Jeżeli tylko wzrost jest kryterium 🙂, to Nadin, hod. Pani Alicji Najmowicz ma zdaje się 160 cm w kłębie i chyba jest na sprzedaż. http://www.vioda-racing.pl/nadin.html
na wstępie, z dużą dozą nieśmiałości, poproszę o nie zlinczowanie mnie za moje pytanie.
Znajomy z odległego kraju poprosił mnie o wynalezienie ogiera arabskiego który ma min 159/160cm(oby jak najwyższy). Obstawiacie, że da się takiego pana znaleźć w polskich stajniach/stadninach? Janów, Michalowo miałoby coś do zaproponowania? Nie powiem, z niewielką ilością arabów miałam do czynienia, ale większości do magicznego progu 160cm miał daleeeeeeeeeekooooo 🙄
Nadin - jest obłędny 😍 Z pewną dozą zaskoczenia dowiedziałam się, że moja koleżanka kupiła klacz, która w wieku 3 lat ma 156 cm. A klaczuchy to niby takie piórka 🤣
A my wczoraj pokazaliśmy, że arab też potrafi! Jechaliśmy Lkę towarzysko i wygraliśmy naszymi 76% 😅 Mamy pucharek, Argos był bardzo dzielny i dumny 😍 Mały, wielki konik:
Gosc10 zwracam honor, szczerze powiem,że pozory masakrycznie mylą...kojarzę was z innego forum - to jest ta niezmordowana klaczucha 😀 - niezmordowana przodowniczka w terenie. Mam nadzieje,że wytok pomógł. I cieszę się bardzo,że kochasz swojego araba...to widać. P.S. Mam nadzieje,że te araby za 600 zł to pomyłka o jedno zero. Strasznie to smutne, takie konie - tak niedoceniane.
Gosc10 zwracam honor, szczerze powiem,że pozory masakrycznie mylą...kojarzę was z innego forum - to jest ta niezmordowana klaczucha 😀 - niezmordowana przodowniczka w terenie. Mam nadzieje,że wytok pomógł. I cieszę się bardzo,że kochasz swojego araba...to widać. P.S. Mam nadzieje,że te araby za 600 zł to pomyłka o jedno zero. Strasznie to smutne, takie konie - tak niedoceniane. 🙂 Nie kojarze za bardzo,ale jesli tak napisalam,to chyba wlasnie ze wzgledu na ta cene,ktora wprawila mnie w oslupienie 😲
Złota - to jest bardzo nie typowo malowany kasztan. W miejscu gdzie kiedyś będzie zapinać mu się popręg jest biała plamka, druga jest po drugiej stronie no i na... jajeczkach też ma białe plamy 😉