A ja bym chciała założyć fundację, która by wspierała wielbicieli rogali marcinkowskich. Bo one tylko w Poznaniu ... Potrzebna pełna poświęcenia osoba z Poznania, która by regularnie porannym ekspresem podsyłała partię świeżutkich, pachnących rogali. Fundacja będzie sie nazywała „Konno z rogalem”.
Czy rogale mają szansę przebić się przed sześciopakiem?
trusiu no wiesz? Jesteś wielbicielką rogali marcińskich i nie wiesz, że są wysyłane po całej Polsce? To ja nie jestem wielbicielką, a to wiem! Przyjeżdżają kurierem, pięknie zapakowane, każdy w osobnym pudełku, pachnące i świeże 😜 Zajrzyj tutaj i zamawiaj! http://rogalemarcinskie.pl/pl.html
Powiedzcie mi proszę, tak się zastanawiam nad zachowaniem mojego psa. Jest to czteroletni kundel, niewykastrowany. Każdy samiec jakiego znałam przejawiał na różne sposoby występowanie popędu seksualnego, a mój poza jednym incydentem w wieku około roku, gdzie próbował wyżyć się na pluszowym misiu, nie wykazuje takiego zachowania. Miś w żaden sposób nie ucierpiał, wyglądało to jakby pies wziął zabawkę między przednie łapy, podsunął sobie pod tułów, przycisnął ja, próbując wykonać ruch kopulacyjny, a następnie, jakby sięzawstydził, wyjął miśka i zaczął go lizać. Czy brak takich odruchów może świadczyć o czymś niepokojącym?
[quote author=katija link=topic=73901.msg1241635#msg1241635 date=1325243783] marta__sz, ze wzgledu na krotki staz, prawdopodobnie nie zdajesz sobie sprawy, ze masz do czyninenia z... no rodzajem legendy co najmniej 😉
Guli - legenda ... 😁 😁 😁
... boję się dopisac, legenda czego 😁 [/quote]
legendarna guli znana przeważnie z wygłaszania ogólnowszechświadowych praw natury końsko-jeździecko-behawioralnych odkrytych na podstawie obserwacji własnego stada koni złożonego z koni sztuk 2.
Mam także kobyłkę SP z niezłym skokowym papierem i umiejętnościami i nie różni się ona niczym od wałacha - araba.
No, świat się wali. Skoro niczym się nie różnią, to chyba niedługo konie będziemy ogladać tylko jako wypchane eksponaty w muzeum historii naturalnej. Bo jak będą się rozmnażać, skoro kobyłka niczym się nie różni od wałacha? 😲
No właśnie, klacz i ogier. Ale co ogier będzie mógł zdziałać, skoro kobyłka jest jak wałach? 😀 Ogier z wałachem w kwestii rozmnażania niewiele zrobią .... więc jak jest z ogierem i ze zwałaszoną kobyłką? 😡