aaaa obrośniemy w pióra!!! 💃
sznurka, _kate, slojma, Fantazja, adriena, asds, ewciaa, :kwiatek:
dziękuję wszystkim za miłe słowa, cieszę się, że rozsiewam pozytywną energię przez Wasze monitory... adin... wchodzicie na stronę ebay.de... dwa... wpisujecie barefoot... tri... kupujecie siodło, jesteście wszyscy odprężeni, czetirie... wkładacie kapelusze.... piać... wsiadacie na konia i mówicie "Whoah" i odchodzicie w stronę zachodzącego słońca, uśmiechacie się 😁
Fantazja jest innym koniem! to jest szok, jak ten koń się zmienia! i po kontuzji i w tak krótkim czasie?! ta dupcia, ta klatka... Bomba!
aa i macie taką samą dereczkę zieloną jak my z Brzasiem 😀
ewcia fajny ten Tulipan, bardzo fajnie umaszczony, jaśniejsze pysio i oczy - jak miś Fazi 🙂
Madzia, kolejny przystojniak 😍 pięknie mu w tych kolorach
asds, bardzo proszę, te siodła są dostępne na wyciągnięcie ręki, tuż za Odrą 😉 polecam zawsze i wszystkim
adriena, a western wieu ludziom się z niechlujstwem kojarzy 🙂 miło że łamię stereotyp, w końcu jeszcze niecały rok temu miałam kolorowe czapraczki i wędzidło sprengera, futerko pod siodło i na nachrapnik... full lans, choć czekam teraz na przesyłkę ze stanów, bo zamówiłam sobie kocyki w kilku kolorach do bluz i sweterków 😎
sznurka głupio się czułam na początku, bo tylko ja miałam kapelusz, ale potem już było spoko 😉
mam jeszcze jedną fotkę, niekorzystny kadr, ale zawsze coś 😀
aha, zapuszczamy grzywę, więc jest tryb falującej płetwy na szyi 😵