Forum konie »

Konie czystej krwi arabskiej

Otwieram Konia Polskiego  a tu Bader  😍 nasze zawodniczki rajdowe wymiatają  😅
kociarnia no mnie najbardziej interesuje to jakie wysokości tak naprawdę były w finałach seniorów i czy naprawdę stało wymiarowe P

bo jak ja zobaczyłam że w seniorach ma być P to odechciało mi się wszystkiego, jakoś nie umiem sobie wyobrazić arabka nad okserem 110x110 (ale może jestem w błędzie) wiem o tym że zdarzają się przypadki (Niniwa czy Walor) które takie wysokości pokonują z pierdnięciem ale tako przeciętnego arabka jakoś nie bardzo umiem sobie wyobrazić  😉
My dziś z Franka zrobiłyśmy taki terenik: http://www.endomondo.com/workouts/oXy5724C3rI

Naprawdę fajowy jest ten programik 🙂 Polecam :P

Pozdrawiamy kącik arabiarzy 🙂
Wojenka ale z młodego zrobiło się C-I-A-C-H-O  😍 i niezły masz uciesz jak na nim siedzisz  😁
Alicja_8 sama wytyczas sobie trasę ?

u nas do przodu, Rudy się poprawił zarówno wizualnie  😁 jaki z charakteru  😉
w weekend zawitała do Nas Dominika Frej i mam kilka zdjęć - większość z kucykiem i wątku zaśmiecać nie będę, więc wrzucam Callistę wodnego pod forumową Mąką i drugie z ujeżdżalni.

Wojenka - a błyszczy się, że ho ho! Śliczny syn.
Zduśka - marzy mi się taka woda. Wokół nas tylko lasy i piachy...

:kwiatek:

ejj.. coś mi umkneło chyba  👀 chodzi o czerwcowy numer ??
no dziewczynki  😅

Czesio zapraszam  😀
zduśka, widzę, że Callisto już całkiem doszedł do siebie po stracie klejnotów. Dawaj więcej fot.
A ja przez całą jazdę na Mujinku mam takiego banana na twarzy, że się pytają potem czy much nie nałapałam między zęby  😁

Złota, a jak tam Zachary?
[quote author=zduśka link=topic=752.msg1435719#msg1435719 date=1340140195]

ejj.. coś mi umkneło chyba  👀 chodzi o czerwcowy numer ??
no dziewczynki  😅

[/quote]
a no czerwcowy ;p takie tam małe zdjęcie, ale zawsze coś  😀
lece dzis zakupic Konia Polskiego (ehh w Otwocku trzeba sie nabiegac zanim w kiosku trafi sie na konska prase, przynajmniej w pracy bedzie co czytac)

Bader super!!!

Zduska - Callisto coraz lepiej wygląda i jak zwykle wdzianko ma eleganckie🙂

Wojenko- Zachar sie super goi, dzis 2 tygodnie od kastracji-  Mysle ze w sobote puszcze go juz na padok, a jak bede go pierwszy raz puszczac z Goską to aparat sie zagotuje chyba...

To my się chwalimy postępami Gwarka z habituacją 🙂

Złota
koniecznie porób zdjęcia 🙂 dobrze, że Zachary się świetnie trzyma
Czy mogę prosić o kontakt na PW osobę, która pisała, że wie coś więcej o organizowanych w sierpniu w Klikowej zawodach rajdowych  :kwiatek:
wojenka,  młody boski!
zduśka, Callisto chyba bardzo szybko się regeneruje? Ze zdjęcia na zdjęcie się poprawia
MArtolina :-) super zdjęcia! Gwarek jaki wyciszony i skupiony :-)

i pewnie wszyscy już słyszeli o ogierze Salih Amir, ale ja bardzo pilnie śledzę jego karierę, bo to zjawiskowy koń i dodatkowo o cudownym pochodzeniu :-D Zadebiutował w wyścigach na drugim miejscu, a teraz był pierwszy i tu filmik z nim:

Fajny, silny, wysoki ogier do tego pięknie umaszczony :-D Się zakochałam  😀  😍

Propozycje zawodów w Klikowej już w niecie http://www.endurance.pl/images/zawody/2012/klikowa/zk_klikowa_prop.pdf, zgłoszenia można już od zeszłego poniedziałku dokonywać elektronicznie ( wyłacznie) za pomocą formularza na stronie www.zawody.a-co.pl 

Ale to jeszcze nie wszystko,po sobotnich konkursach -  w niedzielę przed południowym rozdaniem nagród szykuje sie jeszcze specjalny konkurs towarzyski na dystania 21 km  😉, na który zapraszmy zarówno sportowców i amatorów, szczegóły już wkrótce na FB stronie klubu ....
oo Paladynka fajnie, że wrzuciłaś to info  :kwiatek:

dzięki laski za miłe słowa o Rudziku. Faktycznie chłopak b. szybko doszedł do siebie. Jestem miło zaskoczona szybkim utyciem ( nadal nad tym pracujemy )  i co najważnijesze zmianą na lepsze w charakterze  🏇  - nie ogierzy się, stoi grzecznie uwiązany przy czyszczeniu - normalnie  😍
Dzisiaj co prawda pokazał różki na ujeżdżalni, wczoraj ta sama historia, więc dzisiaj wsiadła nieustraszona Mąka i wiecie co ?? Mój koń strzela barany !! i to jakie  😂
tutaj jeszcze grzeczny - jakoś komórkowa niestety  🤔

Złota posmyraj chłopaczka od ciotki  😀

a w ramach ciekawostek to byłam dzisiaj w SK Michałów, ale tam ładnie i nawet widziałam jakiegoś og. gniadosza  😍 na lonży i og. siwka pod siodłem i chyba w drodze do lasu. Kurde mogłabym tam mieszkać !!!  😍
zduska posmyram obiecuje

u Was tez takie okropne owady? Doszlo do tego ze puszczam konie po 18 🤔 psikam absorbina codziennie, szok, daaaawno takich krazownikow latajacych nie bylo

Złota   u mnie tak samo  😵 nic na nie działa, więc Rudzika ubrałam w derkę z kołnierzem i myślę, że jest to najlepsze rozwiązanie.

edit - mam zdjęcie kosmity  😁
Czy chciałby ktoś pomóc w serwisowaniu na zawodach?  🙂
w ten weekend chyba sa ciosny? o tych mówisz?
Za dwa tygodnie. Zgłosiła się zduśka :kwiatek:
Za dwa tygodnie. Zgłosiła się zduśka :kwiatek:

a i owszem   🏇 + cała ekypa  😀iabeł: oj będzie się działo !

edit - aby nie pisać post pod postem  🙂

wczoraj miałam niezłą frajdę, bo ustawiłam z forumową Mąką korytarz i były skoki luzem. Powiem wam, że szczerze wątpiłam w umiejętności swojego konia ...
tak po raz pierwszy leciał na przeszkody

a tak było później

i chyba miał niezłą z tego radochę  😁
Moje grzeczne kochane Rude xDDDD
derby   ale niesamowicie wygląda w tej zieleni  😍
zduśka, mały holsztynek z niego😉
derby ale ona urosła 😲
UWAGA !!!
W woj. mazowieckim jest 10 letni zajezdzony ogier. Mamy dwa dni na znalezienie kupca, jesli nam sie nie uda kon zostanie wywieziony na rzez.
Cena za konia to 2 tys zl do neg.

Prosimy o pomoc !
Wojenko, jeszcze raz dzięki
UWAGA !!!
W woj. mazowieckim jest 10 letni zajezdzony ogier. Mamy dwa dni na znalezienie kupca, jesli nam sie nie uda kon zostanie wywieziony na rzez.
Cena za konia to 2 tys zl do neg.

Prosimy o pomoc !

A pochodzenie jego i u kogo on jest? Może zainteresowałabym właściciela mojej stajni?
derby ale ona urosła 😲

taaaa-zwłaszcza w szerz xDDDD
zduśka, mały holsztynek z niego😉

taa hehe  :kwiatek:

Sareja   dzisiaj znajoma do mnie dzwoniła w tej sprawie, czy możesz napisać coś więcej ? gdzie koń obecnie jest ? jakie ma pochodzenie ? gdzie go można obejrzeć ??
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się