Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni II (rok 2009)

mój pasi-konik skokowo ;-)

wątek zamknięty
Zdjęcia z zawodów u nas 😉

Waldek

Prosiak

wątek zamknięty
Tulipan świetnie się prezentujecie 🙂
wątek zamknięty
Burza, wstaw prosze jakieś foty Pioruna z pierwszych jazd.. strasznie chciałabym zobaczyć jak kiedyś wygladał :kwiatek:
wątek zamknięty
Dodofon, opad szczeny, wy i klasyka- super 🙂

deborah, chyba się wstydzę 😉

Pierwszy tydzień razem

I potem

Mówią, że miłość jest ślepa 😉
wątek zamknięty
MoniaaA    :kwiatek:
wątek zamknięty
Jeszczce macie mojego 😀
wątek zamknięty
tulipan
to Lino prawda?  😜
a Rudej nam już nie pokażesz?  😉
wątek zamknięty
Burza, = na koniu - to nie ja ;-) ale koń jak najbardziej mój
wątek zamknięty
Burza   🤔 niemożliwe że to ten sam koń  😲 ogromna zmiana  👍
tulipan elegancja i pełna profeska  😀
margaritka ładnie pracujecie, szybko odrobicie mięśnie, a ja tu brzuszka nie widzę
darolga ucałuję  😉
erieen śliczne to Twoje siwe
efka w życiu bym nie powiedziała że ten koń ma 18 lat  😲 super wygląda i świetnie się trzyma

nas jeszcze kilka bo pewnie długo nie będzie fotografa

pozdrawiamy
wątek zamknięty
Fantazja, jak to Sabatnice mówią- wpływ lansu na konia 😉 hehe
wątek zamknięty
Dodofon, tak dla odmiany czy jako regularny element treningu?? 😉
tulipan, wyglądacie super profi!
Burza, jak nie ten koń. super się zmienił 🙂
Fantazja, grzywa idealnie przycięta 😀

efka, Ritek zdecydowanie zmienia się na plus.. szyjka pieknie urosła 🙂
margaritka, gratuluję powrotu do pracy!
erieen, Harnaś im bielszy tym bardziej mi sie podoba.. a ten skok szał po prostu!

a tu moje smoki :
Szogun padokowo w "nowym starym" domu

Komańcza zawodowo

i moje podopieczne
bambaryłka bez ogona ale za to z wielkim serduchem do skoków i jej amazonka

wątek zamknięty
deborah - co się stało z ogonem?
wątek zamknięty
Tattini, klacz wróciła z uszkodzonym i i poranionym rzepem ogona od krycia..
samego zdarzenia nie widziałam więc nie będe nikogo oczerniac ale wszystko wskazuje na to że ogon został odparzony przez zbyt ciasne zawinięcie do krycia i pozostawienie klaczy w bandazu przez dłuższy czas

po powrocie do domu kawałek rzepa odpadł 🙁
wątek zamknięty
Dawno Rudej tu nie bło A z racji tego zstatnimi czasy mało co wsiadam bo junior jeździ więc wstawiam foty juniora na Rudej z zawodów

A ja dla relaksu bo weekendowych zawodach z Rudą pojchaliśmy się wymoczyć do jeziora 🙂

wątek zamknięty
To moje "nowe" zawita na forum🙂
wątek zamknięty
aszka, i kto by pomyślał, że taka "niepozorna" kobyłka "od chłopa" może tak fajnie na zawodach wystąpić. Super.🙂 A foty z jeziora - boskie.
domiwa, a co to za "nowe"?  👀
wątek zamknięty
Sankarita, kobyła która jeszcze dwa lata temu stała całe lato upalowana na łańcuchu i dała źrebaka po ciężkim ogierze. A więcej fot z jezioa w KR
wątek zamknięty
Sankarita to "nowe" to moja klaczka. Niedawno trafila w moje rece i jak narazie ciagle sie zgrywamy. A imie jej to Eklezja zwana Eklerką.
wątek zamknięty
Efka grubciowe ciacho sie z niego robi 🙂
Burza Piorek nie do poznania :P po za tym żółty to jego kolor (kantarek) 🙂
Deborah Szogun ma boską maść. mam nadzieje że mój młody będzie taki... jest po prostu piękny!
Fantazja niedługo będzie można kobyłe kulucha nazywać 😉 co raz okrąglejsza sie robi 🙂
wątek zamknięty
Burza niesamowite!! Piorek wygląda teraz rewelacyjnie 😜 😜
Deborah Szogun wygląda świetnie 😍  a Komańcza chyba dobrze się spisuje, prawda? 🙂 Jeździcie LLki czy Lki?
Fantazja przepraszam, ale muszę to powiedzieć - za chwilę znikniesz ze zdjęć! Jesteś taka szczuplutka! A z kobyłką odwaliłaś kawał dobrej roboty, zmieniła się nie do poznania. Oby tak dalej!
Tulipan co to za Prosiak? Ja tu widzę pakera aż miło 💘

Pozdrawiam wszystkich z Wawy 😎
wątek zamknięty
Strucelka - Prosiak to go trener ochrzcił bo na treningach jak świnia chrumka ...  🤔 🤣
deborah, Jara, Fantazja - dziękuje
Puma - tak jest, to Lino 😉 Ruda pod trenerem chodzi, wiec zdjęcia mam tylko z dekoracji (N I miejsce  :cool🙂
wątek zamknięty
Tulipan - to coś jak Likier, tylko że on chrumka jak się boi 🤔wirek: kiedyś wstawiałam linka z filmikiem jak parskał przy lonżowaniu. I wtedy też mówię Prosiak na niego 😁
A na zawodach też chrumka? 😀iabeł:
wątek zamknięty
deborah, super🙂

aszka, świetna jest ta Twoja kobyłka🙂

Fantazja, ależ panna się zmienia pieknie🙂

Burza, fajna zmiana🙂 z zimnioczka zrobiłaś kuca szportowego z turbo doładowaniem! szacun🙂

incognito, cudne ma spojrzenie!

trochę Bandita na westowo😉

kłusik na oklep

i "prawie jak Salinero"😉
wątek zamknięty
Breva Bandios mój ulubiony 😜 wole go co prawda w wersji jumping ale i tak jest powalający 💃
Deb Szoguniasty 😵 on jeszcze piękniejszy niz był 😲, co z nim teraz? w treningu jakimś? Dawno go nie pokazywałaś i teraz tak oszczednie 🤬
Tulipan jestem pod wrażeniem jak zawsze 🙇
aszka ależ Damaszka sie wybieliła 😁 Ciekawe jak moja młoda będzie bielała z roku na rok 🤔

wątek zamknięty
ja tu tylko na trzy szybkie z Kudłatym 🙂

wątek zamknięty
budynio, ku mojej radości Szogun zrobił się ciemny i o dziwo nie jasnieje od słońca 😀😀

Strucelka, Komańcza jest coraz lepsza. zaczyna rozluźniać potylicę i pracować pięknie przez grzbiet co jest dużym sukcesem. Jeździmy LL i L z apetytem coraz większym na P 🙂 kobył gotowy tylko ja jeszcze mam opory czy jestem gotowa.

Zairka, Młody po kontuzji i 3 miesięcznym postoju wraca do pracy. za tydzien jeśli wszystko będzie ok zaczniemy prace na dragach a później mam nadzieję jakieś zawody na nim pojechac 🙂
Oszczędnie bo foty z jazdy ekstremalnie prześwietlone i więcej będzie dopiero po nast. treningu 🙂
wątek zamknięty
Gillian, slicznota z niego 🙂 ostatnie jest urocze 😀
wątek zamknięty
tulipan oba piękne ale.. kasztan rządzi 🙂
Gillian a coś nie boxowego ? 🙂
wątek zamknięty
Breva = Ty westowiec??
bo siodło masz west... a dosiad i strzemiona (długość) jak klasyk
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.