safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 15 marca 2013 19:57
Świetnie się oglądało 🙂. maxowa, swoją drogą to są emocje jak się widzi Jarka na takich zawodach 🙂. W sumie każdego z Polaków, no ale Jarka jakoś szczególnie 😉. Swoją szosą to pamiętam takich, co to mówili, że z Balusia nic nie będzie, hahaha...
No to samo powiedziałam do mojego P. - że aby jeździć skutecznie i na stałe tego typu konkursy potrzebuje głównie koni wyższej klasy. Swoją drogą ciekawy wywiad z Jarkiem nt. jazdy "na zachodzie" czytałam ostatnio na Świecie Koni chyba.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 15 marca 2013 20:22
No to samo powiedziałam do mojego P. - że aby jeździć skutecznie i na stałe tego typu konkursy potrzebuje głównie koni wyższej klasy. Swoją drogą ciekawy wywiad z Jarkiem nt. jazdy "na zachodzie" czytałam ostatnio na Świecie Koni chyba.
Koni i owszem, ale też konkretnego sponsora, który zapłaci wpisowe 😉, poza tym na te najważniejsze konkursy zawodnicy są zapraszani, nie można się zgłosić z ulicy 😉 Ale nawet na te konie, które J.S. ma i brak sponsora, forma i wyniki są super 😅
Ktoś się może orientuje czy mogę obejrzeć relację z HPP z Michałowic w jakiś inny sposób, niż przez odtwarzacze na stronie ŚK? Jestem na dość starym komputerze i w żadnym z tamtych odtwarzaczy mi nie chce ruszyć 🙁