Forum konie »

konie, jeździectwo w telewizji

Daniella_283 to chyba mało widziałaś zawodów. Wiesz w ogóle kto to był ten mężczyzna??
Czy mi sie tylko zdaje czy michel robert schudł bardzo, nóżki jak patyczki..  🤔
Ale materiał okropny, tylko szum publiczności słychać było! Następnym razem mogliby się bardziej postarać.

Ubóstwiam Lennoxa (przypomina mi mojego śmierdziucha, a co najśmieszniejsze tak na niego wołają)  😍 szkoda tej zrzutki!
hahah rozwaliło mnie określenie: papuśny

papuśny rządzi  🏇
Daniella - nie żartuj sobie  😲
w czawrtek po 20 na tvp1 Hidalgo 😉
Daniella_283 to chyba mało widziałaś zawodów. Wiesz w ogóle kto to był ten mężczyzna??

Wiem że nazywał się Kevin (nazwiska nie pamiętam) no i nie dużo zawodów widziałam, jedynie w eurosport i czasami jak lecą na innych kanałach.
Daniella - nie żartuj sobie  😲

Ale o co Wam chodzi? Bo nie kumam...  🤔wirek:
Daniella_283 wygrał nie Kevin (Staut, on jest raczej "Junior", jeśli o jeździectwo światowe chodzi) a Michael Robert - kliknij tu: klik! to może zakumasz cały myk, że w jeździectwie im więcej wiosen na karku, im większe doświadczenie i rutyna jeźdźca tym lepiej.
Papuśny Catoki rullez!  😜
Bardzo mi się podoba ten koń i moje pierwsze skojarzenie z nim było: "Jaki chrupek!"  😉
w czawrtek po 20 na tvp1 Hidalgo

ale w następny?

aga020596 mi też się on bardzo podoba 😉
Kiedy powiedział papuśny to ja od razu ej! mówi się mniamuśny  🤣
papuśny zrobił show 😀D
ej ale o co chodzi z tym papuśnym? oglądałam głownie z komentarzem po angielsku więc papuśny mnie chyba ominął... 🤔wirek:
A ja jestem wielką fanką Catoki'ego 💘 To przepiękny ogier i podoba mi się jak Weishaupt go jeździ.
Choć jestem wciąż wierna Ehningowi 🙂 Ale jego najlepszym koniem wg mnie był Sandro Boy, bez dwóch zdań. Teraz startuje na Noltes Küchengirl, ale też z osiągnięciami (wygrana w Zurich luty 2011).
Lubię też oglądać Beerbaum'a, ale stracił w moich oczach po aferze na IO 🙄

Tęskno mi za to za Meredith, wiadomo co z nią? Bo słyszałam, że znowu w ciąży 😁
Strucelka, ale insynuujesz że to rodzinny plan zlikwidowania konkurencji szwagrowi?
epk że co? 👀 nie, tak słyszałam, a czy to prawda to nie wiem, dawno Meredith na parkurach nie widziałam.
Strucelka - też słyszałam, że Meredith w ciąży znowu 🙂
Catoki jest prześwietny, w dodatku super techniczny ach i och  😍
Bardzo mi się jeszcze podoba Tornesch, Malin. A klacz Michaela Roberta jest przepaskudna, dzielne te konie francuskie, ale zupełnei nie wyględne (rzecz jasna nie wszystkie)  😁
Znowu?  🤔

Mi się spodobał koń Malin Bayard  😍
armara  zgadzam się co do braku urody tej klaczy...    Jak ona się nazywa? Kale<cośtam> De Pepita? O ile mi się imiona nie poświstały 😉
Kellemoi de Pepita 😉
co tam, ze brzydka wazne ze skacze
Struc, zakładamy fanklub? 😉
Uwielbiam patrzeć na jazde Ehninga  😍 Ten rytm, równy galop! Poezja po prostu. Chociaż mi się wydaje, że jego najlepszy koń to jednak Plot Blue i Gitania.
Bardzo podoba mi się też styl Penelope Leprevost - tak... kobieco jeździ. 😉

Co do Beerbauma, to nie wiem dlaczego cały czas mi się wydaje, że konie które dosiada są... na niego za małe. O.o Nie wiem to pewnie jakieś złudzenie w tv :P i tak jak jest skuteczny nie podobała mi się nigdy jakoś strasznie jego jazda.
Co do niemieckiej ekipy to jeszcze całkiem ładnie stylowo jeździ Marco Kutcher (Cornet!  :emoty327🙂 i Carstern Otto Nagel.

edit: przypomniało mi się:P
Kto pamięta Rene Tebel'a, który na początku jeździł Coupe de Coeur? Pod nim to ten koń dopiero latał...
Po tym jak sprzedali Coupe jakoś zniknął z eurosportowych relacji.

o tak, Kutcher też fajny 🙂
ale Ehning jest świetny jak dla mnie, nie ważne czy normalny przejazd czy rozgrywka, zawsze jedzie w rytmie, wszystko idealnie, cudo 😍
na poznańskiej TVP jest Leszno
Kutcher mi sie podobał, dopóki go nie zobaczyłam bez kasku  😂

Penelope bardzo ładnie jeździ.
Znalazłam kanał na którym lecą 24 na dobę zawody itd. Class Horse TV. Dziś oglądałam jakieś FEI z westu. U mnie na satelicie jest na 644.
Migawka ze skoków była w głównym wydaniu Wiadomości!
MR36 Jaka masz kablówke?
Dramka, ja to znalazłam na cyfrowym polsacie.
Zresztą pisałam o tej stacji niedawno w tym temacie 😉 jak Wy czytacie? 🙂
uuu to zbadam sprawe bo rodzice maja polsat  😎
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się