Zduśka wiesz, że Callisto jest moim forumowym ulubieńcem, więc powtarzać się już nie będę. Ale niezmiernie się cieszę z tego jak wygląda i czuje się Max, szczególnie że początek tej wiosny/lata nie był dla niego łatwy. Trzymam za malucha cały czas kciuki :kwiatek:
Martolina dziękuję kochana :kwiatek: kucynek odpukać ma się wyśmienicie - czasami mam wrażenie, że aż za dobrze 😉 a Callisto .... no cóż .. też jest moim ulubieńcem haha 😂 btw . piątek aktualny 😎 ? Alicja dziękować :kwiatek:
normalnie Rudemu w bańce się poprzewraca od tylu pochwał haha 😁
to cześć stodoły gdzie przechowuje pasze 🙂 i inne ciekawe rzeczy, klacze mają ochronę, a w chwilach wolnych koszą trawniki żeby zarobić na owies 😀iabeł:
derby ,za to nienaturalnie śmigają na zmianę pod siodłem po górach, górkach, pagórkach i łąkach na bosaka😀iabeł: druga idzie sama. Żal, że wody nie ma .
Wojenka - ładnie mu w ściętej grzywie. Lepiej widać szyje. Zduśka- musi mi z taką wodą wyjeżdżać? Ja to wodę mam w kręgach od myjki i na położonej hali. Zazdroszczę. Ganasz - wrzuć proszę więcej większych fot siedliska. Podoba mi się wystrój i coś bym zmałpowała... Alicja_8 - fajnie naturalne wybiegi.
czesio wrzuciłam dużo fotek siedliska w temacie o przydomowych stajniach, jeżeli interesują Cię jakieś konkrety to podaj jak zjadę do miasta -wyślę. tu internet działa w porywach.
dzięki :kwiatek: konie wymuszają na człowieku aktywność i kreatywność. Rzeczywiście warunki mają świetne, sprawdził się pomysł z wysypaniem wiaty kamykami. zyskały kopyta, obornik szybko się wybiera i rzadko, bo preferują na zewnątrz. Tz arabka wychodzi na kupę, a małopolanka niekoniecznie. Cyprys jest w takim typie jakie lubię 😉
ganasz -chodziłoby o zdjęcia przedstawiające folklorowe, stare gadżety wykorzystane do wystroju. Jak te koła młyńskie które tam pod ścianą leżą. Ja jestem w trakcie ciągłego wymyślania co jeszcze dorzucić. Mam nadzieję, że wkrótce KJ Geo poszczyci się profilem na FB. Kawusia - córcia ma śliczną główkę. BTW off topic - dziś pierwsze w życiu mojego ogra dwa czworoboki i już zagrany na czempionaty 🙂
oki spoko jak bedziesz potrzebowała wiecej jego zdjec to daj znac 😀 co do jego charakteru..miły ...spokojny ...ma swoje zdanie.nie miałam okazji jezdzic ale mam to w planie :kwiatek: ruchowo nie jest to,ten typ ktory lubię ale myśle ze moze miec inne ukryte talenty odziedziczone po ojcu 😜