Ale z was ciołki wyśmiewać się z inwalidy ...Żal ... i to jest forum dla poważnych osób ... Dlatego wole czytać niż pisać na forum ,bo potem takie Pursat sie naśmiewają z człowieka . Ja się z nikogo nie naśmiewam, bo to nie jest śmieszne. To jest przykre, że jesteś osobą dorosłą, a nie robisz nic, żeby cię za taką postrzegano. Twoja choroba jest twoją sprawą, ja się w to nie wtrącam, bo nie mam prawa. Piszę z punktu widzenia odbiorcy twoich wypowiedzi, a tych niestety nie da się czytać.
Może uda mi się znaleźć jakiś płacz nadający się na ciążowy brzuch Zwykła literówka, ale wyszło tak... freudystycznie 🙂 na pewno jakiś uda się znaleźć, taki w sam raz. Ech, biedne my baby - ale jakie dzielne.
edit: pierwszy raz się spotykam z takim cudeńkiem: Jejcia, jaki to szmaragd czasu to miało być "szmat czasu"? czy "szmaragd czasu" to dokładnie to samo i nie jest błędem?
Wkurza mnie używanie "ów" bez odmiany w każdym rodzaju i przypadku. Niestety nie mogę poszukać przykładów, ponieważ voltopirowa wyszukiwarka nie chcę znaleźć tak krótkiego słowa, ale wielokrotnie spotkałam się z tym, że ludzie piszą: "ów kobyłka" "ów kopyto" "nie wiadomo, co było powodem ów zapalenia".
Wszędzie "ów", tak jakby było to słowo nieodmienne. A przecież powinno być "owa kobyłka", "owo kopyto", "owego zapalenia".
szalodzialona (...) szukam siodła skokowego,to które widziałam było chyba szweckiej firmy. Siodło ma BARDZO wysokie poduszki kolanowe! ok.10cm?może wyzsze. Rozmieszczenie podobne jak do mojego ,,bardzo udanego'' rysunku w paincie :P Przedni kolcek kolanowy był bardziej okrągły tatomiast tylni w kształcie trapezu Podoba mi się zwłaszcza "tylni" .
edit: co do stroju proponuje w lipcu ubrac sobie bryczesy z pelnym skorzanym lejem oficerki koszule z rajtrokiem i pojechac na 2 godziny w teren na kłuso galop 😉
Strasznie mnie to razi. A taki często spotykany błąd.