Forum towarzyskie »

Świąteczne kartki re-voltowiczów II edycja

e tam, nie są niemiłe  😁

Alabamka w x, ale głowy nie dam sobie uciąć 😉
offtopując na ten temat, to ja nie ogarniam takich buziek, podstawowe emotki i nic więcej. a 17 lat mam  😉
Mam nadzieję iż mnie znają voltowicze, mimo, że ostatnio mało się odzywam...  😡
Ale pytanko mam, bom zalatana ostatnio - kiedy termin mamy termin wysyłania?  😡
Adresy dostałam, mam właśnie chwilkę czasu to mogę spokojnie pomyśleć nad tegorocznymi kartkami  😁
Moon pierwszy grudnia 😉
Mam nadzieję iż mnie znają voltowicze, mimo, że ostatnio mało się odzywam...  😡
Ale pytanko mam, bom zalatana ostatnio - kiedy termin mamy termin wysyłania?  😡
Adresy dostałam, mam właśnie chwilkę czasu to mogę spokojnie pomyśleć nad tegorocznymi kartkami  😁

1.12.11-15.12.11- WYSYŁANIE KARTEK
JARA, mistrzu  🤣
No ale co prawda, to prawda, jak  sie pisze w 2-3 wątkach i mało się czyta to ciężko voltowiczów znać 😉

Mało sie odzywam ale skąd wiecie że mało czytam? hm?

No i spokojnie, kartki wyślę 😉
Czemu by nie, ale trochę się pohamujcie.
skąd mamy Cię znac, po tym, że czytasz 😉?

a to:

Czemu by nie, ale trochę się pohamujcie.

brzmi jak grozba😀

Alambamce chodzilo o to, ze jak ktos sie malo udziela to ciezko go znać, bo skad mamy o jego istnieniu wiedziec😉
Dobra, już dajcie dziewczynie spokój, zadeklarowała się że wyśle to pozostaje nam ufać 🙂
O, a można jeszcze sie załapać na wysyłanie kartek? jak przebiega losowanie "od", "dla".
Niestety nie, zapraszam na Wielkanoc (tzn. o ile będe prowadzić to zapraszam  😡 )
Lista została zamknięta 1.11.11, zapisy trwały cały miesiąc.
Losowanie od, dla jest robione przeze mnie, mam wypisane numery, rozpisuje do każdego po 3, w nawiasach umieszcza sobie do danych numerków uwagi typu "bez numery 4" " prosi o kogoś z końskich", potem sobie patrzę jak każdemu przypadły nicki, gdy myślę, ze mogą nikogo nie znać zamieniam jeden numerek. Mam nadzieję, że w miare zrozumiale zapisałam  :kwiatek:
Dziś poleciały drugi raz adresy do osób, od których nie dostałam potwierdzenia (możliwe, że zostało wysłane ale do mnie nie dotarło)
Jeżeli ktoś nadal nie dostał adresów to proszę o kontakt!
a moje kartki są w zamówieniu!! jej nie mogę się doczekać efektu 🙂  🏇
Ja w tym roku zamierzam kartki zrobić sama  💃 Od dziś się za nie biorę - i cieszę się jak dziecko  😁
Ja kupiłam piękne kartki już, niestety sama nie umiem zrobić, ale za to prezent dodatkowy który mam zamiar dorzucić umiem zrobić sama. Kartki kupiłam 3 takie same bo sie nie mogłam zdecydować 😁 Już się nie mogę doczekać wysyłania!
Zeby nie bylo problemow to ja jestem Olkaaaaaa, nick zmienilam🙂 :kwiatek:
kartki mam już w domu, w wolnej chwili zabiorę się za wypisywanie
😅
od jutra wyyysyyyłki!!!

kartki juz porobione, sciagałam pomysły, mam nadzieję, ze się spodobaja 🙂
Ja też mam już gotowe, robiłam ręcznie, a co 😎 Jeszcze dorzucę co nieco i lecą w świat!
nie mogę się doczekać wysyłania 🙂
Ja w piątek robię smakowite gratisy 😎.
Jej, też bym strasznie chciała zrobić samodzielnie kartki, ale nie mam kiedy i jak.., może na Wielkanoc się ogarnę?

Postaram się nadrobić pięknymi życzeniami :kwiatek:
ChingisChan - nie wylosowałaś czasami mnie  😁
Niestety nie, ale myślę, że mogę dolosować 😁.
Jeżeli ktoś chce dodatkowe adresy to zapraszam na PW  :kwiatek: Od razu mówię, że mogę odpowiedzieć po kilku dniach bo komputer teraz mam w ręku dość rzadko i krótko  🙂
Niestety nie, ale myślę, że mogę dolosować 😁.

mniam mniam mniam :ślinka cieknie:  😁
Ja w tym roku będę wysyłać gotowe kartki, nie mam niestety czasu na robienie, a poza tym powiem szczerze antytalent jestem 😉
Ha!
a mnie jednak olśniło i wpadłam na fajny pomysł własnoręcznie wykonanych kartek, który nie pochłonie mi zbyt wiele czasu. Super, cieszę się 🙂
ja wszystkich nie zdażę zrobic recznie i niektóre będą kupne 😉 kto chce list, kto chce 😅
ja z braku czasu kupiłam dzisiaj  😡 i tak bym nie robiła, bo z moimi zdolnościami to wątpliwe czy przypominałyby kartki.
ee tam, zdolności lub ich brak to nie problem, dla mnie liczą się chęci i wkład pracy 😉
ja wszystkich nie zdażę zrobic recznie i niektóre będą kupne 😉 kto chce list, kto chce 😅

Do mnie możesz pisać i bez kartek  🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się