Ollala🙂 - dzięujemy bardzo 🙂 ale jeszcze troche musimy popracować, co prawda te zdjęcia są takie, ze pokazują go od jak najlespzej strony xD wiec, nie widac, nie wyrobionej szyi, małego zadku.... ale i tak jest fantastic 😀 😍
Burza, nie no, na was to się naprawdę miło patrzy! 🙂 W ogóle, zawsze zapominam spytać -> widziałam, że często zakładasz owijki i na to jeszcze ochraniacze na tył. Czemu ? Mocno się tam gdzieś "obija" czy takie zakładanie ma jeszcze jakiś inny sens? 🙂
Zuziasta, hehehe no i piękna, błękitna derka dostała wizę do pralki.😉
Łaaa... przyszedł mi napierśnik. Już na oko widzę, że będę dorabiać dziury.😉 Ale wierzę, że to tylko złudzenie optyczne. Młodego wczoraj wyczyściłam na wszystkie strony, dałam marchewek i zostawiłam w boksie. Teraz siedzę i się kuruję. Mogłabym w zasadzie wpaść do stajni, ale z drugiej strony nie chcę się "doziębić", nie ma czasu na chorowanie.
Sankaritarina, to u nas konieczność. Jak strychują się cienkie nóżki to nie jest problem, ale jak takie jak u nas to owijka idzie w strzępy w godzinę, on ma jedną nóżkę bardziej 😉
Weronika*Wilga, Arimona :kwiatek: Niestety z więcej jest problem bo zdjęć z tych zawodów praktycznie nie mam - uroki hali, mało komu tam zdjęcia wychodzą 🙁 A poszło jako tako - w N1 żeśmy troche 'dyskutowali' w czasie przejazdu i mieli nieco odmienne wizje co do pewnych elementów i uzbierało się z tego 62% z hakiem a w N9 jechało się już lepiej, ale procentowo podobnie tzn 63% z hakiem. Niemniej jednak tymi przejazdami udało mi się zrobić II klase sportową 😅 Bo właśnie jeszcze 2 eNek na powyżej 62% mi brakowało 😀