przeglądałam ostatnio photobucketa i znalazłam jakies fotki z czasów kiedy człowiek człowiekowi nie był wilkiem 😉 Swoją drogą zastanawiam się co on ma napisane na kurtce, ale słabo widzę
CAP? ;P
GAP... taka mała firma odzieżowa z jusa.
piję trzeciego drinka,nie licząc tego breezerka po powrocie do domu... dobrze mi 🙂
wolę męskie 😜 najlepiej takie pachnące jeszcze - zasypia się dużo przyjemniej
cały sezon serialu obejrzany, kolejnego nie zaczynam. wypiję jeszcze szampana i hmm... czekać, nie czekać? 😉 w sumie niewiele czasu zostało. a mój pies już przeżywa pierwsze pojedyncze wystrzały 🙄
[quote author=Ktoś link=topic=75727.msg1243705#msg1243705 date=1325370609] wy tu się nabijacie,a ja nie mam w czym spać,skoro on w mojej siedzi ;( [/quote]
wolę męskie 😜 najlepiej takie pachnące jeszcze - zasypia się dużo przyjemniej
Masz rację 😀 ja już jestem po pysznych drinkach, Seksmisji, ciepłym prysznicu i teraz idę spać 😀 Może do godziny 0 nie usnę. Chyba, że P. mnie wywali na fajerwerki 🤣
przyłączam się do towarzystwa 😉 sylwester w domu, koni trzeba pilnować, bo się fajerwerków boją, a u mnie już od 6h strzelają :/ jeszcze pół godzinki i spać 😁
obudziła się, z nami stała i oglądała wybuchy 🙂 ogólnie to się ich boi :/ i przebudza się jak mocniejszy wybuch jest, a że od 7😲0 na nogach (bez drzemki) to szybko zasypia jeszcze w tv włączyliśmy jej mini mini i rybkę śpiącą to szybko zasnęła 😁