Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni II (rok 2009)

polonez
jaka fantastyczna gromadka, co to za karuski ?

Lena
ale śliczne foty !!

mój jr

starsza siostra
wątek zamknięty
Lena wow. Moj Charysma napewno by do ciebie pasowal...  🏇
wątek zamknięty
Anka, no ba!
a do tego to imię!
jak Charisma Todda 🙂
wątek zamknięty
Polonez ale macie łobuzów 🙂
Lena tylko zazdroscic takich Angoli 🤣
Armara junior ma słodką mordkę !!! 😀
wątek zamknięty
Anka, ja przyjadę go odebrać  😁 😀iabeł:
wątek zamknięty
Lena - obłędny koń!

armara - zakochałam się w Małym 🙂

A tu mój wyciągnięty z rekreacji urwis z weekendowej rozprężalni (pierwsza L- ka za nami wreszcie 🙂 ) :

wątek zamknięty
Wszystkie te wasze konie piekne mam nadzieje ze moge zawitac tu znowu z mloda. 😉

wątek zamknięty
domiwa - ile lat ma młoda? Ma ustawienie niezbyt przyjazne młodym koniom
wątek zamknięty
Busch. Mloda ma 5. ale wczesniej nic prawie nie robila. jest to kon strasznie nerwowy, ktory na samym poczatku z nerwow nie potrafil stepowac teraz powoli udaje sie ja uspokoic i pracowac w klusie i w galopie w odpowiednim tempie. i uwierz mi gdyby dalo sie ja jezdzic nizej jezdzilabym bo troche juz w koniach siedze jednak poki co ciezko jej zrozumiec ze tak bedzie lepiej i wygodniej 😉 szczegolnie w galopie. sprawy nie ulatwia jej tez budowa. ale to akurat nie wytlumaczenie. staramy sie dazyc do obnizenia ustawienia i jest coraz lepiej; 😉
wątek zamknięty
domiwa OT gdzie stoisz i z kim jeździsz?
wątek zamknięty
domiwa - rzadko ostatnio zaglądam na Voltę, więc mogłam przeoczyć. Napisz proszę o kobyle coś więcej, ogromnie mi się podoba!
wątek zamknięty
Ja wrzucam skromnie coraz bardziej kropkowanego siwka z dwudniowej wycieczki do przydomowej stajni :P

wątek zamknięty
Gosic mloda to: Eklezja. matka Elparina po Elpar xx. ojciec Zimowit. dokladniej poki co nie jestem w stanie powiedziec bo nie mam paszportu jeszcze. wiem ze dalej jest Kwartet chyba. Wiem tez ze ma jakies rodzinne powiazanie z koniem Zagłoba na ktorym dawno temu jezdzil Zagor. Kon niesamowicie szczery lecz strasznie nerwowy. poki co daze do wyciszenia jej i pokazania ze galop nie oznacza pedzenia.
wątek zamknięty
Dzisiaj zaczęliśmy pracę od ponad pół roku przerwy .Moja folblutka jak zwykle odstawia swoje cyrki albo jęzor mi pokazuje  🤬

I zdjęcie mojej 16 zaczynamy spokojnie i pełen relax
wątek zamknięty
domiwa - dziękuję 🙂 Wygląda imponująco
Kon niesamowicie szczery lecz strasznie nerwowy.

A to tak często bywa, nie można mieć wszystkiego  😁
Powodzenia w dalszej współpracy 🙂
wątek zamknięty
Gosic nie dziekuje 😉 mam nadzieje ze ta jej nerowosc zmieni sie w zacietosc na parkurze 😉wyglada imponujaco? a to paradoks bo ma ledwo jak narazie z 163 😉
wątek zamknięty
Teraz jak napisałaś to spojrzałam na zdjęcia jeszcze raz. Na ostatnim rzeczywiście, ale na pierwszych dwóch wygląda na  dużo większą 🙂
No i imponujący ma wykrok 🙂
wątek zamknięty
armara, świetny maluch!🙂

Gallien, fajna rudzinka🙂 mamy w stajni podobnego kawalera🙂

Lena, wow🙂

polonez, aaaa! moi ulubieńcy😀 więcej, więcej!

Dynamo, do twarzy i łba Wam😉
wątek zamknięty
Dzięki dziewczyny  :kwiatek:

Anka jak wygram w Totka zahaczę o Twoją stajnię wracając z Włoch i nabędę jakiegoś Heraldika, albo i ze dwa  😍
wątek zamknięty
Alice a co to za siwiutka mordziacha 😀 Chonsu należy do jednych z moich ulubionych volowych koników, miłogo go widzieć.
Breva dziękujemy :kwiatek: haha może 2 rudki by sobei przypadły do gusku, choć moja kobyłka troche tresuje biednych facetów  😀
wątek zamknięty
Chonsu należy do jednych z moich ulubionych volowych koników, miłogo go widzieć.

Wow, dzięki😉
wątek zamknięty
Gallien, hehe oj Rudemu by się przydało przetresowanie😉 no ale on wałach niestety więc raczej jej serca nie zawojuje.:|
wątek zamknięty
Gallien, hehe oj Rudemu by się przydało przetresowanie😉 no ale on wałach niestety więc raczej jej serca nie zawojuje.:|

A kto wie?? 😀 ma swojego jednego wałaszkowego ulubieńca, ale neistety tylko jednego, choć ostatnio też widziałam że musiała mu pokazać gdzie jego miejsce się znajduje 😀
wątek zamknięty
Lena - dzięki  :kwiatek:

armara - karuski to kuce szetlandzkie (ogierki)

Brava -  :kwiatek:

Pozdrawiam  😀
wątek zamknięty
Febusowate w nowym domku. Na fotkach nie widac jaka powierzchnie ma do biegania i "koszenia" trawy, ale uwierzcie mi na slowo: po nim widac, ze otwarte boksy i kawal pola do biegania (oczywiscie z odpowiednia dawka innych pasz) i dwa male stawy to dla konia najwieksze szczescie. Widok takiego syneczka sprawia mi ogromna radosc i ciesze sie, ze spelnilam mu wymarzone warunki na mozna to juz tak nazwac "emeryture":

a tu ze swoja 26 letnia miloscia (roznica 13 lat):

i sam:

przepraszam za jakosc zdjec, ale byly robione tel. nie dorobilam sie jeszcze swojego aparatu 👿
wątek zamknięty
armara Młody jest fantastyczny
Alice ależ on jaśnieje
monia fajna tarantka ,źrebna ?
polonez rude fajne ale moje ulubieńce (i wzór) to czarne chłopaki  😉-dawaj więcej-i pod siodełkiem

i kilka moich
cały zastęp (musieli się "ścieśnić",żeby zmieścić się w kadrze )

chłopaki razem

i osobno-
Karmelek (koleżanki), w deszczu

i Nałóg-z pewnego mglistego poranka
wątek zamknięty
zuza nałóg jest piękny! fajna ta twoja gromadka 🙂

Vampiria serce rośnie jak się takie zdjęcia ogląda i takie rzeczy czyta, to wspaniałe, że twój koń ma taką emeryturę 🙂

Polonez Bolek i Lolek wymiatają!  😁, a kasztany zawsze takie stateczne dla odmiany?

Alice Honsu wygląda jak "Panienka z okienka" chyba mu tam się podoba

Domiwa ale kawał kobyłki z tej młodej, taka zbita jest, do tego ślicznie jej w granatach  😍

Gosic ale on się składa!

amara piękne te twoje konie, a zdjęcia jak z kalendarza!

kozirka1991 fajne konie, szczególnie

hate me! jak elegancko!

Lov świetnie wyglądacie! piękny ten twój zwierz

Dynamo wielka ta twoja kobyła! Fajnie razem się prezentujecie, do tego te bordo...  😍

Lena gdzie on jest wstrętny!? przecież śliczny jest ten twó folblucik, a jak się stara chłopak!

jeszcze Brzaska trochę

wątek zamknięty
Pinesska gdybyś widziała ostatni trening, wiedziałabyś, dlaczego wstrętny  😉 A stara się ... jak chce  😤
wątek zamknięty
Pinesska,  wiesz co...? Wam to chyba ten west wychiodzi na dobre, bardzo fajnie wyglądacie! 🙂😉 aż mnie korci, żeby samemu spróbować:P
wątek zamknięty
Sankarita niech korci, niech korci 🙂 ja nie żałuję tej przemiany  😍

Lena, ee tam to chyba kokieteria z twojej strony  😁 wygląda na takiego milusińskiego..
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.