Od dawna tylko czytam forum, praktycznie się nie udzielam, ale nadszedł ten moment 😉 poszukuję pensjonatu całorocznego dla wałacha w okolicach Szczytna, ktoś coś? 👀
Od dawna tylko czytam forum, praktycznie się nie udzielam, ale nadszedł ten moment 😉 poszukuję pensjonatu całorocznego dla wałacha w okolicach Szczytna, ktoś coś? 👀
Wybieram się na kilka dni do Giżycka. Mam nocleg w samym centrum miasta i jestem niezmotoryzowana. Szukam jakiejś fajnej stajni do wyjazdu w teren z dobrym dojazdem komunikacją miejską. Znacie takie miejsce?
Widzę, że wątek dawno już umarł.. Ale spróbuję. Czy znajdę tu, na forum, osoby które jeździły/jeżdżą/stacjonują w Skj Revel? Chciałabym zadać kilka pytań. Może być na pw. 💐
Wiem, że pewnie zasłużę na złotą łopatę, ale... czy ktoś może polecić stajnię wolnowybiegową na Mazurach? Wymagania właścicielki konia sprowadzają się do 'wolny wybieg, im większe zadupie tym lepiej'.
Może Majdan k. Wojnowa u Państwa Niedbalkskich? Mają hodowlę koników polskich, czyli kilka tabunów na ogromnych hekatarch. Ja byłam bardzo zadowolona, tylko nie wiem czy dalej przyjmują konie do pensjonatu.
A kojarzycie jakieś stajnie na Mazurach lub Warmii, gdzie można przyjechać na 7-10 dni na wakacje z koniem? W pobliżu jeziora, fajne tereny, standard agroturystyki.
Aletra, taka opcja jest w Stajni Gajrowskie 🙂. Wszędzie dookoła można jeździć w tereny, domek na miejscu, pastwiska dla koni, rzeka 2 km dalej, sąsiedztwo Puszczy Boreckiej 🙂
Aletra, Klonek w Zełwągach, ale daawno nie byłam więc szczegółów nie podam za dużo. Blisko do jeziora, tereny, były kiedyś takie historie że przyjmowali konie w pensjonat razem z pensjonariuszami, więc myślę że kwestia dogadania.