Po przeprowadzce do innej miejscowości użądliła ją osa( przygniotła ją zadem do drzewa) czy tylko dla mnie to brzmi, jakby pszczoła przygniotła konia? 😂 (może to po prostu poniedziałek ;p)
Fantazja, skąd ten cytat? Bardzo bym chciała zobaczyć to zdjęcie. 🤣
ElMadziara, dopóki się nie stwierdzi, co tkwi w modernacji i do czego prowadzi, jako matka karmiąca nie możesz jej dostać. Może się przecież odbić na dziecku. Przecież może to być to np. to :pijacy: lub to :winko: lub to :piwo: i wywoływać to :emot4:
Na moderowaną trzeba sobie zasłużyć. Jeśli o mnie chodzi to jest możliwość złożenia takiego wniosku, ale osobiście! Osobiście również należy go umotywować w odpowiedni sposób. Szczegóły na PW.
Wawrek, ale prośba jest o coś więcej. O modernację, nie moderację. Uważasz, że temu sprostasz? Jeśli tak, zgodzisz się rozgłosić taką usługę? :emota2006094:
wawrek, ja wiem co zrobić, żeby dostać moderowaną i bez wniosku składanego osobiście, więc przez cały okres bytności na forum staram się nie dostać, choć przyznaję, jest ciężko 😉 😁
Ale ja chcę dostać modernację ❗ M O D E R N A C J Ę ❗ Załatwisz ❓ Jesteś w stanie, czy muszę iść z tym wyżej?
Złożę wniosek, umotywuję, odrobię w polu, cokolwiek 😀
[quote author=ozzy_bb link=topic=37442.msg1253843#msg1253843 date=1326183646] czy ktoś ma sprawdzony przepis na zupę z cieciorką[/quote] gdyby ktoś nie skumał KLIK 🤣
Ja podaję tą z krzemem od wiosny pierwszy efekt to była błyszcząca sierść i łatwość rozczesywania ogona na kopytach znacznie później (zaczęły rosnąć pod mniejszym kontem)
Nie da się zaprzeczyć, że efekt podawania biotyny z krzemem spektakularny: ogon rosnący na kopytach 🤣
Wydaje mi się jednak, że w stajni chociaż jeden mógłby być 🙂 No i nie oznacza używanie bata ostrej nawalanki. Co nie znaczy, że faktycznie śmiesznie, paradoksalnie wręcz, nie wyszło 😁