Witam Wszystkich. Poszukuję informacji na temat tytułu Koń Polski. Czy to prawda, że od Października ma być zupełnie nowa odsłona tego magazynu na rynku? Ktoś zna szczegóły?
Witam. Poszukuję informacji na temat tytułu Świat Koni. Czy to prawda, że w artykule o Czarnolasie będą zdjęcia? Czy ktoś wie jakie i czyjego autorstwa?
Sorry Taniu, ale to dziw nad dziwy, że Clind zarejestrował się dziś, jego pierwszy post jest nowym tematem o nowym Koniu Polskim. Każdy chce się popromować, czemu nie ja?
jeżeli Strzyga ma rację, to ja już jestem na duuuuże nie! ze spaghetti westernu, trawię tylko spaghetti 😁 ...no i czy taki wątek, nie podpada przypadkiem pod reklamę produktu?
Zawsze ok. 4-5 dnia miesiąca =) Nie mogę polecić, bo przecież poszukuję informacji, ale mam przeczucie, że będzie tam co najmniej jedno fajne zdjęcie...
Co do obecnego numeru ŚK, też chciałam się dowiedzieć szczegółów na temat artykułu ze strony 22, ktoś zna jakieś szczegóły?
Wrotku - nie wiem czy mam rację, ale dla mnie to podejrzane.
Strzyga, jak tylko czegoś się dowiesz o tym artykule ze ŚK to koniecznie tu napisz, brzmi zachęcająco 😁 zwłaszcza do tego przynajmniej jednego fajnego zdjęcia mnie ciągnie żeby zobaczyć, dobrze że mam prenumeratę, inaczej mogłabym nie zdążyć bo wszystkie egzemplarze wykupią 😀iabeł:
zwłaszcza że KP pewnie ma na swojej stronie coś na kształt forum 😉
Jest forum na stronie KP? Tego to nawet ja nie wiedziałam. Jakoś trudno mi uwierzyć, że KP by się porwał na tak grubymi nićmi szytą kryptorekalmę. Byłabym rozczarowana. 🤔
Oj, wy, 22 strona bieżącego numeru obfituje w inne zdjęcia, nie wiem jakie, chciałabym poznać szczegóły. Czaruś będzie w przyszłym miesiącu, nie wiem na której stronie, bo nie znam szczegółów...
to Czarek w koncu ma byc w pazdzierniku? a na 22 w aktualnym moge sprawdzic co jest😉 na 22 str sa zacne zdj: Baryt ,Ebonit..ee rozowa panienka ale to juz 24 str😀 i inne takie ja to nie wiem, redakcja schodzi na ptaki..Dudek i Gil w jednej gazecie😀
oczywiscie Strzyga, ma nosa. zupelnie przypadkiem, po wpisaniu w przegladarke imienia i nazwiska z maila podanego do rejestracji, totalnie, zupelnym przypadkiem absolutnym, wyskakuje Bardzo Wazny Pan Marketingowiec Internetowy. a watek o czasopismach mamy i ten temat byl tam poruszany. nie widze wiec powodu, zeby watek zalozony w celu reklamowym kwitl.