Potrzebuję przewieźć konia 20km. Zachodnia strona Warszawy- Leszno, Babice, w dniu 25.11 . Niestety większości znanych mi przewoźników nie ma czasu tego dnia albo twierdzi, że trasa za krótka. Ktoś, coś? :kwiatek:
Mam dogadany transport dla klaczy na trasie Koszalin-Lublin na 29 grudnia. Jeśi kogoś interesuje jedno miejsce na całość lub część tej trasy, albo dwa miejsca w przeciwnym kieruku (też całość lub część), to dajcie znać bo chętnie rozłożę koszty.
[quote author=el_infierno link=topic=69548.msg2615787#msg2615787 date=1479304840] Potrzebuję przewieźć konia 20km. Zachodnia strona Warszawy- Leszno, Babice, w dniu 25.11 . Niestety większości znanych mi przewoźników nie ma czasu tego dnia albo twierdzi, że trasa za krótka. Ktoś, coś? :kwiatek: [/quote]
Witam, przepraszam, dopiero dziś zauważyliśmy Twój post, mamy nadzieję, że udało się zorganizować transport 🙂 Jesteśmy z Legionowa. Dla nas nie ma tras "za krótkich", tym bardziej też "za długich" 🙂, aczkolwiek mamy minimalną opłatę za wyjazd - 250zł (samochód po transporcie trzeba wyczyścić i umyć). [CIACH] - to nie miejsce na reklamy.
Pozdrawiamy Horse Partners
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] Uciszenie do czasu zmiany reklamowego nicka i avatara - proszę o kontakt po zmianie
Szukam transportu łączonego dla małej kobyłki na dniach z okolic Strzelc Opolskich (dokładnie Zdzieszowice) do Bydgoszczy (może być gdzieś w okolicach, podjadę). Ktoś, coś? Ewentualnie jak sama pojadę mogę z Bydgoszczy lub gdzieś obok coś zabrać do w/w okolic.
Kto chętny do przyłączenia się do transportu łączonego na trasie PÓŁNOCNA FRANCJA->BELGIA->NIEMCY->Polska lub BELGIA->HOLANDIA->NIEMCY->Polska? Atrakcyjna cena! 535-360-318
Szukam na jak najpilniej jednego miejsca dla wałacha Warszawa-Poznań (Mariew k. Kampinosu - Baborówko k. Szamotuł). Ktoś może jedzie w najbliższym czasie?
Szukam na jak najpilniej jednego miejsca dla wałacha Warszawa-Poznań (Mariew k. Kampinosu - Baborówko k. Szamotuł). Ktoś może jedzie w najbliższym czasie?
Jak jeszcze aktualne - zadzwoń: 691 42 90 70
Okazyjny transport ze Śląska do Warszawy - 12.12.2016r.
[s]Warszawa - Kraków -> potrzebne miejsce dla ogiera. W tym tygodniu. Ktoś, coś? Alternatywnie jedziemy środa/czwartek pustym transportem (na dwa konie) i wracamy z łogrem tel. 669 114 427[/s]
Wolne miejsce w koniowozie, w transporcie do Monachium, kurs na początku stycznia, możliwość zboczenia z trasy, wyjazd z dowolnego miejsca w Polsce. Telefon : 660 737 599
Wolne dwa miejsca w koniowozie na trasie Warszawa-Olsztyn, możliwość zboczenia z trasy lub wydłużenia (Pomorze, Warmia i Mazury). Termin do uzgodnienia pomiędzy 17.01, a 22.01.2017r. [CIACH] - tu tylko konkrety! Opisy proszę wrzucać w ogłoszeniach. Tel: 691 42 90 70