Forum konie »

Konie czystej krwi arabskiej

Niuniek na MP w Janowie - jak widać, odzyskał już kondycję
Niuniek na MP w Janowie - jak widać, odzyskał już kondycję

świetne zdjęcie! super wyglądacie  :kwiatek:
Zdjęcie autorstwa Agnieszki Marcyniuk, która mi dzielnie luzakowała.
To ten arab ktory szuka wlascicela.
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,88518.0.html
Arimona juz oglaszalam w tym watku o gniadoszku. 🙂
rozesłałam wydarzenie na fb mam nadzieje ze znajdzie sie dla niego dom 🙁
jaki chudziutki  🙁 podobno jest dużo chętnych. ciekawe jak się to zakończy....mam nadzieje, że szczęśliwie dla niego
ja tez mam nadzieje ze znajdzie dobry dom... potwornie zaniedbany jest
Wszystko sie okaze dzisiaj. Czy juz ma nowy dom czy jeszcze czegos szukamy 🙂
Super, że chłopak znalazł dom  🙂 Dowiedziałam się o sprawie jak już właściciele byli w drodze, trzymam kciuki za tę rodzinkę - będzie dobrze! Niech tu często zaglądają :-)
A ja podnoszę wątek z ...4!!! strony :-) Moim Panem Przystojnym  😍

Zdjęcie dzięki wspaniałej Madzi P. z obecnego domu (bo pensjonat w tym przypadku to understatement) mojego "Cohones" - www.skret.eu
A ja wstawię coś dla tych, co to arab stwór straszliwy, kopie, gryzie i takie tam......  😂
Daihla, dziś jadę do Skręta to poznam przystojniaka 😍
Zachary dzis zamieszkal w nowym boksie. Nie jest okratowany. Nawet mi do glowy nie przychodzilo jak kon moze ucieszyc sie z mozliwosci wyglądania na korytarz... Wczoraj odbyl spacer za Gospodą... pomruczal i wymiękl... za tydzien pojdzie z nia na padok... a mam nadzieje ze za niedlugi czas z resztą stada
No to tylko mogę pozazdrościć.U nas to wygląda tak,że Bahrain "znakuje" Arkana,obaj Maję,a wszyscy troje Lubara,dlatego każde musi mieć osobny padok.
Złota super wiadomość !!
ale chłopak będzie miał teraz super życie  😀
mój Rudzielec ostatnio pasł się razem z kobyłką na łącę  😁 .. chyba jajka już na dobre poszły w niepamięć  😅
zduska a ile czasu minelo od kastracji Callisto?

A ja kocham ta moją Franiulę 🙂
Wczoraj mimo upału popracowałyśmy na placu. Najpierw na ogłowiu z wędzidłem - Frania naprawde tego nie lubi, ale udało ostatnio nam się osiagnąć mega sukces 🙂 Nie zapiernicza w galopie a zaczyna pracować od dosiadu. Odpuszcza wkońcu i potrafimy galopować na puszczonej wodzy w moim tempie 🙂 to są może dla niektórych jakieś marne sukcesy ale dla mnie coś wielkiego bo zaczynamy obydwie z Franka się dogadywać i ja lepiej siedzę w siodle i ona lepiej rozumie moje sygnały 🙂
W nagrodę dla wrażliwego pychola końcówka pracy na kantarku 🙂 i jakieś małe skoki - było super 🙂
Uwielbiam ta wariatkę  🤣

[quote author=Złota link=topic=752.msg1448584#msg1448584 date=1341176807]
zduska a ile czasu minelo od kastracji Callisto?
[/quote]

4.05 go ciachnęli , więc za kilka dni będą dwa miesiące  😅 ( dzień przed moim ślubem haha )

Alicja bardzo fajnie !!! A ja byłam cały weekend u siebie na działkce i chyba musimy się telefonami wymienić  😁

a do Nas jak dobrze pójdzie niedługo zacznie przyjeżdżać trenerios już się nie mogę doczekać !!!
Alicja_8 super, że się tak dogadujecie 🙂

Zduśka  🤬 byłaś i się nie odezwałaś, nie odwiedziłaś? FOCH  🤣

Złota Zachary wygląda świetnie  🙂

To ja dorzucam weekendowego Gwarka
Martolina Gwarek CUDO  😍  i wogóle widzę, że zasypałaś fb fotkami  😁 .. dodam, ze bardzo ładnymi fotkami  😅
a za brak kontaktu przepraszam... siedziałam cały dzień w rzece bo nie ogarniałam temperatur panujących w mazowieckim. Obiecuję, że następnym razem dam znać że jadę  👀
zduśka no ja myślę, że się odezwiesz 🙂 a swoją drogą ciekawe ile bym czasu do Ciebie na działkę wierzchem jechała  🤣 Dziękuję w imieniu Gwarka za komplementy, chłopak ma powodzenie w stajni :P szczególnie, że teraz jest obóz i jest na nim 27 dziewczynek 😀

To dorzucam jeszcze jednego Gwarka i dwa Cześki 😉
hmm, mapa pokazuje, ze główną drogą mamy do siebie jakieś 19 km - ale na przełaj kto wie  😁

no to jak macie obóz w stajni to jest wesoło  😁 a Czesław również pięknie wygląda  😍

czy ktoś z naszego kącika był teraz w Białce ??
Martolina weź mi przysyłaj tego swojego fotografa bo foty cudowne 🙂 chce takie 😀 A jakbys do zduśki jechała to wstąp po mnie - znam drogę 😀
zduśka no nie daruje żeś nic nie powiedziała bo ja dwa dni pod rząd śmigałam w okolicach Szumlina 😀
Trzymam kciuki za padokowanie Zacharego. 😉
Alicja_8 to moja siostra - Dominika - poznałaś ją chyba nie? Tak, poznałaś 🙂 jak będę się wybierać do Was w odwiedziny to zabiorę ją ze sobą. Zresztą muszę niedługo wpaść do Twojego szefa z prezentem :P

Ja się dołączam do trzymania kciuków za Zacharego
Martolina jaka ja ciemna jestem że nie skojarzyłam 😀 ale w sumie już inne nazwiska więc niemam co się dziwić 🙂 no to kurka wodna musisz ją zabrać ze sobą 🙂 tylko daj znać żebym się ogarneła 😀 hehe

Ja też trzymam kciuki za Zacharego  🤣
Martolina Gwarek preztentuje sie wysmienicie i jaki spokój 😀

Tyle re-voltowych kciukow jest ze musi byc ok :kwiatek:

Zachary dziękuje :kwiatek:

zduska- u nas we srode bedzie miesiac po kastracji. Poczekam jeszcze kilka dni i sprobuje. Tyle ze Gospoda z dnia na dzien gorzej wygląda i okropnie sie czuje przez te upały.... Najgorsza jest bezradnosc i bezsilnosc. Dobrze ze choc apetyt ma..... 🤔

upały chyba wszystkim dokuczają  🙄
może zaserwuj kobyle chłodne okłady ( ja biorę mokre ręczniki i okładam - w sensie kładę  😉 je na kucyku ) , widzę, że tego typu zabiegi są mega pomocne.
Ważne by na padoku był cień .. zbawieniem jest chłodna stajnia ale wiem, ze tutaj zazwyczaj jest problem...
powiem Wam, że najbardziej lubię jednak wiosnę i jesień  😁 , chociaż wiosna u nas wiążę się z atrakcjami uczuleniowymi ... ehh wszytsko źle !

ale trzymam kciuki za Zacharego co by był grzeczny i za Gospodę !

edit. a może podawaj jej eletrolity ? tylko pytanie czy aż tak sie poci ..  🤔

ona sie nie poci wogole

ona sie dusi. tzn kaszle. Ciezko jej oddychac. Schudła. Na pastwiskach mam mega patelnie, za to chłodną stajnię.
hmm.. to tak jak mój kucyk przy zaawansowanym RAO,
cień i jeszcze raz cień, mokre ręczniki i coś wspomagającego ukł. oddechowy ... i nic już się nie da zrobić  🙄

tzrymam kciuki ! daj znać jak stadko !
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się