Już trochę po czasie, ale może jeszcze się komuś przyda... Moim zdaniem frak bardzo fajny. Ładnie leży, fajny w dotyku materiał, solidny i ładnie skrojony. Wychodzi chyba nieco mniejszy, noszę zwykle rozm. 38 i w przypadku tego fraczka ten rozmiar wydawał mi się nieco ciasny (ale mierzony na szybko i bez porównania z 40-tką). Zdecydowanie warto się zainteresować i mierzyć jak jest okazja.
Jak bardzo kremowe muszą być bryczesy dopuszczone do startu ? Wiem, że w przepisach są dozwolone, ale kwestia odcienia. Szukam konkursowych w jasnym beżu, ale większość jest dość ciemna. Startuje ktoś nie w białym i zechce podzielić się doświadczeniem ? Czepiają się ?
A fuj! Te wszechobecne diamenciki mnie dobijają, chociaż z różnym nasileniem - czasem mniej, czasem bardziej 😁 Swój też mam prosty, jedyne co, to kołnierzyk ma nie-prosty 😉
Dramka - prześliczny jest 🙂. I powiem ci szczerze że tobie granat najlepiej pasuje 🙂. equi.dream -ja kiedyś znalazłam takie zestawienie granatu z beżem 😍
jak duży może być haft sponsorski na fraku (i czapraku)? szukam na stronie pzj i w ogóle nie mogę znaleźć regulaminu dotyczącego tego na nowej stronie, a sprawa dość pilna :kwiatek:
Dramka, mnie też się ten fraczek podoba muszę przyznać 😉
sei, w moich Przepisach Ogólnych Art. 40 Reklama stoi: 200 cm kw. na każdej stronie czapraka, 80 cm kw. na marynarce/fraku. Chyba warto sobie sprawdzić General Rules na stronie FEI - bo wkrótce "wchodzą" i w PL - może dlatego nie sposób "starych" na stronie znaleźć. Mętnie mi się kojarzy, że jeszcze po 2011 była jakaś modyfikacja, ale też znaleźć nie mogę. "Paczałabym" przyszłościowo 🙂