Zapraszam na stronę zawodów ;-) dodaliśmy nową opcję i parę info. Kochani... Ci co się deklarowali na przyjazd. Bardzo ładnie organizatorzy proszą o wysyłanie zgłoszeń. To naprawdę oszczędzi czasu w przygotowaniach. A dla pozostałych informacja. Wstęp jest wolny więc każdy miłośnik konia arabskiego mile widziany 😅 😅 😅
dobra, to ja już wysyłam zgłoszenie, chociaż po ostatnich dwóch jazdach się załamałam. Wpisuję się na ujeżdżenie (sic!) i na freestyle pleasure, najwyżej pojadę tylko to drugie i mnie nikt nie pozna 🙇
edit: nie mogę się zgłosić, bo nie znam teraz PASB... skąd to wytrzasnąć? jest w paszporcie?
Też zawsze chciałam jechać dowolny, a jak teraz zaczęłam układać, to do tej pory nie mogę się zdecydować na muzykę 😵 Muszę się jeszcze pochwalić, że wczoraj z Argosem zaliczyliśmy naszą pierwszą P-etkę uj. 😁 Nie znałam kompletnie programu (trenerka czytała) ale udało nam się wskoczyć na 3 miejsce 🙂 Jaka jestem dumna z arabiszcza!
Atamanka gdzie byłaś na zawodach ? ja jadę za niedługo na mistrzostwa i tez P a nasze wyciągnięte i ustępowania leżą przy jego drobieniu ;\ P1 to jechałam ale wyższych nie xd Mam pytania co do przejazdu czy tam są wypisane tylko to co moge zrobić czy np moge zrobić przekątna czy jak jej w programie nie ma to nie mogę ?
Przekątną możesz, nie możesz tylko żadnych trudniejszych elementów jak np. żucie, wydłużenie kłusa czy ustępowanie. Byłam w Agmaji, następnym razem się porwiemy na coś poważniejszego 🤣 Jakie mistrzostwa jedziecie?