A co do cytowania poradników to czy dosłownie, czy w przenośni doskonale wiesz, że zarzuciłeś mi to, oczywiście podkreślając, że dokładnie ich nie przytaczam, bo one są zrozumiałe.
Skoro temat wypłynął na górę forum, przypomniała mi się ta wypowiedź. Zarzucać komuś cytowanie poradników jednocześnie podkreślając, że ktoś dokładnie ich nie przytacza. A to ci dopiero!
W bąkach w paski sie ukisimy 😁 Bocków brak, policja nie namierzyła jeszcze mojego miejsca pracy. Pozew również nie dotarł. Mam nadzieję, że rozejdzie się po kościach, ale milion razy się zastanowię, zanim kogoś zacytuję 😉
Hahahaha spoko, jakby co to wspólnie wystąpimy o celę z oknem, by się za bardzo kiszonki z Was nie zrobiły 😀
A tak poważnie, olej to kobieto i sobie głowy nie zawracaj. Unicorna odpuściła pisanie (pewnie urodziła) i ma się czym zajmować. Mnie możesz cytować POZWALAM 😀 Do pierdla ładować Ciebie nie będę, a do Twojej pracy też mi się nie chce jechać, jeszcze nie chcący posadę Ci zabiorę i co wtedy? 😀 😀 😀
dragonnia, osobnik decydujący w sprawie mojej pracy twierdzi, że mnie uwielbia, więc o to jestem spokojna 😁 Szefostwo bardzo się ze zdaniem owego osobnika liczy :P Uwierz, że się nie przejmuję, bo ja z absordów zazwyczaj się śmieję. No chyba, że absurd w absurdalny sposób może mi REALNIE zaszkodzić.
[quote author=galopada_ link=topic=768.msg1125664#msg1125664 date=1315501297] ostatnio przyjachał do stajni chłopiec z rodzicami i ciągle mowił ze chce do koni na PAŚWISKO 🤔 😵 [/quote]
Ja nie mogę męża oduczyć od mówienia "Paświsko" zresztą w jego stronach wszyscy tak mówią a mnie to drażni...