Forum konie »

Konie czystej krwi arabskiej

marlin1990 cudnie u  Was !! pozdrawiamy Krainę Jezior z Podbeskidzia 😅
ganasz jak u Was słonecznie 😍 dziś u nas też więcej słońca, aż żal, że ruda odpoczywa, a ja śmigam na młodziku, który jeszcze potrzebuje troszkę czasu, a napewno końskiego towarzystwa, do pierwszego wyjazdu w teren 😀
marlin1990 to nasze słonko do was powędrowało :kwiatek:, bo u nas dzisiaj pochmurno, wiatr. Niesamowite jak pogoda potrafi zmienić się w ciągu doby.
U mnie dzis tez fajnie, nawet slonko zaczelo wychodzic, a przede wszystkim sucho 🙂

No i byla trenerka, kon pojezdzony, jest progres 😀 sa tez nowe problemy ale w trakcie naprawiania wiec heja banana i do przodu  😅 Super jest ten moj kon i super trenerka, byl nawet fotograf na polowie jazdy, wiec moze cos podrzuce jak dostane wieczorem <3
ganasz nie długo cieszyłam się słońcem 🤔 jak tylko wsiadłam na młodego zaczęło padać  😵 dlatego rudą dziś tylko wyczyściłam i porozciągałam, bo żadna radocha latać za koniem po błocie w deszczu 😫

faith czekamy na fotki :kwiatek:
No to jestem!
Przezakochana jestem w tym moim kuco-andaluzie  😍 jeszcze duuuuuzo problemow do rozwiazania, ale jak ona sie stara, to az sie nie chce zsiadac 😀 Aczkolwiek bez trenejro byloby baaaaaardzo ciezko, nawet swiadomosc tego co jest nie tak wzrosla mi GIGANTYCZNIE  🤦

faith określenie "kuco-andaluz" trafione w dziesiątkę :kwiatek: tak fajnie jeździcie, że zachciało mi się wsiąść na mojego poniaka 😉 niestety po przerwie pewnie bardziej będzie to przypominało walkę o przetrwanie niż sensowną jazdę, więc specjalnie z powrotem mi się nie spieszy, niech kuc jeszcze trochę się poobija na lonży i złapie troszę mięśniv 😉
Bywa tez pocket-andaluzem :P i bardzo dobrze, ze ci sie zachcialo jezdzic, ruch na jesien i zime poprawia humor😉))
A ja dla odmiany pochwale sie zdjeciami kopytek, ktore juz niedlugo minie rok jak zajmuje sie nimi m.indira.
Na zdjeciach kopytka ze stycznia i z wczoraj. Wybaczcie jakosc ale robione na szybko.
Kopytka aktualnie 4 tyg po werkowaniu, niedlugo kolejne.

EDIT. lit.
faith Koń piękny ale za to bacik pod kolor czapraka...  😜
Ale ze cooooo  😀iabeł:
faith Gdyby nie to, że kocham swojego Flecka miłością wielką to też bym sobie sprawiła.
Btw. co to za czaprak?  👀 😁
Ja też mam pod kolor, ale nie tyle czapraka, ile siodła  😉 bo czerwony.
Przynajmniej nikt sobie nie pożyczy bez mojej wiedzy, bo tylko ja taki mam.  😁
Ja mam różowy, w identycznym kolorze jak czaprak, który ma Manti ale go nie używam  🤣 Wolę inny, szaro-bury  😉
Dziewczyny on ma aspekt praktyczny! Otoz ja jestem slepa a taki kolor widac z daleka nawet jak w trawe upadnie😉)) a czaprak jest decathlonooowy, w roznych kolorach sa dostepne😉
ja jestem slepa a taki kolor widac z daleka nawet jak w trawe upadnie

Doookładnie!  😅
ganasz, sielanka!

faith, fajnie pracujecie!

A mój Minio robi karierę w modelingu 😉

Wojenka no nieee, to z tym chartem to nie mam słów  😍 Marzy mi się taka sesyjka z biegnącym arabem i kilkoma chartami ale nie mam chartów na stanie  🙁
Wojenka nie noooo, klasa  😍
faith skoro tak mówisz to i dziś się przejadę do koni, może wsiądę na rudego wielkoluda 😁, coś mnie głowa boli, ale ostatnio po przytulaniu rudej mi przeszło, kolejny argument potwierdzający, że araby są magiczne  😍

wojenka piękne 💘

larabarson mi marzy się taki charcik, tylko pod względem charakteru chyba niekoniecznie by mi odpowiadał  🙄

Ja rzadko jeżdżę z batem, za to do wyprowadzania młodego jest mi niezbędny, bo koń lubi się zaciąć w drodze na padok, a dotknięcie bacikiem działa magicznie jak reset systemu  😜
wojenka co za zdjęcia, profeska! Tylko, żeby Mihrabowi za bardzo nie spodobało się te modelingowanie i nie zapomniał jak się biega  😁
faith andaluzyjski arab, fajnie na Was się patrzy  🙂

My też nie obijamy się, pracujemy na dowód mamy foty, ale nie takie profi jak u faith. Dzisiaj w końcu wyszło słońce, skorzystaliśmy z pogody i pogalopowaliśmy sobie po lasach i polach  🙂

Ale bardzo ladne foty! Przyjemnie popatrzec🙂
Dzięki. Minio super pozował, nie bał się ani lamp, ani dymu, tylko mu się nudziło 😉
I żeby nie było, że nic nie robimy poza lansem 😉, jeździmy, jeździmy, tylko żadnych zdjęć nie mamy!
Wojenka przepiękne zdjęcia,podziwiałam już na fejsie 😍Twój Muja jest cudowny..
Wojenka - dzieki :kwiatek: szewc bez butow chodzi?😀

Ja teraz w czwartek sprobuje cos pojezdzic w ciemnosciach, jutro moze kucyk na lonze jeszcze pojdzie a w sobote znow trening🙂
Jak sie poogarniamy na plaskim to i jakies mikro podskoki mamy obiecane😀
Ciekawa jestem, czy mojej zeszło już ugryzienie osy...  🤔
Bo jak nie, to dziś znowu tylko jakaś robota luzem. A wzięłabym ją na normalną lonżę, ale się nie da.
A bez pasa tymczasem?🙂
No właśnie pasa też nie założę.
Nic, jak nie zeszło, to na drążki bez wypięcia i tyle.
Iwona super fotki! Wklejaj więcej i częściej  🙂
Dzięki  🙂
A gdzie fotki Czesława? Sto lat go tu nie było!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się