Forum towarzyskie »

Co mnie śmieszy i bawi na re-volcie czyli koń by się uśmiał :) :) :)

no proszę - od wczoraj wszyscy z tego maja polew a ja to dzis odkryłam  🙄
nie maja.

nie jadłaś to się nie znasz
no proszę - od wczoraj wszyscy z tego maja polew a ja to dzis odkryłam  🙄

Nie Ty jedna.. ja też.

Dawać mi konto tego od browara. Trzeba wesprzeć w potrzebie 😀
A ja bym chciała założyć fundację, która by wspierała wielbicieli rogali marcinkowskich.  Bo one tylko w Poznaniu ... Potrzebna pełna poświęcenia osoba  z Poznania, która by regularnie porannym ekspresem podsyłała partię świeżutkich, pachnących rogali.  Fundacja będzie sie nazywała „Konno z rogalem”. 

Czy rogale mają szansę przebić się przed sześciopakiem?

trusiu no wiesz? Jesteś wielbicielką rogali marcińskich i nie wiesz, że są wysyłane po całej Polsce? To ja nie jestem wielbicielką, a to wiem! Przyjeżdżają kurierem, pięknie zapakowane, każdy w osobnym pudełku, pachnące i świeże 😜 Zajrzyj tutaj i zamawiaj! http://rogalemarcinskie.pl/pl.html
fuj, posypane prażonymi orzeszkami ziemnymi
Trusia na Nowym Świecie jest jakiś sklep, który sprzedaje regionalne specjały i są tam między innymi te rogale 🙂
nie jadłaś to się nie znasz

jadlam i wole piwo :P
Moim natrectwem jest  straszna chęc  do zycia

Ja chcę tylko powiedzieć- walczcie ze swoimi natręctwami, nie pielęgnujcie ich w sobie, bo z tego potem mogą się zrobić naprawdę problemy.

😁
wyszło wam
Przegapiłam informacje o rogalach. Dzięki  :kwiatek:  Zacznę od Nowego Światu, bo rogal kurierem chyba porazi mnie swoją ceną i utknie mi w gardle. 

Ja mam pytanie co do tego zmaówienie z ebaya.
Jak znajdę przelicznik aktualny to sie dowiem o cene mniej więcej co nie?
jaka jest waluta w Niemczech?

Nuna - przelicznik PayPal'owski najlepiej obczaić... Z tą walutą to żarcik, tak? Oczywiście niemiecka Marka.

Wawrek  🙇

Trusia, u mnie w Rembertowie też są rogale 😁 A przynajmniej niedawno były 👀
Powiedzcie mi proszę, tak się zastanawiam nad zachowaniem mojego psa. Jest to czteroletni kundel, niewykastrowany. Każdy samiec jakiego znałam przejawiał na różne sposoby występowanie popędu seksualnego, a mój poza jednym incydentem w wieku około roku, gdzie próbował wyżyć się na pluszowym misiu, nie wykazuje takiego zachowania. Miś w żaden sposób nie ucierpiał, wyglądało to jakby pies wziął zabawkę między przednie łapy, podsunął sobie pod tułów, przycisnął ja, próbując wykonać ruch kopulacyjny, a następnie, jakby się zawstydził, wyjął miśka i zaczął go lizać. Czy brak takich odruchów może świadczyć o czymś niepokojącym?

😁 😁 😁
mnie dziś rozbawiło to (z ogłoszeń)

naczrapnik i naczułek czarny
oczraniacze skorupki czerwone
tunrida, a nie zostawiasz chlebka do wyschnięcia dla koni? U mnie się żadna "piętka" nie zmarnuje, bo ląduje zaraz w koszyku do wysuszenia.

Jak to jest pół kanapki nadgryzione przez syna  z masłem.

[quote author=Cień na śniegu link=topic=901.msg1221470#msg1221470 date=1323808191]
O, tunrida ma syna z masłem! 😂  A gdzie go posmarowałaś?
[/quote]

😀
no to zmiana dla twardzielek(przynajmniej do ziemi blisko)
obrazki z sadistica trzeba podlinkować bo się nie wyświetlają  😉
http://imageshack.us/clip/my-videos/856/3nd.mp4/
raczej zenuje:
"jakie to bylo slodkie!"
i jeszcze: "nie no, to jest normalne" 🤔wirek: skąd to?
Pisze z komorki i nie widze filmiku, ale podejrzewam, ze z watku o konikach polskich.
ja nie wiem tylko kto to mowi. jesli robi to bohaterka, to tragedia, ale jesli robi to "instruktorka" to ide sie zakopac.
Przepraszam, ale wysiadłam  😀

A tak swoją drogą... czy mając 13 lat ewentualnie wliczam się do małolatów ? ; )
marta__sz, ze wzgledu na krotki staz, prawdopodobnie nie zdajesz sobie sprawy, ze masz do czyninenia z... no rodzajem legendy co najmniej 😉

Guli - legenda ...  😁  😁  😁

... boję się dopisac, legenda czego  😁
[quote author=katija link=topic=73901.msg1241635#msg1241635 date=1325243783]
marta__sz, ze wzgledu na krotki staz, prawdopodobnie nie zdajesz sobie sprawy, ze masz do czyninenia z... no rodzajem legendy co najmniej 😉

Guli - legenda ...   😁  😁  😁

... boję się dopisac, legenda czego   😁
[/quote]

legendarna guli znana przeważnie z wygłaszania ogólnowszechświadowych praw natury końsko-jeździecko-behawioralnych odkrytych na podstawie obserwacji własnego stada koni złożonego z koni sztuk 2.
Nie zapominajmy, że jest nie tylko legendą, ale także wzbogaciła nasz język o pojęcie "gulizmu". 

Konie chodzą na podogoniach przypiętych do WĘDZIDŁA (ZAWSZE!)- instruktor chce by zawsze chodziły zganaszowane.

Potrafi ktoś narysować schematyczny obrazek do tego opisu? 😉
Dworcika, od wędzidła po dwóch stronach konia idą wypinacze, pod tybinką siodła i dopięte są do podogonia.
Ah to o to chodzi... nie wpadłabym.
Mam także kobyłkę SP z niezłym skokowym papierem i umiejętnościami i nie różni się ona niczym od wałacha - araba.

No, świat się wali. Skoro niczym się nie różnią, to chyba niedługo konie będziemy ogladać tylko jako wypchane eksponaty w muzeum historii naturalnej. Bo jak będą się rozmnażać, skoro kobyłka niczym się nie różni od wałacha?  😲
jak będą się rozmnażać, skoro kobyłka niczym się nie różni od wałacha?  😲

mi się wydawało, że do rozmnażania to musi być klacz i ogier, a wałach to może jej zrobić tylko 'dobrze' i to też mało któremu się chce 😉
No właśnie, klacz i ogier.  Ale co ogier będzie mógł zdziałać, skoro kobyłka jest jak wałach?  😀  Ogier z wałachem w kwestii rozmnażania niewiele zrobią ....  więc jak jest z ogierem i ze zwałaszoną kobyłką?    😡
Wiem, że to literówka, ale...
sprzedam wędzidło z zabawą
(z naszych ogłoszeń)
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się