Mam dość płacenia składek zdrowotnych (nomen omen przymusowych) Nomen omen w tym kontekście jest od czapy. To już raczej notabene by pasowało. Częsty błąd.
Ale z was ciołki wyśmiewać się z inwalidy ...Żal ... i to jest forum dla poważnych osób ... Dlatego wole czytać niż pisać na forum ,bo potem takie Pursat sie naśmiewają z człowieka .
ashtray ,Pursat ja nie twierdze JA MAM , katija Ja nie twierdze JA jestem chora , jest po drugim przeszczepie nerki z padaczką , zwyrodnieniami stawów ,skoliozą i po rozszczepie podniebienia ,po wadzie serca , średni niedosłuch i szumy uszne .lockmittel pilnuj swojego nosa a nie że ktoś coś napisał że mam 13 lat chciała bym mieć .Ciska też nic nie wie . Ale żeby moderator taki dawał przykład i się naśmiewał z inwalidy żal ... biore tyle leków i wiekszośc ma skutki uboczne gdzie na końcu jest zgon mniejsze to problemy z koncentracją itp to przez to ciezko mi napisac wiadomośc bez błedów ale sie starma jak zauwazyła facella koniec zdjęć. Teraz licze że nie będziecie sie czepiać ,dajcie mi spokój .
gajara18, gdzie sie z ciebie nasmiewam? jestem sklonna uwierzyc w twoja chorobe i przykro mi, ze tak jest. ale chestes chora FIZYCZNIE, nie psychicznie, nie jestes uposledzona? jestes dorosla osoba i to, ze jestes chora, nie tlumaczy twojego zachowania. o to tu chodzi. twoja choroba nie tlumaczy koszmarnej ortografii i interpunkcji, nie tlumaczy tupania nozka. zachowuj sie jak dorosla kobieta, to nie bedzie problemu dotyczacego twojego mlodego wygladu.
gajara18, wierzyłam Ci i wszystko rozumiem, ale uporu nie używania przeglądarki z funkcją sprawdzania pisowni - nie rozumiem. Nie jestem też w stanie pojąć, jakim cudem zdałaś maturę, jeśli pisałaś jak na forum. Skoro byłaś w stanie zdać maturę, to chyba jesteś w stanie pisać nie narażając na męki piekielne ew. czytelników? Bo to jest zgroza - żeby człowiek nie wiem jak chciał pojąć twoje wypowiedzi - no nie sposób.
twierdzi, ze jest chora. ale jesli ma 23 lata to tym gorzej o niej swiadczy. podobno tez studiuje.
Nic nie twierdze, tylko tak jest .Jak masz pisać takie bzdety to lepiej nic nie pisz. I wreszcie odczepcie się ode mnie ,staram sie pisać poprawnie .Nie zawsze wychodzi ,ale wy nie widzicie moich starań .
Gajara18 - prośba do Ciebie - używaj opcji "cytuj" , dostępnej na forum.... Twoje cytaty " ... " Niekiedy (Tak jak w przypadku tego postu ...) wychodzą w moich oczach chaotycznie - i mało zrozumiale....
katijatwierdzi, ze jest chora. ale jesli ma 23 lata to tym gorzej o niej swiadczy. podobno tez studiuje"
Jak dla mnie wyszło ,że to katija jest chora...... a nie ,że ona twierdzi że chora jesteś Ty .... No przepraszam,ale tak to zrozumiałam dzięki braku opcji "cytuj" 🤔
gajara18, nadal nie rozumiem, dlaczego raz potrafisz postawić przecinek poprawnie (po słowie, potem spacja) a raz - nie. Przecież za ciebie nikt nie będzie uwagi utrzymywał ani staranności. Nie wierzysz nam? A czytasz uważnie to co piszesz? Bo gdy się pisze (i publikuje) cokolwiek, to wypadałoby przeczytać. Jest też funkcja edycji. Nie chodzi o to, że robisz błędy (bo kto nie robi), ale że ich ilość dowodzi kompletnego lekceważenia odbiorców. Masz wykształcenie średnie. Które powinno dowodzić... pewnej "dojrzałości edukacyjnej".