I jeszcze któraś rzuciła chasło
Ale dałam czadu 😵 Oddajcie przycisk sprawdź ortografię ❗ 🏇
ElMadziarra, a nie masz sprawdzania ort w przeglądarce? Na bank jest w firefoxie 😉 edit: bez obrubki 🤣
W lapku mam tylko explorera i jak z niego pisałam to klikałam sprawdź pisownię, ale ten knefelek ukradli ❗ 😕
w IE też jest sprawdź pisownię wystarczy kliknąć prawym przyciskiem myszy 😉
ze koń w ogóle zakłusuje to jest cód . 😉
Misskiedis , miałam to właśnie wrzucić 😁mogłabym się tu pokłucić 🙄
Znalezione przez kumpelę na fejsie:nie szło jej "wyrwać" i posiązdź za żonę króla??
Zastanawiam się, jak ona w ogóle wsiadła na tego konia 🤔 Ja nie raz mam problemy, żeby wziąć , a nie mam takiego brzucha 🤔 😉 editJa mam Jan Krzysztof,Piotr od bieżmowania🙂
co jest złego w słowie "wziąć"? edit: doczytałam 😡
To, że chodzi o wsiąść 😉 wynika z kontekstu 😉
no ale prawidlowo jest wziąć 👀
galopada_, wziac jest prawidlowe jesli chodzi o branie, a nie wsiadanie. 😉
pokarz te o których mówiłaś w sensie zaprezentuj, przedstaw, no pokaż.
W sobotę z rana przed stajnią ruszam na łowy! Może nawet jutro w mieście zachaczę , dawno nie byłam, a kilka cudeniek widziałam 😍
Obowiązkowo łape za nos. (:. Jakby się to odmieniało przez osoby? Ja łapę Ty łapesz On łape My łapemy Wy łapecie Oni łapą ❓ lol 😂
Ale ta kiecka, którą wstawiła Dodafon , fascynująca 🙂 Literówka? No mniejsza, urzekło mnie 🙂
[quote author=łania link=topic=1320.msg1073050#msg1073050 date=1310839699] (...) a pozatym (...) [/quote]halo , o przesada!
gipkość (nie lubię cytować = wytykać, kto konkretnie, błąd popełnił, ale dodam, że osoba "gipka" napisała tak kilka razy 🙁)
No dobra, a teraz powiem wam jaka jestem mądra! Widzę ten wątek na forum od dawna. Nigdy do niego nie weszłam, bo byłam święcie przekonana, że chodzi o byka - znak zodiaku ❗ 😂 😂 😂 Nie wierzę w żadne horoskopy i znaki zodiaku, ale dziś postanowiłam wejść i zapytać którego roku 2010 czy 2011, bo coś mi się wydawało, że za długo te wybory trwają...
Julie 🙇 tarzam się po podłodze ze śmiechu 😂
Ja przez długi czas tutaj nie wchodziłam, bo myślałam, że chodzi o wybory byków takich do corridy 😂
Hehehehe... jeszcze lepiej... 😁Taniu : A może by tak zmienić tytuł, na taki nie pozostawiający wątpliwości takim gupkom jak ja? 😉
kują w oczy kuć oczy, prawie jak kuć konia 😁
"Łęk stworzony jest z paneli lateksowych" Błąd rzeczowy - ale absolutnie... nie no wstrząsający być nie może 😁 z natury... gąbki