będzie na styk. może troszeczke za małe.. gdzieś powinnam mieć foto.. zaraz wrzuce jak znajde 😉 edit: nie mam foty 🙁 jednak mi bardziej pasowała Mka niż Lka pod to siodło 😉
ja mam 2 L-ki jedna zwykła jest kapkę za duża pod huberta (ale myślę że M-ka bułaby za mała) a druga podnosząca tył jest idealna, więc myślę, że M-ka będzie za mała
potwierdzam, saddle fix jak najbardziej działa 🙂 podkładka na miejscu, ani nie dygnie, od razu inaczej też wygląda pod siodłem, nie robi sie naleśnik tylko elegancko wyprofilowane 🙂
Mam standardowego, wszechstronnego Mattesa M-kę pod siodło skokowe Passier'a Marcus Echning 17,5. Podkładkę kupiłam od Dorcysi. Używam jej prawie codziennie od mniej więcej 6 miesięcy - nic się z nią nie dzieje. Podejścia do podkładki miałam 2 - najpierw kupiłam L-kę, jednak okazała się dużo za duża. Ze sprzedaniem nie miałam żadnego problemu. Potem zamówiłam M-kę i jest super. Ani się nie skurczyła, ani nie rozciągnęła. Pozdrawiam
Mam zestaw: czaprak, normalny żel i "motylek" glutowy korygujący przód siodła. Jak zakładam gluta na wierzch, zgodnie z radą Pani w sklepie, nie mogę podnieść czapraka nad kłębem, bo glut się przysysa do siodła. W takim razie gdzie przełożyć gluta: między czaprak a żel, czy pod czaprak?