Forum towarzyskie »

Sylwester 2011/2012

zuza- ja kazałam mężowi otworzyć i powiedziałam, że Ty byłaś pierwsza 🙂
Deborah- mój mały dostał 3-kę pod choinkę i zaraz ją przeszedł.
Wiecie co? Śpiąca się powoli robię.  Lipa tak iść spać przed 22😲0, nie?  😵
jedn plus byś z tego miała- nic już nie zjesz dziś
No, marysia550 mój tez sie krzywo patrzył ale jak zapytałam czy będzie pił ze mną albo czekał do rana aż wypiję/ew. karmił konie to od razu otworzył 🙂
zdrówko  🥂

tunrida posiedź jeszcze z nami

A ja za chwile idę gotować kasztany-mam nadz.,ze wyjdą jadalne  😎
Ja się wyrwałam na chwilę do Was!

jest przezabawnie- ja mówię po polsku i angielsku, rozumiem niemiecki. Niemcy nie wiedzą, że rozumiem niemiecki, więc rozmawiają między sobą w ojczystym języku, z kolei część nie rozumie angielskiego. Jest dwóch duńczyków, z których tylko jeden zna angielski, więc wszyscy wszystkim wszystko tłumaczą  😂

piję zdrowię re-voltowiczów pysznym rieslingiem  🥂
koszmar łeb jak napierdzielał tak wali dalej, siostrzeniec za ścianą ma 18, bity dają po garach i jak ja mam spać? i nie pomorze świeżo zakupiona poducha
co do gier mój syno pisze pracę licencjacką a potem top geer
no i te sztuczne dookoła , nie ma jak cisza i spokój 😉
tunrida, marzę żeby przeszedł bo chce iść Zumba Fitness potańczyć, żeby choć coś w Sylwestra zatańczyć 😉
Wiesz....mi kiedyś ojciec wyłączał korki jak chciał bym skończyła grać.  😀iabeł:
volta mi padnie ;]
o ja głupia  😡
m.indira-  a jakiś szczególny top gear jest dziś, bo ja się póki co katuję cały czas Cbeebies
Kiedy Top Gear? Gdzie?!  🤣 😜
no nie, mój mąż powiedział, że otworzy szampana jak się wykąpię i zrobię na bóstwo. To szantaż przeciez.
nie masz swojego szampana w zanadrzu? 😉 a co on zrobi na ta okoliczność? niech ogoli nogi ;P
nasze dziecko na imprezie... u dziadków 🙂 ale podobno ma marne szanse dotrwać do północy...

dziś koleżanka liczyła,że jak o 2 przestanie pić,to powinna na 14 na trening w miarę wytrzeźwieć 😁
woskiem woskiem  😉
Top Gear do pobrania odcinek świateczny 17 sezon 7 odcinek tytuł "india special" własnie syno zaczyna oglądać
moje dzieci w salonie z Babcią. nawet Grzesiu nie śpi choc zwykle o tej porze jest już nieprzytomny..

Ktoś, w sumie Sylwestrowe imprezy z reguły koło 2 dobiegają końca więc jak najbardziej ma szanse zrealizowac plan 🙂
a ja wam opowiem numer jaki mój tato zrobił, fakt człowiek leciwy, od ub wakacji wdowiec, dziś sprowadził do domu na sylwka swoją dziewczynę  🤔
własnie mu stukło w grudniu całe 84 lata a tu miłość normalnie kwitnie  😵 😵 😵
może i stąd ta migrena że babsko mi się do chałupy wciska i za rączkę się z ojcem prowadza, nie pod tylko za kumacie? normalnie reklama apapa wymięka  😂
m.indira- ech do pobrania. Nie chce mi się.

za 4 minuty losowanie lotto 🙂  a ze po 22 to może szampana sobie otworzymy,
trochę się o konie martwię,w centrum miasta stoją... ale w ciągu dnia fajerwerki ich nie ruszały 😉
koło naszej stajni walą już od wczoraj- moje hucki olewka, a reszta przynajmniej po wybiegu się poruszała.
Nasze przyzwyczajone.Już któryś rok w tej stajni i bez wrażenia.Dodatkowo mój wałaszek (który w terenie cienia potrafi się przestraszyć),jak co roku stoi na polu i ogląda.(Mieszka w otwartej stajni)Dosłownie zadziera głowę  🙂
matko wypiłam 2 bacardi breezer i chce mi się spać  😂
muszę wytrzymać do 00😲0, muszę, muszę, muszę! 😀
A ja się napchałam i brzuch mnie boli, bo przesadziłam.
I ciasno mi w tych jeansach.
Idę zaraz po swoją piżamkę i chromolę kolegę męża.  😉 Zamknę się w piżamce w sypialni z laptopem.
A do kibla najwyżej będę się jakoś przemykać.

a nam padła 20 letnia chyba mikrofalówka... ale popcorn zdążył się zrobić 😁
Taki z miodem to bym se zjadła. Jakoś bym go jeszcze gdzieś wcisnęła.  😉
ja piję szampana w końcu!
Mąż mi kupił czerwone wino zamiast białego. Chcę go zabić, ale jeszcze 2 kieliszki i będzie mi wszystko jedno 😉

ps.  i wmawia mi, że u nas zawsze czerwone wino  😲, no nic, że ja od lat czerwonego nie piłam...
marysia550, a nogi ogolone? ;P
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się