Grzecznościowo. 😉 Około połowy września będzie jechał koniowóz dwukonny na trasie Trójmiasto - Wrocław (Gęsice) - Trójmiasto. Można się podłączyć w którąś stronę.
W najbliższy weekend (28 lub 29) będę lecieć na pusto przyczepą jednokonną z Bydgoszczy na Olsztyn. Jakby ktoś potrzebował transportu to zapraszam do kontaktu.
[s]Jeszcze w marcu (okolice 20.03.) będzie jechał koniowóz na trasie Trójmiasto - Wrocław - Trójmiasto. Jakby ktoś potrzebował sie podczepić na całość bądź gdzieś po trasie. [/s]
czy jakimś cudem ktoś jadący w jakimkolwiek momencie jeszcze przez granice byłby w stanie przetransportować mi konia spod Berlina...? To taki kawałeczek... Mam konia w klinice do odbioru... 😕
czy zna ktoś moze stawki za transport koni dużym koniowozem ? takim cieżarowym na kilka koni, ile liczą przewoznicy za km ? zastanawiam sie czy nie byłoby taniej niż jechać 2 razy małym.
Planuje w weekend jechać do Poznania (do kliniki u dr Przewoźnego) koniowozem. Miałabym dwa miejsca z Gdańska do Poznania i tego samego dnia jedno miejsce w drugą stronę z Poznania do Gdańska.
Grzecznościowo: Poszukiwany transport w tym tygodniu (najlepiej łączony) dla jednego konia z miejscowości Drwęck (11-015) do miejscowości Zatory (07-217). Kontakt wyłącznie pod numerem 510 955 442.
Kojarzę hasło "Sobolewski", to taki detektyw z Poznania, proponował mi kiedyś współpracę. Ale nic nie wiem więcej ani na temat jego, ani jego działalności.
Oferuje licencjonowany transport koni na terenie całego kraju. Baza 60km od Warszawy w stronę Gdańska. Możliwość wystawienia fV. Więcej informacji pod nr 508693880 Zapraszamy do współpracy
Lejdis and gents , kojarzycie kto we Wrocławiu oferuje transport w miarę komfortowym koniowozem a nie bukmanką? Chodzi o transport Trzebnica -> Kraków.
Szukam OKAZYJNEGO transportu z Buku (Poznań, klinika d Przewoźnego) do Szczecina na 24 listopada +/- 2 dni Standardowy mam w razie W 😉 ale może ktoś jedzie przy okazji spokojny, starszy wałach
Hey 11-13 grudnia mam zamówony transport dla konia z Bielska do Zbrosławic na zawody ujeżdżeniowe (zawody zostały skrucone do 2 dni). Jeżeli ktoś również sie wybiera i nie ma transportu może się dołączyć do dransportu. Najlepiej osoba z okolic bielska ale rówbnież możemy zabrać kogoś po drodze.