Forum konie »

Konie czystej krwi arabskiej

Zduśka zapięło dech w  piersiach...ahhh
:kwiatek: dziękujemy

jak się podoba to jeszcze jedno  😎

i "brat" Rudego  😁  .

i już uciekam  🤣
Zduśka wiesz, że Callisto jest moim forumowym ulubieńcem, więc powtarzać się już nie będę. Ale niezmiernie się cieszę z tego jak wygląda i czuje się Max, szczególnie że początek tej wiosny/lata nie był dla niego łatwy. Trzymam za malucha cały czas kciuki  :kwiatek:
Callisto  no poprostu  😍 uwielbiam kasztany ...ale jaki odważny ze wszedł do wody i to tak głęboko 👍
Martolina dziękuję kochana  :kwiatek: kucynek odpukać ma się wyśmienicie - czasami mam wrażenie, że aż za dobrze  😉
a Callisto .... no cóż .. też jest moim ulubieńcem haha  😂
btw . piątek aktualny  😎 ? 
Alicja dziękować  :kwiatek:

normalnie Rudemu w bańce się poprzewraca od tylu pochwał haha  😁
Też mi się marzą takie harce wodne z Rudą, ale na to to ja chyba znowu poczekam do następnego lata;/  Callisto jest cudny!
zduśka przecudowne zdjęcia  😍
ja tak sie tylko przypomnę - mój starszy Pan Ebar 🙂 -teraz, a ponizej kiedys
Zduśka gdzie wy z Rudym się tak moczycie??On tą mordkę to ma do schrupania normalnie 🙂

A teraz trochę moich arabiarzy 🙂

Diamentowa Dina vel Frania

Agnes i Gwiazdka

Franka i ja a za nami ogony 🙂

a my się ukrywamy cały lipiec w siedlisku, ale tej wody do zazdraszczam 🙄 Wpadłam na chwilkę do miasta i zadaje sobie pytanie co ja tu robię  😲
ganasz
cudnie u Was w tym siedlisku 🙂
a cóz ukryte jest w tym otworze na pierwszym zdjęciu 😉 ?
to cześć stodoły gdzie przechowuje pasze  🙂 i inne ciekawe rzeczy, klacze mają ochronę, a w chwilach wolnych koszą trawniki żeby zarobić na owies 😀iabeł:
darmowa kosiarki xD  naturalnie
moje tez czasami w ten sposób czas spędzają, jako kosiarki 😉
Julina ale masz piękny domek!
derby ,za to nienaturalnie śmigają na zmianę pod siodłem po górach, górkach, pagórkach i łąkach na bosaka😀iabeł: druga idzie sama. Żal, że wody nie ma .
Wojenka - ładnie mu w ściętej grzywie. Lepiej widać szyje.
Zduśka- musi mi z taką wodą wyjeżdżać? Ja to wodę mam w kręgach od myjki i na położonej hali.  Zazdroszczę.
Ganasz - wrzuć proszę więcej większych fot siedliska. Podoba mi się wystrój i coś bym zmałpowała...
Alicja_8 - fajnie naturalne wybiegi.
czesio wrzuciłam dużo fotek siedliska w temacie  o przydomowych stajniach, jeżeli interesują Cię jakieś konkrety to podaj jak zjadę do miasta -wyślę. tu internet działa w porywach.
ganasz, bardzo klimatyczne miejsce to Twoje siedlisko, kobyłki maja raj 🙂
ganasz - ale u Was klimatycznie.... i tyyyle drzew. jak mi brakuje drzew!!!
ganasz, coraz ładniej tam u Was!
wrzucam fotkę ...nadal jest śliczny i łapie za oko...spokój opanowanie -laleczka nie ogier
Cyprys  :kwiatek:
dzięki :kwiatek: konie wymuszają na człowieku aktywność i kreatywność.  Rzeczywiście warunki mają świetne, sprawdził się pomysł z wysypaniem wiaty kamykami. zyskały kopyta, obornik szybko się wybiera i rzadko, bo preferują na zewnątrz. Tz arabka wychodzi na kupę, a małopolanka niekoniecznie.
Cyprys jest w takim typie jakie lubię  😉
Cyprys to super zrównoważone zwierzę🙂

Do nas dojechalo wreszcie nowe siodlo , i niedlugo zaczyna JJ pracę inna niż wsadzanie łba do pojemnika z wodą po same uszy 🙂
Jaki piękny rudziszon...wyjatkowo ładna odmiana kasztana 💘
no oki to wrzucam drugiego ...również zrównoważonego ogiera 🏇
Odys 😉
dominoxs ale fajna rudzinka.
Trochę Ethne:

I szczypta mojej małej córci:

Alicja czy mogłabym zapisać sobie zdjęcie Odysa? To ojciec mojego małego, możesz powiedzieć coś więcej o jego charakterze  😉
ganasz -chodziłoby o zdjęcia przedstawiające folklorowe, stare gadżety wykorzystane do wystroju. Jak te koła młyńskie które tam pod ścianą leżą. Ja jestem w trakcie ciągłego wymyślania co jeszcze dorzucić. Mam nadzieję, że wkrótce KJ Geo poszczyci się profilem na FB.
Kawusia - córcia ma śliczną główkę.
BTW off topic - dziś pierwsze w życiu mojego ogra dwa czworoboki i już zagrany na czempionaty 🙂
Alicja czy mogłabym zapisać sobie zdjęcie Odysa? To ojciec mojego małego, możesz powiedzieć coś więcej o jego charakterze  😉

O, jak to dobrze, że nie wszyscy kryją "wynalazkami" z mrożonki!
oki spoko jak bedziesz potrzebowała wiecej jego zdjec to daj  znac 😀
co do jego charakteru..miły ...spokojny ...ma swoje zdanie.nie miałam okazji jezdzic ale mam to w planie :kwiatek:
ruchowo nie jest to,ten typ ktory lubię ale myśle ze moze miec inne ukryte talenty odziedziczone po ojcu 😜
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się