynajmniej połaziłam dziś po sklepach i oczywiście tylko Marysia skorzystała 😉
chciałam odebrać ją z przedszkola przed korkami,oczywiście nie zdążyłam i niedawno dopiero zlądowałyśmy w domu...ehh
Ktoś, ważne, ze ktokolwiek skorzystał. Przed świętami tak jak sznurka nienawidzę żadnych galerii, czy centrów handlowych i zazwyczaj szybciej się wkurzę i wyjdę, niż cokolwiek kupię 😉

Sznurka- wybacz głupie pytanie, co to są "odwiedki" ?

Ja jako, ze się całą noc uczyłam po powrocie z uczelni padłam spać i właśnie wstałam 🙂
nie no uwielbiam jak wrotki dzwoni do mnie i mówi "nie,no Karol,piękna jest...wysiada u nas w stajni,obejrzysz ją jutro...tylko obejrzymy" 😵 🤔wirek:

boje się już teraz,jak to "tylko obejrzymy" się skończy  🏇 😂

p.s. a mówiłam,że znalazłam niedawno pełną siostrę Integro  😡
A jest tak samo fantastyczna jak Integro ?  😎
tego nie wiem,na razie znalazłam na baziekoni,teraz szukam właściciela,bo jeszcze niedawno była w ogłoszeniach gdzieś...

ta piękna to nie siostra Integro 😉
Domyśliłam się, ze o dwóch koniach piszesz.
No nic pochwal się jak 'Piękna' już będzie wasza 😉

Oj idę jakiś prowizoryczny obiad wymyślić .
Co mogę napakować do ciasta francuskiego by się tym fajnie najeść i wszyscy to mają w lodówkach? 😉
Hahaha, Ktośka, czyżby Wrotek zamierzał "zanabyć" tą piękną? Mówię Ci, zabierz mu karty do bankomatu, zrób embargo na konto, bo te jego zachwyty to mogą sporo kosztować 😀 Srata tata "tylko obejrzymy", nie daj się kobito 🙂

Nine, PARÓWKI !!!!!!!!!! do tego ser i ogórasa pyyyycha
nine, zrob pizze! na ciescie francuskim najlepsza, a poukladac na niej mozesz to, co akurat masz pod reka
Moje dziecko jeszcze we mnie w środku chyba uzależniło się od parówek i uważa, że dzień bez porannej parówki jest dniem straconym! A najbardziej lubię parówki wyprodkowane w 100% z MOM-u!
nine, szpinak wpakuj i ser feta 🙂

dragonnia, eee,ale jak jest tak fajna,to co mu będę blokować ? 😉

pokemon, też mam taki przypadek w domu,ale u mnie,to chyba nie przez pępowinę,a przez plemiczki 😉
Dzięki za pomysły, idę coś wykombinować 🙂
Zrobiłam się jeszcze bardziej głodna !
hahahaha, egzamin przeniesiony na piątek 😀

Magda - a gdzie na jogę?
"Jak stryjenka uważa", żeby potem nie było, że dragonnia nie ostrzegała 😀

Nine, smacznego 🙂
Strzyga, latajacyjogin.pl - bylam u nich raz dopiero, moze nie ucza jakos super ale jest bardzo sympatycznie 🙂 do tego kameralnie, blisko i cena akceptowalna zupelnie 🙂
ide na 19 wiec jak masz ochote to dawaj ze mna!
dziś na 19?
Hmmm, zaraz się ogarnę  i zobaczę czy dam radę😀
18:46 SKM jade jak cos
Na starej volcie drzewkowej bylam jeszcze jako szczypiorek, daaawno temu  😉 pod innym nickem. Tu jestem od poczatku, rzadko pisze z braku czasu, czesciej czytam.

Pamietacie Badziewiaka? Oprocz tych wymienionych osob, jego jeszcze kojarze.
ja to bym chciala uslyszec jose_arcadio i MichalaS!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się