Forum konie »

konie, jeździectwo w telewizji

Ale mnie zdenerwowali wczoraj!!
nie chcę straszyć, ale to samo może byc dzisiaj bo znowu trwa mecz snookera na żywo...

Ha! Zdążyłam w końcu! Mam nadzieję, że jeszcze trochę uda mi się zobaczyć.
Jeszcze się nie zaczęło 😉
Zaczęło!  🤣
Dzisiaj jest od 22.15
O, powiedział, że będzie w środę relacja z PŚ 🙂  i jutro na żywo GP 🙂
Ja wczoraj sie nie doczekałam  😤 snooker  👿
O, powiedział, że będzie w środę relacja z PŚ 🙂  i jutro na żywo GP 🙂

Nie mów hop. Narazie wyżej ceni się amatorów kija, kulek i 6 dziurek.
też chciałam własnie zauważyć że nie wiedziałam, że od dzis koń jest kulką, ile można czekać to już kolejna taka sytuacja
ech masakra. szczególnie że to żaden super ważny turniej w snookera, mogli by sobie darować. Przez to nei zobaczymy GP 🙁 🙁

śledzę wyniki online, na razie nikt na czysto nie przejechał. Mam nadzieję, że będzie troche czystych przejazdów, bo może sie chociaż na rozgrywke załapiemy.

edit: jest!!
kurna akurat włączyli sie po przejeździe Dermotta 🙁 🙁 ale wiem, że na czysto pojechał, to zobaczymy go w dogrywce  🏇
zaczęło się, kobiety do telewizorów!
Jesli ktoś nie może oglądać w tv, to poniżej wklejam link:
http://www.stream2watch.me/live-tv/eurosport-live-stream
armara - dzięki  :kwiatek:
Ha, wygrał skubaniec 😀 
Kobyłka się rozkręca, będzie miał z niej pociechę na lata.
wie ktoś może czy będzie zapowiedziana relacja ? Bo w program nie patrzę, i tak puszczają dowolnie
Jeżeli chodzi o eurosport to jutro będzie relacja od 20:55 do 22:55 najpierw z Adelajdy a potem z Londynu
chyba, że puszczą snookera  😤
😁 tym razem przed jest jakiś mecz polo, albo skróty a to już bliżej naszych programów  😉
Dziś o 20 mecz polo na Eurosporcie.
polo  🤔
a potem o 21😲8 wkkw a o 22 Londyn Olimpia.
.
Dzisiaj jest film TVP 2: Koń świętego mikołaja godz. 10.40
Jest jakiś konny wątek- będe oglądać.

Winky Wong mieszka z rodzicami w holenderskim miasteczku. Dziewczynka lubi odwiedzać do sąsiadów, którzy prowadzą szkołę jazdy konnej. Opiekowanie się końmi sprawia jej wiele radości. Gdy jej ulubienica, Sara, musi zostać uśpiona, dziewczynka postanawia postarać się o własnego konia. W szkole dowiaduje się, kim jest święty Mikołaj. To jego zamierza poprosić o prezent. Gdy napisanie listu nie przynosi efektu, Winky udaje się do centrum handlowego, aby osobiście porozmawiać z Mikołajem. Ten obiecuje, że Winky dostanie wymarzony prezent.

Nuna - właśnie miałam o tym filmie napisać, też oglądam.
Informuję posiadaczy telewizji N, że program Class Horse TV jest na 859 kanale. 🙂
ooo to bedzie co ogladać 😀
malinowaa Super!! dzięki za info  😅
Informuję posiadaczy telewizji N, że program Class Horse TV jest na 859 kanale. 🙂

A na Cyfrowym Polsacie na kanale 174
a w Cyfrze + ?

Pewnie nie ma  😕
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się