Forum towarzyskie »

WYBIERAMY BYKA ROKU!

Perzkurze mymamytakie samoimie dla koniaale jestPerkur i Perkura

Ledwo co zrozumiałam xD
Ja też... 😲
Ale z was ciołki wyśmiewać się z inwalidy ...Żal ... i to jest forum dla poważnych osób ...
Dlatego wole czytać niż pisać na forum ,bo potem takie Pursat sie naśmiewają z człowieka .

Ja się z nikogo nie naśmiewam, bo to nie jest śmieszne. To jest przykre, że jesteś osobą dorosłą, a nie robisz nic, żeby cię za taką postrzegano. Twoja choroba jest twoją sprawą, ja się w to nie wtrącam, bo nie mam prawa. Piszę z punktu widzenia odbiorcy twoich wypowiedzi, a tych niestety nie da się czytać.
jak ręką odjoł 😀
Kopyciak:
... i w kurza mnie, że ktoś o tym może nie wiedzieć
Może uda mi się znaleźć jakiś płacz nadający się na ciążowy brzuch
Zwykła literówka, ale wyszło tak... freudystycznie  🙂 na pewno jakiś uda się znaleźć, taki w sam raz.
Ech, biedne my baby - ale jakie dzielne.
Fcale o takich swiadków

z watku o nieuczciwym pracodawcy, jak dla nie-hicior  😍
Isabelle - dokładnie to samo chciałam zacytować! Mistrzostwo, Faza - jesteś moim idolem  👍
Te faktycznie należy zurzyć nie długo po otwarciu

[sub][sub][sub][sub][sub][sub][sub][sub]pogrubienie moje[/sub][/sub][/sub][/sub][/sub][/sub][/sub][/sub]
grzesiek, a żeby tylko! "nie długo" też.

edit:
pierwszy raz się spotykam z takim cudeńkiem:
Jejcia, jaki to szmaragd czasu
to miało być "szmat czasu"? czy "szmaragd czasu" to dokładnie to samo i nie jest błędem?
a może to takie osobiste powiedzonko autora, które zostało zapisane z rozpędu? albo forma żartu, ja to tak zrozumiałam ;p
calore, jeśli jest tak jak piszesz, to ja nie mam żadnych zastrzeżeń. a zwróciłam na to uwagę, bo nietypowe dość.
Wkurza mnie używanie "ów" bez odmiany w każdym rodzaju i przypadku. Niestety nie mogę poszukać przykładów, ponieważ voltopirowa wyszukiwarka nie chcę znaleźć tak krótkiego słowa, ale wielokrotnie spotkałam się z tym, że ludzie piszą:
"ów kobyłka"
"ów kopyto"
"nie wiadomo, co było powodem ów zapalenia".

Wszędzie "ów", tak jakby było to słowo nieodmienne. A przecież powinno być "owa kobyłka", "owo kopyto", "owego zapalenia".
takom  😁
Noen
spokuj!

na przełomie 2008-2011
hmm...
Fcale o takich swiadków

z watku o nieuczciwym pracodawcy, jak dla nie-hicior  😍

Isabelle ale znalazlas byka, padlam jak zobaczylam to "fcale"  👍
Jednak mam wrażenie, że macasz swoje palce w przedsięwzięciach związanych z tym pismem

przepiekna literowka. smialam sie dlugo 😀
Kotbury: śmieszna literówka. "macasz palce" ;-)
Taniu, przeczytalas posta nad swoim? 😉
Nie. Piszę telefonem. I mało widzę. Śmieszne, co? Macasz palce. Ja u nóg sobie wyobrażam. A ty?
nie, ja u rak macanie palcow sobie wyobrazilam 😉 ze juz ktos z takim zboczeniem, dyszacy, sobie palce maca.
A ja grubasa. Czerwony. Sięga. Maca.
weszłam sobie na chwilę do ,,Nieuczciwych" a tam tyyle kwiatków:

guwna

nadzieje ze nie ktorym nie bedzie

Nie chce mi oddac bryczesy

okarze sie że...

😀
nie przejmój
a nowy przycisk nadal nieużywany...
szalodzialona  (...) szukam siodła skokowego,to które widziałam było chyba szweckiej firmy.
Siodło ma BARDZO wysokie poduszki kolanowe! ok.10cm?może wyzsze.
Rozmieszczenie podobne jak do mojego ,,bardzo udanego'' rysunku w paincie :P
Przedni kolcek kolanowy był  bardziej okrągły tatomiast tylni w kształcie trapezu

Podoba mi się zwłaszcza "tylni" .
Gdzieś mi ostatnio mignęło: zza światów  (spacja trochę przeskoczyła 😉).
edit: co do stroju proponuje w lipcu ubrac sobie bryczesy z pelnym skorzanym lejem oficerki koszule z rajtrokiem i pojechac na 2 godziny w teren na kłuso galop 😉

Strasznie mnie to razi. A taki często spotykany błąd.
,
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się