08:34 JEŹDZIECTWO: Nations Cup Series, Rotterdam, Holandia (09:33) 14:11 JEŹDZIECTWO: Global Champions Tour, Rio de Janeiro, Brazylia (14:24) 14:24 JEŹDZIECTWO: Mistrzostwa Europy, Madryt, Hiszpania (16:10) 16:23 JEŹDZIECTWO: Mistrzostwa Europy, Madryt, Hiszpania (18:15) 18:23 JEŹDZIECTWO: Mistrzostwa Europy, Madryt, Hiszpania (20😲0)
Piotr Sawicki. Mnie się bardzo podobały jego komentarze, mówił skąd wzięła się zrzutka, jakie błędy popełnił jeździec, mówił o różnych możliwościach rozjechania linii itp, itd. Może nie jest profesjonalnym komentatorem, ale można było się czegoś dowiedzieć 😉
Piotr Sawicki. Mnie się bardzo podobały jego komentarze, mówił skąd wzięła się zrzutka, jakie błędy popełnił jeździec, mówił o różnych możliwościach rozjechania linii itp, itd. Może nie jest profesjonalnym komentatorem, ale można było się czegoś dowiedzieć 😉
Mnie też się podobał sposób komentowania, wreszcie jakaś odmiana 🏇
Czemu Andrzej Lemański nie ukończył ? Z Polaków widizałam niestety tylko przejazd Kieconia, strasznie żałuję, że nie ukończył bo początek miał fajny 🙁
[quote author=Qaida link=topic=6925.msg1131771#msg1131771 date=1316105365] Piotr Sawicki. Mnie się bardzo podobały jego komentarze, mówił skąd wzięła się zrzutka, jakie błędy popełnił jeździec, mówił o różnych możliwościach rozjechania linii itp, itd. Może nie jest profesjonalnym komentatorem, ale można było się czegoś dowiedzieć 😉
Mnie też się podobał sposób komentowania, wreszcie jakaś odmiana 🏇
[/quote] Sawicki fajnie komętuję, bo się zna gdyby nie kontuzja konia to byśmy go dzisiaj zamiast w roli komentatora oglądali podczas przejazdu bo miał startować.
szkoda Mściwoja i Urbane, pięknie zaczęli... a Sawicki w roli komentatora mi się podoba, fajnie, że tłumaczył zwroty "jeździeckie" na "polski", bo Mistrzostwa oglądają też osoby, które nie rozumieją o co chodzi 😉
[quote author=liberian_girl link=topic=6925.msg1132654#msg1132654 date=1316193614] Nie spodziewałam się takiego zakończenia Holendra 👀 [/quote]a co i komu się stało? niestety nie oglądałam.
A - nic - Jerome D. zrobił 2 zrzutki przegrywając medal dla ekipy (ale kwalifikację olimpijską mają). Kto nie miał okazji widzieć - niech żałuje. Nie jestem do końca pewna dlaczego - ale pierwszy raz oglądałam PN (było nie było) z takim... zacięciem (?). Widowisko sportowe było prima sort, a podłoże... mrm mrm 😜.