Ale czemu Wy się martwicie o to, jakie ewentualne konsekwencje mogą spotkać JĄ? Nie Was, tylko noen. Waszych cycków nikt nie wstawia, o co ten bulwers. Żyj i daj żyć innym, niech sobie każdy robi co chce.
Patrząc na to, że najbardziej krzyczą te nieco starsze panie, można by posądzić je o zazdrość, bo piersi to noen faktycznie ma idealne 😜
noen wstawiła zdjęcie na publiczne forum, więc to chyba nie dziwne, że ludzie komentują? 😉 A o co bulwers? Mnie to bulwersuje, więc wyrażam swoje zdanie i mam prawo do tego. Nie rozumiem wrzucania takich fotek do netu i zawsze będę na nie. Nie mieści mi się w głowie, że cały internet może zobaczyć mnie na nago. No ale skoro noen tak lubi, to przecież jej tego nie zabronię. 😉
Po co ten mały druczek? Miej odwagę napisać wszystko normalną czcionką. 😉 Te "starsze panie" jak mówisz, mają z reguły trochę więcej doświadczenia życiowego i myślę, że to przede wszystkim o to chodzi, a nie o zazdrość o kawałek cycka. 🤣
Ale tunrida pojechałaś, ja cie nie mogę. Szacun. Taki opis, że aż minie w mózgu świdrowało i chyba już żadnej foty do neta nie wrzucę. 🤔zok: 😉
Co nie zmienia faktu, że mnie te cycki nie ruszają. No może ruszają w tym sensie, że też kiedyś miałam cycki idealne i ogólnie podziwiane i nie miałam problemu z opalaniem się toples choćby nad Bałtykiem (a co, niech patrzą i zazdroszczą), nie mówiąc już o tak ustronnych miejscach jak działka na wsi. Niestety (albo stety) za moich czasów (czasów cycków idealnych) jeszcze się fotek w net nie wrzucało. Ale tak samo jak hanowerka, jak sobie nastukam kasiurki i za sprawą czarodzieja - chirurga moje ideały powrócą, to będziecie je musiały non stop w awatarze oglądać 😁
To napisała starsza pani, co za chwilę będzie miała bliżej do 4 niż do 3 z przodu. 🤣
zabeczka17, ok, niesmaczne- ale zdjęcie jest w linku, a wcześniej dziewczyny wysyłały prośby, żeby Noen im zdjęcie wysłała- więc można się domyślić, co w tym linku jest. Jak dla mnie bardziej niesmaczne są te zdjęcia w zdjęciach re-voltowiczów.
ElMadziarra ja już sobie zobaczyłam na stronie dr Szczyta http://www.drszczyt.pl/klinika/o-nas, że to co mnie interesuje jest w przedziale cenowym od 11 do 13 tysięcy, więc teraz pozostało mi składać grosik do grosika 😉
Łehehehe..jestem starszą panią? 😜 Hehe...No teraz to już w ogóle mam humor aż do wieczora. 😁 Dzięki Becia. Czepiam się Noen, bo jej NIE LUBIĘ. Bo nie znoszę jak ktoś mnie próbuje zrobić w wała i uważa że jestem na tyle głupia, że dam się w tego wała zrobić. Takie myślenie mnie poniża. I będę się jej czepiać, do końca jej życia. Co w zasadzie może nastąpić w każdej chwili, jak to doświadczenie pokazuje. 😉
ps- a cycki MA ładne, co napisałam uczciwie jasno i wyraźnie w swoim pierwszym poście na ten temat. ( ale to by trzeba było cofnąć się stronę i poczytać, a to może być trudne dla co poniektórych) I nie, nie zazdroszczę, bo starszej pani takie cycki by nijak nie pasowały do reszty. 😀 Moje są ok. Ale nie pokażę, bo mam trochę więcej rozsądku i rozumu. 😂
Tekst prosty i jasny jak slonce o poranku 🙂. Na swiecie byloby lepiej, gdyby wszyscy mowili otwarcie o antypatiach, tylko ze powinnas, tunrida, dodawac to do kazdego postu o noen, coby sluchacz mial kontekst na tacy 🙂. Cycki super wygladajace, a propo. A smieszy mnie afera, bez wyrozniania zadnego aferujacego 😉.
Ale z drugiej strony, trzeba też zwrócić uwagę na fakt, że to forum jeździeckie, bez ograniczeń wieku. I władowanie swoich cycków na awatar, jak to szumnie dziewczyny zapowiadają, jest pomijając, że mało eleganckie, ekshibicjonistyczne i dość dziwne, to jeszcze niestosowne na forum, gdzie są nie tylko stare baby.
Dlatego ze zgrozą patrzę jak zaczęto tu tolerować wulgaryzmy.
a ja tam swoje ciało lubię i nikomu biustu nie zazdroszczę, co nie zmienia faktu, że wstawiać nagich zdjęć do internetu nie mam potrzeby 😉 a jeżeli ktoś ma, to o nim w jakiś sposób świadczy. ( i starszą panią też nie jestem, szybciej równolatką noen 😂 ) Strzyga, też uważam, że pisanie wulgaryzmów na forum publicznym razi i dziwię się, że jest to akceptowane.
Ale z drugiej strony, trzeba też zwrócić uwagę na fakt, że to forum jeździeckie, bez ograniczeń wieku. I władowanie swoich cycków na awatar, jak to szumnie dziewczyny zapowiadają, jest pomijając, że mało eleganckie, ekshibicjonistyczne i dość dziwne, to jeszcze niestosowne na forum, gdzie są nie tylko stare baby.
Nie martw się Strzyga, bo biorąc pod uwagę cenę za "ideał cyc" oglądanie mojego biustu w awatarze nie grozi Ci wcale, a na pewno nie w najbliższej przyszłości. W dalekiej przyszłości, kiedy to albo spadną ceny zabiegu, albo mnie się uda zebrać wystarczającą ilość forsy (ta, sprzedam butelki piwie :allcoholic: ) umieszczanie swoich cycków w awatarze może być już normą normą, albo i wymogiem nawet na jeździeckim forum. Chyba, że małż trafi kumulację w totka (ja nie gram) i zamiast mnie zostawić dla młodszych cycków pozwoli mi zrobić moje 😜
fajnie. dzieciak (nie wiem czy w pełni zrównoważony) wstawia swoje pół nagie fotki z dziubkiem na jezdzieckie ogólnodostępne forum, a czepianie się tego to zapewne zazdrość, bo te czepiającego są na bank stare i oklapnięte😉
póki co jest to dla mnie niesmaczne i powoduje śmiech z głupoty. jeśli miałabym dziecko w młodym wieku byłabym bardzo wkurzona, że pozwalając mu przeglądać niewinne forum jezdzieckie może trafić na zdjęcia nagich nastolatek z minką "jestem twoja tygrysie".
..ale znów się dziewczynce udało,pół revolty znów na jej temat huczy 🤣 ...i tym razem żadne zimne su** typu tunridy czy Ktosiny prawdziwości nie podważają.... 😉
fajnie. dzieciak (nie wiem czy w pełni zrównoważony) wstawia swoje pół nagie fotki z dziubkiem na jezdzieckie ogólnodostępne forum, a czepianie się tego to zapewne zazdrość, bo te czepiającego są na bank stare i oklapnięte😉
Nieprawda. Te oklapnięte chcą sobie zrobić cycki u chirurga i deklarują, że te zrobione idealne cycki wstawią w awatar.
Nie mogę pojąć jak kogoś mogą bulwersować cycki w necie, gdy jest ich w nim od groma, do wyboru do koloru, naturalne, sztuczne, małe, duże, stare, młode i ogólnie dostępne bez problemu (żeby tylko cycki), ale rozumiem, że kogoś może wkurzać wrzucanie cycków na forum, żeby zrobić wokół siebie szum i zaistnieć w myśl zasady: nieważne jak, dobrze czy źle, byle gadali.
ElMadziarra ja już sobie zobaczyłam na stronie dr Szczyta http://www.drszczyt.pl/klinika/o-nas, że to co mnie interesuje jest w przedziale cenowym od 11 do 13 tysięcy, więc teraz pozostało mi składać grosik do grosika 😉
Bardzo dobry wybor kliniki, naprawde polecam :kwiatek:
Mój chłop powiedział, że wcale nie takie fajne te cyce. Zacznie brać tabletki, to urosną, a później oklapną :P A nieletni to tak mogą sobie gołe fotki do internetu wrzucać? Już pomijając aspekt moralny :P