amazonka co sesja to lepsze zdjęcia 😀 Nic tylko do kalendarza dać... epk cudna bułka! carmina mmm ile mięcha... 😜 Dzionka Ciotka jest z Was dumna 😎 meggii czekam na więcej kasztaniaków 😜 deborah super macie łaszki 😉 Frania fajny ten Twój zwierz 🙂
PS. Deborach dlaczego skaczesz w derce przy 25 stopni? 🤔
to taka sauna hand made... nie słyszałaś? myślałam, ze jesteś na bieżaco ze wszelakimi nowościami..aaa zapomniałam napisać w wątku "jak odchudzacie Wasze konie"
edit: naprawdę nie rozumiesz dlaczego? czy tylko szukasz zaczepki?
Dzionka absolutnie fantastyczne fotki. kapitalnie się prezentujecie ! carmina, epk konie macie jak z zachodniego katalogu ;] Tristia, zdecydowanie widać u Was zmianę. bardzo miło się patrzy na te zdjęcia porównując je z poprzednimi. gratuluję zmiany sposobu jazdy i pozostaje mi czekać na efekty. zaczełaś z kimś jeździć?
Laguna, 😉 trudno uwierzyć że pytanie jest bez złośliwości i że naprawdę nie rozumie dlaczego po 1 skaczę w derce, po 2 robię fotki koniowi w derce latem 😉
Dzionka- Pięknie wyglądacie, a ten kolor och żal, że nie mam nic żółtego bo gniady + żółty= cudo 😍 Carmina- zdjęcie boskie, konisko piękne, poproszę więcej
Carmina - super fota... więcej! 😉 Ponia - czy to ta Paskudka o której myślę? Ostatnie dziecko Perty? Jak już dużo czasu minęło... pamiętam ją jako źrebaczka jeszcze 🤔 Greeni - a czym się młody wysmarował na ostatnim, że czerwony pyszczek ma? 😁
frania piękny koń! jest twój czy go jeździsz? jak na młodziaka to całkiem dorośle wygląda 😉 amazonka przepiękne zdjęcia! klimat, suknia, twoje kruczoczarne włosy, jego grzywka, te pozy, te dębowania... ahh 😍 do tego wasza historia. Bajkowo amara śliczne zdjęcie, do tego te pastelowe róże... masz więcej zdjęc z tej imprezy? Wojenka ten źrebolek wygląda jak konik Barbie! Wyrośnie z niego piękny ogier 🙂 Dzionka ślicznie gniademu w tym kolorku, nie mogę się napatrzec też na twojego mięśniaczka! Jeszcze kilka miesięcy temu strasznie spadł z masy, a teraz odrobiłaś to z nadwyżką! Ostatnie zdjęcie urzekające, jego błoga minka.... Deb pięknie się dereczki prezentują, te kolory! Gdybym decydowała o zaopatrzeniu, juz dawno by u Nas wisiały 😍 carmina, epk piękne foty! oba konie prześliczne! nie mogę się napatrzec... swoją drogą przeglądałam dziś nowy katalog Horze, mieli brzydsze zdjęcia w porównaniu do niektórych lansiarskich fot z re-volty 😎 Elwarka śmieszny ciapek, indiański! 😀, a możemy poprosic zdjęcia pod jeźdźcem? Ponia faktycznie Paskudka, ale już ją widzę, jak będzie w treningu - kara ślicznotka z niej wyjdzie 🙂 Lostak bo to tak jest 👍, że śiwetnie ujeżdżone konie chodzą jak na guziczki 😉
Mam nadzieję, że nie będziecie mi mieli za złe, jeśli wcisnę się tu z moim młodzianem( znowu :icon_redface🙂. Co prawda zdjęcia z lonży są maksymalnie nudne i monotonne, ale korzystam z możliwości zaciągnięcia do stajni fotografa( ewciaa_ :kwiatek🙂. Od listopada do czerwca niestety najprawdopodobniej czeka nas przerwa w uwiecznianiu postępów szczypiora 🙁
grunt to odpowiednia perspektywa i ze śledzika robi się prawdziwy łogr :zemdlal🙁 może za jakiś czas Mr Bi. będzie tak wyglądał niezależnie od perspektywy 😁 oby :hihi🙂:
i na koniec niezwykle niezadowolony z życia królewicz po baaardzo ciężkim dniu 🙄
slojma-cudowny, cudowny 🙂 a jak nozkami macha 😜 Madzia-wypasiony ten Twoj dzieciak 😉(a juz za niedlugo pewnie i upasiony :hihi🙂😉 carmina-sliczne konisko
madzia cud,miód i orzeszki 💘 ukradne kiedyś! 😀 carmina bardzo ładne konicho 🙂 ile ma lat? Ponia nie poznałam Cie na tej czarnej kulce 😀 cóż to za koń? Greeni ale mają faaajne pastwiska 😉 słodkie koniska, a mały juz zaraz mamuśke przerośnie