Forum konie »

Konie czystej krwi arabskiej

hehe, dzięki Złota
Alicja a czemu bitwa ? nie może cie się dogadać w kwestii jeżdżenia  😁 ? to możemy przybić sobie piątkę  💃 .. ja mam tak z Rudym ostatnio i to na każdej jeździe  🤔wirek:
Wojenka do mojego ogra ostatnio przedostał się wielki tinker i postanowił spuścić mu manto .. efekt pocharatana szyja i głowa.  😎 i oczywiście kto zaczął ? Rudy  😎
Złota,rewelacyjny jest.
Szkoda ze ja więcej nie kryje bo już byś miała klientkę  🤣
zduśka...hmm dokładnie..musialam wkoncu załozyc ,gume9zdjecie zrobione juz po zdjeciu) bo inaczej wogóle nie dało rady jezdzic,łeb w chmurach i heja na przód 🤔wirek:    wytok tylko w teren bo zaburza mi na ujezdzalni kontakt 😁   
a moze ktoś wie co sie dzieje z Czyżykiem?wyjechał z Kęblin pare lat temu... 👀
to jeszcze zdążymy złożyć życzenia. Dla właścicieli arabów i arabów. Końskiego zdrowia, słonecznej pogody, dobrego podłoża, zakończenia etapu linienia, energii, porozumienia i spełniania marzeń
Coś nam temat spadł, przypominamy się wiosennie 🙂

jazda na bambusach jest do d....
albo wybrałem największe "oczy" w stajni  😲
Jak odkurzasz konia tylko na wiosnę, to co się dziwisz  😂 😉
jak od 17 do 8 jest ciemno to kiedy ja mam jeżdzić  😎
a po za tym zimą jest zimno
Latarka czołówka i heja  😉
I do tego odblaskowa kamizelka dla bezpieczeństwa 😀
To i my juz po ''bitwie'' młoda coraz bardziej zaczyna mi sie podobać pod siodłem...ale musi schudnac troche bo ciężko na nią siodło dopasowac i do tego zero kłębu 😎
Wojenka - obłęd w ciapki :-).
Na jakieś poważniejsze rajdy szykujesz M. w tym roku?
Dziękować 🙂

Plany mamy, ale nie chcemy narazie nic więcej mówić, żeby nie zapeszać.

Jutro jadę do Małego, ciekawa jestem jak się jeszcze zmienił  😜. Właśnie rozmawiałam z jego jeźdzcem, podobno super pracuje, bardzo się stara i ma bardzo miły charakter  😍
wojenko, Hrabia jak zawsze charyzmatyczny 😍, a za wyścigową karierę Muji trzymamy kciuki 😅
Dziękujemy  🙂 .
A Mały dzisiaj 3 lata skończył! Jak to zleciało...
Wojenko- M. jest obłędnie przystojny!!! Jutro moze zrobisz zdjecia młodego nowe...

a jak młody M. bedzie biegł- daj znac- pojedziemy pokibicowac.
Wojenka szał ciał  😍 ja już tam na fb wszystkie lajkowałam  😁

i powiedzcie mi , faktycznie zasuwacie z czołówką na czole w tereny ? jak ja kiedyś coś takiego zrobiłam, to kucyk zamarł i stwierdził, że On tam nie idzie i koniec  😎
a dzisiaj na Rudym będzie jeździć nieustraszona Mąka - bo Pańcia popsuła sobie znowu paluszka  😁
ooo a o to i Rudy

ja wybierając się pod wieczór w znajomy teren wrzucam do kieszeni czołówkę ale na ogół wystarczy świecenie oczami  👀 Uzyskuje się genialne skupienie arabki ale podnosi się też adrenalina i ciary na plecach na widok tajemniczych postaci 😲 na które koń nie reaguje bo to krzaki 😜
zduśka, jestem fanką Callisto, on jest po prostu PIĘKNY 😜

A ja w nocy bałabym się jechać w teren z czołówką, wolę bez bo światło czołówki odbija się w oczach wszystkich zwierzątek mieszkających w lesie nawet jak są dość daleko a widok tych ślepi jest okropnie przerażający dla mnie 😵
A ja tak z innej beczki 🙂 Poznałam Martolinę i jej arabiszoniaste.

Pozatym dziś jestem mega  😅 bo wsiadlam na Franie na samym kantarku z wodzami. Wkurzyła mnie swoim buntowaniem się i wieczną spiną i głową w chmurach, że zdjęłam na placu ogłowie i "ryzyk fizyk" wsiadam i niech się dzieje co chce  😀 A ku mojemu zaskoczeniu Franiulka stepowała, kłusowała i nawet galopowała piękne kółeczka ze mną  😀 taki mnie złapał zaciesz bo jak stwierdziła że nikt jej nie wisi na gęboszy to zaczęła luzować i nie robić spiny. No więc już wiem co dalej będę robiła  🤣
Dziękuję dziewczyny, chłopaki to moje oczka w głowie  😜

Film z Mujahidem w roli głównej z dzisiejszego wiosennego przeglądu u trenera  😀  ( dwa wejścia miał, bo się spóźniłam i nie widziałam jak go prezentowali po raz pierwszy)

zduśka, pięknie między tymi brzózkami  🙂

Złota, dam znać  🙂. Będę miała pełne gacie.
Misskiedis hehe, przekażę Rudemu

a Nas dzisiaj odwiedziła Mąka i z niecierpliwością czekam na zdjęcia, które sama robiłam  😁 jak Ona męczyła mojego konia  🏇

Alicja  no to super, że w końcu się dogadałyście !
wojenka   :kwiatek:
Zduśka, w KR jedno zdjęcie było a nie chce mi się wierzyć że tylko jedno zrobiłaś 😉
ooo , no proszę nawet tam nie zaglądałam  😀
a zdjęć napstrykałam naprawdę dużo ... tylko ciekawa jestem ile z Nich będzie się nadawało do pokazania  😁
wojenko  😅
a jak w kwestii siodeł, bo przyszedł czas na zmianę. Znalazłam stronkę firmy, która szyje siodła dla arabów uwzględniając budowę anatomiczną tych koni [[a]]http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=pl&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.landrsaddles.com%2FSaddles-Allpurpose.html[[a]]
znalazłam rymarza, który uszyje mi siodło na miarę-araba.  😎 
mam i fotkę  🤣
a oto i we własnej osobieMąka , męcząca mojego pięknego konisia  😁

zduśka on jest bosski  😍
a jaki uparty  😁
jak się podoba to jeszcze jedna fotka - bo więcej nie mam  😎
tutaj Mąka pełna skupienia - cmok
Wojenka 😍 :kwiatek:
oh i ah !!
napisze bo taka jestem szczęśliwa !! zostałam babcią !!! Rudy się spisał ! otóż,  20 minut temu przyszła na świat piękna klaczka - malowana kasztanka z latarnią na pyszczku  😅
jadę jutro w odwiedziny !!  😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się