Alabamka w x, ale głowy nie dam sobie uciąć 😉 offtopując na ten temat, to ja nie ogarniam takich buziek, podstawowe emotki i nic więcej. a 17 lat mam 😉
Mam nadzieję iż mnie znają voltowicze, mimo, że ostatnio mało się odzywam... 😡 Ale pytanko mam, bom zalatana ostatnio - kiedy termin mamy termin wysyłania? 😡 Adresy dostałam, mam właśnie chwilkę czasu to mogę spokojnie pomyśleć nad tegorocznymi kartkami 😁
Mam nadzieję iż mnie znają voltowicze, mimo, że ostatnio mało się odzywam... 😡 Ale pytanko mam, bom zalatana ostatnio - kiedy termin mamy termin wysyłania? 😡 Adresy dostałam, mam właśnie chwilkę czasu to mogę spokojnie pomyśleć nad tegorocznymi kartkami 😁
Niestety nie, zapraszam na Wielkanoc (tzn. o ile będe prowadzić to zapraszam 😡 ) Lista została zamknięta 1.11.11, zapisy trwały cały miesiąc. Losowanie od, dla jest robione przeze mnie, mam wypisane numery, rozpisuje do każdego po 3, w nawiasach umieszcza sobie do danych numerków uwagi typu "bez numery 4" " prosi o kogoś z końskich", potem sobie patrzę jak każdemu przypadły nicki, gdy myślę, ze mogą nikogo nie znać zamieniam jeden numerek. Mam nadzieję, że w miare zrozumiale zapisałam :kwiatek:
Dziś poleciały drugi raz adresy do osób, od których nie dostałam potwierdzenia (możliwe, że zostało wysłane ale do mnie nie dotarło) Jeżeli ktoś nadal nie dostał adresów to proszę o kontakt!
Ja kupiłam piękne kartki już, niestety sama nie umiem zrobić, ale za to prezent dodatkowy który mam zamiar dorzucić umiem zrobić sama. Kartki kupiłam 3 takie same bo sie nie mogłam zdecydować 😁 Już się nie mogę doczekać wysyłania!
Jeżeli ktoś chce dodatkowe adresy to zapraszam na PW :kwiatek: Od razu mówię, że mogę odpowiedzieć po kilku dniach bo komputer teraz mam w ręku dość rzadko i krótko 🙂