No, marysia550 mój tez sie krzywo patrzył ale jak zapytałam czy będzie pił ze mną albo czekał do rana aż wypiję/ew. karmił konie to od razu otworzył 🙂 zdrówko 🥂
tunrida posiedź jeszcze z nami
A ja za chwile idę gotować kasztany-mam nadz.,ze wyjdą jadalne 😎
jest przezabawnie- ja mówię po polsku i angielsku, rozumiem niemiecki. Niemcy nie wiedzą, że rozumiem niemiecki, więc rozmawiają między sobą w ojczystym języku, z kolei część nie rozumie angielskiego. Jest dwóch duńczyków, z których tylko jeden zna angielski, więc wszyscy wszystkim wszystko tłumaczą 😂
koszmar łeb jak napierdzielał tak wali dalej, siostrzeniec za ścianą ma 18, bity dają po garach i jak ja mam spać? i nie pomorze świeżo zakupiona poducha co do gier mój syno pisze pracę licencjacką a potem top geer no i te sztuczne dookoła , nie ma jak cisza i spokój 😉
a ja wam opowiem numer jaki mój tato zrobił, fakt człowiek leciwy, od ub wakacji wdowiec, dziś sprowadził do domu na sylwka swoją dziewczynę 🤔 własnie mu stukło w grudniu całe 84 lata a tu miłość normalnie kwitnie 😵 😵 😵 może i stąd ta migrena że babsko mi się do chałupy wciska i za rączkę się z ojcem prowadza, nie pod tylko za kumacie? normalnie reklama apapa wymięka 😂
Nasze przyzwyczajone.Już któryś rok w tej stajni i bez wrażenia.Dodatkowo mój wałaszek (który w terenie cienia potrafi się przestraszyć),jak co roku stoi na polu i ogląda.(Mieszka w otwartej stajni)Dosłownie zadziera głowę 🙂
A ja się napchałam i brzuch mnie boli, bo przesadziłam. I ciasno mi w tych jeansach. Idę zaraz po swoją piżamkę i chromolę kolegę męża. 😉 Zamknę się w piżamce w sypialni z laptopem. A do kibla najwyżej będę się jakoś przemykać.