Strucelka- Dzięki :kwiatek: Cieszę się jeśli faktycznie widać zmiany 😀 Hucułki nieźle dokazują 😁 Chciałabym zobaczyć jak mój "śpioszek" takie wygibasy robi 😂
monoligea dziękujemy. :kwiatek: Ami to sp, po Eposie. Kawał ciałka do kochania.
Dorotheah Młoda strasznie szybko się zmienia, ale jak zobaczyłam ją pierwszy raz w bieli to 😍 plus irokez, to wszystko sprawia że robi 'lepsze wrażenie' 😉
Lov ile ja bym dała za takiego równego iroka, Kulek niech szybko dochodzi do siebie.
helcia - tak - to kasztanka, w papierze ciemna kasztanka ale jak dla mnie to czekooooladka! zajęłyśmy 1 miejsce bo to było LL z trafieniem w normę czasu (62s.) miałyśmy 62.17s 😀
Pursat - spad**BARDZO PROSZĘ O POWSTRZYMANIE SIĘ OD TEGO TYPU KOMENTARZY, BO BEDZIE OSTRZEŻENIE!! POZA TYM DOPUSZCZALNY ROZMIAR ZDJĘĆ TO 800 NA 800 PIKSELI, NIE WIECEJ.OPOLANKA
karolinag4 - dzieki za wsparcie, masz calkowita racje - moge tylko 4 :P hate me! Mój zwierz to konik uratowany przed rzeznia. A Twoja bestyjka piękna, no i wypasiona jak sie nalezy xD kare_szczęście - staramy sie byc sympatyczne ;D Nie spodziewalam sie takich pozytywnych opinii na nasz temat. szczerze mowiuac myslalam ze to Karehad bardziej wam przypadnie do gustu bo to ujezdzeniowiec bardziej. Dziękuje wam ;*