Forum towarzyskie »

WYBIERAMY BYKA ROKU!

[quote author=Tania link=topic=768.msg1118850#msg1118850 date=1314872360]
A! I jeszcze (też tu nagminne)
-nie ważne

w zależności od kontekstu można używać zwrotu "nie ważne" (-;
coś jak "nie przyjaciel, a wróg"
[/quote]
Jak myślisz, które użycie piętnuję?

A co do cytowania poradników to czy dosłownie, czy w przenośni doskonale wiesz, że zarzuciłeś mi to, oczywiście podkreślając, że dokładnie ich nie przytaczam, bo one są zrozumiałe.

Skoro temat wypłynął na górę forum, przypomniała mi się ta wypowiedź. Zarzucać komuś cytowanie poradników jednocześnie podkreślając, że ktoś dokładnie ich nie przytacza. A to ci dopiero!
Taniu, doskonale wiem o co Ci chodzi. mimo to miałam na względzie osoby które być może czytają ten wątek i tego nie wiedzą.
Taniu, doskonale wiem o co Ci chodzi. mimo to miałam na względzie osoby które być może czytają ten wątek i tego nie wiedzą.

Ja też z tego względu Ciebie spytałam.
Ależ z nas nauczycielki!  😉
nażucać  😵 😵
Na stęka się i na stęka.

edit: nie wiem czy sam cytat nie jest złamaniem regulaminu, więc napisałam sobie edita. o rany.
Facella, cytat nie jest złamaniem regulaminu, ale policja może Cię ścigać, bo pewnie nie masz pozwolenia na cytowanie od hszonszcza?
😂 Łaaaadnie, zaraz wszystkie pójdziecie pierdzieć w pasiaki, z Dworciką na czele 🏇 🏇 🏇 🏇
pierdzieć w pasiaki

umarłam  👍  😂 😂 😂
[quote author=galopada_ link=topic=768.msg1123695#msg1123695 date=1315332716]
pierdzieć w pasiaki

umarłam  👍  😂 😂 😂
[/quote]
To już druga będziesz....  😉
No ciut mazurskiej gwary podwórkowej wrzucić trza 😀 Grunt, że radochę macie 😀 O to mi chodziło 😀
Mnie to nie śmieszy. Ukisimy się ku Waszej uciesze?! 🤔
A co , znowu za cytowanie bęcki zbierasz? Tyle, że nie na forum? Bo jakoś srogo zabrzmiało.
W bąkach w paski sie ukisimy 😁
Bocków brak, policja nie namierzyła jeszcze mojego miejsca pracy. Pozew również nie dotarł. Mam nadzieję, że rozejdzie się po kościach, ale milion razy się zastanowię, zanim kogoś zacytuję 😉
Hahahaha spoko, jakby co to wspólnie wystąpimy o celę z oknem, by się za bardzo kiszonki z Was nie zrobiły 😀

A tak poważnie, olej to kobieto i sobie głowy nie zawracaj. Unicorna odpuściła pisanie (pewnie urodziła) i ma się czym zajmować. Mnie możesz cytować POZWALAM 😀 Do pierdla ładować Ciebie nie będę, a do Twojej pracy też mi się nie chce jechać, jeszcze nie chcący posadę Ci zabiorę i co wtedy? 😀 😀 😀
dragonnia, osobnik decydujący w sprawie mojej pracy twierdzi, że mnie uwielbia, więc o to jestem spokojna 😁 Szefostwo bardzo się ze zdaniem owego osobnika liczy :P
Uwierz, że się nie przejmuję, bo ja z absordów zazwyczaj się śmieję. No chyba, że absurd w absurdalny sposób może mi REALNIE zaszkodzić.

I już ciszko, uciekamy stąd 😉
Facella, cytat nie jest złamaniem regulaminu, ale policja może Cię ścigać, bo pewnie nie masz pozwolenia na cytowanie od hszonszcza?

ciiicho bo się wyda!!

edit (coby nie nabijać więcej off-postów) : przepraszam, też już skończę.
Facella, prawdopodobnie nie zauwazylas, ze Dworcika, ladnie zakonczyla offa w tym temacie. po co go ciagniesz?
jestem studentka i dlatego mnie nie weżnie 🙁
Nikt nie karze ręki podnosić

W ramach akcji uświadamiania:
karze od karać
każe od kazać

to JEST różnica
ostatnio przyjachał do stajni chłopiec z rodzicami i ciągle mowił ze chce do koni na PAŚWISKO  🤔 😵
natóralne

😅
Minka, celowe działanie to było na bank.
Oj racja, głupia nie doczytałam.  😡  🤬
A co do wytoka

wytoku?
wytoka. wytok, wytoka, wytokowi, wytok, wytokiem, wytoku.
mimo wszystko przeglądarka podkreśla mi "wytoka" a "wytoku" już nie...
mi przeglądarka podkreśla narazie, a jak wpiszę na razie to wg niej jest git. Nie polegaj na tym. Polegaj na słownikach.
ok, ok.
on też właśnie taki typ dosiadu ("fotelowego" 😎 ) prezętuje

🙄
[quote author=galopada_ link=topic=768.msg1125664#msg1125664 date=1315501297]
ostatnio przyjachał do stajni chłopiec z rodzicami i ciągle mowił ze chce do koni na PAŚWISKO  🤔 😵
[/quote]

Ja nie mogę męża oduczyć od mówienia "Paświsko" zresztą w jego stronach wszyscy tak mówią a mnie to drażni...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się